Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα :-),

τυχαία έπεσε το μάτι μου στο ioffer.com .

Είναι αξιόπιστο σαν site?

Μου φαίνεται κάτι σαν το aliexpress, δηλαδή έρχονται ΟΛΑ από Κίνα - οπότε αναμονή 20 μέρες - αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο που να έχει οπωσδήποτε paypal? Έχω κάνει αγορές από το aliexpress με visa αλλά δεν το θεωρώ και τόσο ασφαλές.

Έχει ψωνίσει κάποιος?

Δημοσ.

Καλησπέρα και εσένα!!

Κοιτάζοντας το λίγο έχω να σου πω 2-3 πραγματάκια.

1. Δεν είναι από κίνα είναι από Αμερική έτσι καταλαβαίνω εγώ.

https://www.ioffer.com/info/about_us

2. Από τα σχόλια των άλλων λένε ότι είναι αξιόπιστα κτλ όμως μπορεί να είναι απάτη και να τα έχουν κάνει όλα μόνοι τους.

3. Εάν θες να ρισκάρεις πήγαινε βγάλε μια προπληρωμένη κάρτα με πχ 10 ευρώ και πάρε κάτι φθηνό από εκεί δηλαδή μια θήκη iphone έστω ότι δεν έχεις ή κάτι άλλο για να δεις ότι όλα θα πάνε καλά και δεν θα έχεις πρόβλημα γιατί paypal δεν έχει για να σε προστατεύσει. Εάν πάνε όλα καλά και δεν έχεις κανένα πρόβλημα με την παραγγελία τότε συνεχίζεις με μια άλλη παραγγελία  με την κανονική σου κάρτα. Εάν δεν έρθει ποτέ φυσικά δεν ξανά παίρνεις από  εκεί και έχεις χάσει το μέγιστο 10 ευρώ δηλαδή μικρό το κακό.

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα για να ρωτήσω κι εγώ. Έχει κάνει κάποιος αγορές από ioffer; Θέλω να πάρω 2-3 πραγματάκια αλλά δεν βλέπω να δέχονται PayPal. Να βάλω στοιχεία κάρτας ή θα τραβήξω τα μαλλιά της κεφαλής μου;

Δημοσ.

Δώστε κανένα Info παίδες, προσπάθησα σήμερα να κάνω αγορά με κάρτα και μου βγάζει σφάλμα. Προφανώς λόγω cap. controls?

Ε από τι άλλο να είναι? :P

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ναι, έχω πάρει 3-4 φορές. Ψιλοπράγματα μεν αλλα όλα καλά. Γενικά τα σχόλια στο profile των πωλητών μου φάνηκαν μούφα να ξέρεις. Επίσης μη δίνεις ιδιαίτερη βαρύτητα στις φωτογραφίες, είναι παραπλανητικές και παίζει πολύ κινεζιά.

Δημοσ.

πωλητες δεχονται και παυπαλ αρκετοι...σχεδον οτι παρεις ρουχα παπουτσια μαιμουδιες ειναι...και το σημαντικο επειδη ερχονται απο αμερικη τα περισσοτερα εχει και τελωνειο.

Δημοσ.

Τελωνείο δεν έχω πληρώσει πότε. Μπορείς να κοιτάξεις την χώρα προέλευσης πριν αγοράσεις. Ότι είναι μαϊμού ισχύει. Επίσης PayPal δέχονται ελάχιστοι.

Δημοσ.

Βλεπω οτι ενας στους δεκα δεχεται paypal το βλεπω οτι ειναι μαιμουδιες απλα θελω να παραγγειλω ενα παπουτσι που μου εκατσε και σκεφτομαι μηπωσ τα κλαιω τα λεφτα και δεν ερθει ποτε.

Δημοσ.

Βλεπω οτι ενας στους δεκα δεχεται paypal το βλεπω οτι ειναι μαιμουδιες απλα θελω να παραγγειλω ενα παπουτσι που μου εκατσε και σκεφτομαι μηπωσ τα κλαιω τα λεφτα και δεν ερθει ποτε.

παρε θα κανει παρεα και την μαιμου που εχεις στην φωτο....οχι το μονο σιγουρο ειναι οτι ερχονται

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/28/2016 στις 9:40 ΜΜ, Oneman είπε

Επαναφερω το θεμα εχει αγορασει κανεις απο δω να μας για την αξιοπιστία του?

Ναι ειναι αξιοπιστο, τα πραγματα κανουν πανω απο 1 μηνα να ερθουν ομως... πολλα δεν εχουν καν tracking number

10 ευρω παραπανω να δωσεις, η ποιοτητα θα εχει τεραστια διαφορα γενικα αν αγοραζεις παπουτσια πχ εστω και μουφα που ειναι δωσε 40-50 ευρω γιατι αυτα που βλεπεις με 10-20 ευρω ειναι χειροτερα και απο λαικη

Επεξ/σία από MessatsuRoku
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είχα πραγματοποιήσει αρκετές αγορές πριν 10 περίπου χρόνια, χωρίς κανένα πρόβλημα. Εποχές που το eBay ήταν το #1 χωρίς άλλους παίχτες στην αγορά.

Πίστευα τότε ότι μπορεί να το φτάσει και να το ξεπεράσει. Έπεσα πολλλλυ έξω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...