parsifal Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Καλησπέρα συμφορουμίτες. Ψάχνω αεραγωγό που αναφέρω και στον τίτλο, με διάμετρο Φ63 ή Φ65. Όμως θέλω να είναι λίγο ενισχυμένος, γιατί πήρα έναν φθηνό από το hardware store της γειτονιάς και μου βγήκε μάπα σε αντοχή: τον έσφιξα σε μία μεταλλική σωλήνα με έναν σφιγκτήρα και σε χρόνο dt κόπηκε λίγο πάνω από εκείνο το σημείο. Έχετε κάτι υπ' όψιν σας; Κατά προτίμηση Θεσσαλονίκη, αλλά αν είναι και από κάποιο eshop ελληνικό ή ευρωπαϊκό, ebay.co.uk κλπ. δεν είναι πρόβλημα. Ευχαριστώ! 1
MT60RS Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 θελεις να αντεχει πχ θερμοκρασιες ή κραδασμους; στην Αθηνα υπαρχει η Σπυρου Πατση, λογικα θα υπαρχει κατι παρομοιο και εκει https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B1+%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B7+%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7 ή εξοπλισμοι συνεργειων ή εστιατοριων κτλ
parsifal Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 θελεις να αντεχει πχ θερμοκρασιες ή κραδασμους; Κυρίως αντοχή σε κραδασμούς/μηχανική τάση με ενδιαφέρει, δε νομίζω να κόπηκε από μεγάλη θερμοκρασία.
MT60RS Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 δεν νομιζω να βρεις ευκολα κατι που να αντεχει μηχανικες τασεις
firewalker Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Ψάξε για "νεροσωλ Θεσσαλονίκη". Λογικά θα βρεις ένα από τα δύο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα