γροσερισοπ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 εγω βρηκα δουλεια κουβαλημα πιτσα με το ποδήλατο και εχω καραγουστάρει τη ζωη μου μακαρι να μπορουσα να το κανω διαρκώς. δυστηχώς πρέπει να βρω κάτι να αποδίδει κανά φράγκο παραπάνω αλλιως δεν μας βλέπω καλά εδώ αγγλία.
Unabomber Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 εγω βρηκα δουλεια κουβαλημα πιτσα με το ποδήλατο και εχω καραγουστάρει τη ζωη μου μακαρι να μπορουσα να το κανω διαρκώς. δυστηχώς πρέπει να βρω κάτι να αποδίδει κανά φράγκο παραπάνω αλλιως δεν μας βλέπω καλά εδώ αγγλία. Τουλαχιστον περιμενε μεχρι September που θα γυρισω, μπας και μας κανεις κανα delivery
γροσερισοπ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Τουλαχιστον περιμενε μεχρι September που θα γυρισω, μπας και μας κανεις κανα delivery χαχαχαχα δεν θα κάτσω πολυ ρε, έχω ξεκινησει σοβαρο job hunting. παντως το ντελιβεράδικο σε partime (8.20/hour) μου δινει το νοίκι (1st zone) και τα ντεμεκ εξοδα του σπιτιού. + βαράω ποδηλατο σαν τρελαμένος + τους παιρνω ολους παραμάζωμα + καραγουσταρω ρε DOWHILLA. 5
qsis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Σε προηγούμενή μου δουλειά με κράτησαν 7 μήνες αφού τους είχα πει ότι θέλω να φύγω.... γιατί δεν έφυγες; πιστόλι
totem_lost Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Τι έλεγα πριν; Αδιανόητο να υπάρχουν τσακωμοί και φωνές στο χώρο εργασίας; Μαλακίες! Υπεύθυνη των client operations έδωσε λάθος input και γάμησε το σύστημα των πελατών. Σήμερα προσπάθησε να πει οτι δεν έφταιγε αυτή αλλά οτι το software 'κάτι έκανε' και άλλαξε αυτά που έγραψε εκείνη και εν τέλει φταίει αυτός που έγραψε το λογισμικό (εγώ) και οτι 'πριν προσληφθώ στην εταιρία δεν είχαμε τέτοια προβλήματα'. Ο IT manager της είπε να αναλάβει τις ευθύνες της και ο CEO την κάλεσε το γραφείο του. Εν τέλει παραδέχθηκε το λάθος της και πήρε τους πελάτες να απολογηθεί. Αν δεν είχα τακτ θα της είχα ήδη τραβήξει κλωστιά στο μουνί, αλλά τελικά ο CEO με κάλεσε σε lunch σε ένα διπλανό cafe (απορώ γιατί όχι στο γραφείο του) κάπου την άλλη εβδομάδα. Προσπαθώ να κρατήσω την ψυχραιμία μου, και να συνεχίσω να δουλεύει σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Πολύ δυσκολο.. 3
γροσερισοπ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 zone 1 where ? μπας και ειμαστε κοντα..... Hyde park
zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 γιατί δεν έφυγες; πιστόλι Δεν ήθελα, είχαμε καλές σχέσεις
zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 zone 1 where ? μπας και ειμαστε κοντα..... Hyde park Τι ακριβώς είναι αυτές οι ζώνες; Ανάλογα με το πόσο καλές - ακριβές είναι οι περιοχές; Η ζώνη 1 είναι η καλύτερη ή η χειρότερη; άλλο αυτό αλλά αν είναι έτσι γιατί να φύγεις; Επίσης άλλο αυτό! Με τα αφεντικά μπορεί να είχαμε καλή σχέση αλλά τη δουλειά δεν την μπορούσα άλλο, πολύ πίεση, άγχος, δεν ησύχαζα ποτέ στην ουσία. Μπορεί να με παίρνανε τηλέφωνο και ξημερώματα (εγώ τους είχα πει να το κάνουν δηλαδή αλλά κάπου με κούρασε όλο αυτό)
γροσερισοπ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Τι ακριβώς είναι αυτές οι ζώνες; Ανάλογα με το πόσο καλές - ακριβές είναι οι περιοχές; Η ζώνη 1 είναι η καλύτερη ή η χειρότερη; Επίσης άλλο αυτό! Με τα αφεντικά μπορεί να είχαμε καλή σχέση αλλά τη δουλειά δεν την μπορούσα άλλο, πολύ πίεση, άγχος, δεν ησύχαζα ποτέ στην ουσία. Μπορεί να με παίρνανε τηλέφωνο και ξημερώματα (εγώ τους είχα πει να το κάνουν δηλαδή αλλά κάπου με κούρασε όλο αυτό) όσο ποιο κέντρο τόσο ποιο ακριβά... αλλα τα χεις όλα στα πόδια σου. όσο ποιο απόμακρα τόσο ποιο χαλάει η φαση από θέμα ανάπτυξης κόσμο και τέτοια. οκ λονδίνο θεωρείσαι νομιζω 1-3 ζώνη μετα ξεφεύγεις.. 1
γροσερισοπ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Αlmost near, Kensington ουστ. χαχαχα εγώ ειμαι πάνω απο την bayswater κανα 1-2 τετράγωνα. 1
Unabomber Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 ουστ. χαχαχα εγώ ειμαι πάνω απο την bayswater κανα 1-2 τετράγωνα. Χαχαχα.... Οld Βrompton Rd Θα σε πετυχω που θα παει.....
Gkostas2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Αυτό που λέει και ο MikeJ από πάνω...γιατί είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα για το βιογραφικό σου; Δεν τα βρήκα όπως τα περίμενα κι έφυγα, φυσιολογικό δεν είναι; Ή στην τελική μην το λες και καθόλου ότι πέρασες από 'κει... Σε προηγούμενή μου δουλειά με κράτησαν 7 μήνες αφού τους είχα πει ότι θέλω να φύγω.... Γιατί οι σύγχρονοι HRάδες αντί να δουν τα προσόντα σου, κοιτάνε αν κάθησες ίσια ή στραβά αν τους κοιταξες στο κούτελο ή στα μάτια, αν είσαι φυγόπονος ή υπομένεις τις άθλιες συνθήκες και πρόσφατα έμαθαν και το job hopping και μάλιστα το τρέμουν... Τι έλεγα πριν; Αδιανόητο να υπάρχουν τσακωμοί και φωνές στο χώρο εργασίας; Μαλακίες! Υπεύθυνη των client operations έδωσε λάθος input και γάμησε το σύστημα των πελατών. Σήμερα προσπάθησε να πει οτι δεν έφταιγε αυτή αλλά οτι το software 'κάτι έκανε' και άλλαξε αυτά που έγραψε εκείνη και εν τέλει φταίει αυτός που έγραψε το λογισμικό (εγώ) και οτι 'πριν προσληφθώ στην εταιρία δεν είχαμε τέτοια προβλήματα'. Ο IT manager της είπε να αναλάβει τις ευθύνες της και ο CEO την κάλεσε το γραφείο του. Εν τέλει παραδέχθηκε το λάθος της και πήρε τους πελάτες να απολογηθεί. Αν δεν είχα τακτ θα της είχα ήδη τραβήξει κλωστιά στο μουνί, αλλά τελικά ο CEO με κάλεσε σε lunch σε ένα διπλανό cafe (απορώ γιατί όχι στο γραφείο του) κάπου την άλλη εβδομάδα. Προσπαθώ να κρατήσω την ψυχραιμία μου, και να συνεχίσω να δουλεύει σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Πολύ δυσκολο.. Καλά αυτό είναι κλασσικό κ στην εταιρεία μου. Φεύγω αργότερα γιατί ο κάθε βλάκας κάνει κάτι λάθος και μετά μέχρι να το διορθώσει εγώ πρέπει να περιμένω. Ολα τα λεφτά όταν μου λένε ότι δεν τους έστειλα κάτι με Mail ενώ τους το έχω στείλει. Ευτυχώς τα αρχειοθετώ, τους πετάω ένα print screen και το βουλώνουν... κλασσικοί βλάκες που δεν παίρνουν την ευθύνη πάνω τους και την πετάνε στον πιο νέο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις