Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά,

πρόκειται για το iPhone 5C, το οποίο το είχα σβηστό για 1 μήνα περίπου (ή λίγο λιγότερο)

το έβαλα να φορτίσει και δεν ανάβει καν η οθόνη! δοκίμασα να το φορτίσω και με τον δικό του φορτιστή (5v) και με φορτιστή iPad (10v), και στο pc σε θύρα usb 2.0! Δοκίμασα και hard reset και ούτε αυτό δουλεύει! το άφησα να φορτίσει αρκετή ώρα, αλλά την πιο πολύ ώρα στο pc (3 ώρες). 

έχει κανείς καμιά ιδέα???....

Δημοσ.

Δοκιμασε να το αφησεις περιπου μιση ωρα στην πριζα και οχι στο pc.μετα τα πρωτα 10 λεπτα καντου και ενα hard reset στην πριζα και αν δεν ανοιξει σεμιση ωρα τοτε καποιο προβλημα hardware εχει.

Δημοσ.

Δεν φαίνεται να γίνεται τίποτα..εντάξει και η μπαταρία δεν είναι στα καλύτερά της κρατάει 2 μέρες max..τι πρόβλημα μπορεί να έχει..

Δημοσ.

2 μερες max και δεν ειναι στα καλυτερα της?..

2 μερες κρατανε καινουρια :P

Θελει ψαξιμο στο hardware τοτε

Δημοσ.

Πολύ παράξενο να μην ανάβει μετά από ένα μήνα σβηστό.. Μήπως εκεί που το είχες είχε υγρασία και έγινε ζημιά ?

Δημοσ.

Όχι.. καθόλου.. ακόμα κάνω προσπάθειες μήπως και ανάψει αλλά τίποτα. Και το on/off button όπως και το home button δουλεύανε κανονικότατα μέχρι πριν το σβήσω..

Δημοσ.

Όχι.. καθόλου.. ακόμα κάνω προσπάθειες μήπως και ανάψει αλλά τίποτα. Και το on/off button όπως και το home button δουλεύανε κανονικότατα μέχρι πριν το σβήσω..

Βάλτο στην πρίζα και κράτα τα κουμπιά και τα δυο μαζί πατημένα για ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ όμως. Και λογικά θα πρέπει να ανοίξει αν δε συμβαίνει κάτι άλλο. Δε μιλάω για δευτερόλεπτα μιλάω για αρκετή ώρα. 

Όσο για το "δεν είναι στα καλύτερά της, κρατάει 2 μέρες max" θενξ, με έκανες και γελασα πολύ όμως χαχα. 

• Like 2
Δημοσ.

Βαλτο στην πριζα και αστο ωρες! Ετσινειχα εγω ενα xperia neo v. Το ειχα αφησει καπου στους 2 μηνες αφου χρησιμοποιω τωρα το G3 και το εβαλα στην πριζα και δεν εκανε τιποτα, μετα απο 2-3 ωρες ανοιξε και αυτο εχει γινει 2-3 φορες εχει θεμα με την μπαταρια του λογικα. Αλλιως αν δεν γινεται ουτε με αυτο πρεπει να εχει θεμα ή ο φορτιστης σου ή το καλωδιο σου! Με το iphone 4 του πατερα μου, αλλαξαμε 8 με 10 φορτιστες και καλωδια για να το κανουμε να φορτισει. Ειμαστε παντως πολυ ατυχοι, επειδη εχουμε χαλασει 2 αυθεντικους φορτιστες και 5 καλωδια. Τωρα λειτουργει μονο με καλωδιο και φορτιστη απο τημ belkin! Ακριβα μεν, αλλα πολυ καλα και ανθεκτικα!

Δημοσ.

Βάλτο στην πρίζα και κράτα τα κουμπιά και τα δυο μαζί πατημένα για ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ όμως. Και λογικά θα πρέπει να ανοίξει αν δε συμβαίνει κάτι άλλο. Δε μιλάω για δευτερόλεπτα μιλάω για αρκετή ώρα. 

Όσο για το "δεν είναι στα καλύτερά της, κρατάει 2 μέρες max" θενξ, με έκανες και γελασα πολύ όμως χαχα. 

Βαλτο στην πριζα και αστο ωρες! Ετσινειχα εγω ενα xperia neo v. Το ειχα αφησει καπου στους 2 μηνες αφου χρησιμοποιω τωρα το G3 και το εβαλα στην πριζα και δεν εκανε τιποτα, μετα απο 2-3 ωρες ανοιξε και αυτο εχει γινει 2-3 φορες εχει θεμα με την μπαταρια του λογικα. Αλλιως αν δεν γινεται ουτε με αυτο πρεπει να εχει θεμα ή ο φορτιστης σου ή το καλωδιο σου! Με το iphone 4 του πατερα μου, αλλαξαμε 8 με 10 φορτιστες και καλωδια για να το κανουμε να φορτισει. Ειμαστε παντως πολυ ατυχοι, επειδη εχουμε χαλασει 2 αυθεντικους φορτιστες και 5 καλωδια. Τωρα λειτουργει μονο με καλωδιο και φορτιστη απο τημ belkin! Ακριβα μεν, αλλα πολυ καλα και ανθεκτικα!

Χαχαχα έχεις δίκιο, απλά εμένα κρατούσε 3 μέρες σχεδόν, δεν παίρνω πολλά τηλέφωνα και το χρησιμοποιώ κυρίως για το viber :P πολλή ώρα όπως μου λες δοκίμασα να τα πατήσω, περίπου 8 λεπτά δηλαδή, εκτός αν εννοείς παραπάνω! Επίσης, για πόση ώρα να το αφήσω να φορτίζει? Το έχω αφήσει γύρω στις 10 ώρες σερί (η μεγαλύτερη διάρκεια φόρτισης που δοκίμασα μέχρι τώρα).

Δημοσ.

Μεχρι να φορτισει στο 100%. Αν μετα απο εκει χωρις χρηση σβησει γρηγορα παει να πει οτι εχει θεμα με την μπαταρια!

Βασικα αστο καπου στις 10ωρες που λες! Και μετα βλεπεις!

Δημοσ.

Το πολύ στα 20 λεπτά στην πρίζα έπρεπε να έχει ανάψει το κινητό...κάτι άλλο γίνεται! Άλλο φορτιστή - καλώδιο δοκίμασες να υποθέσω;

edit, βλέπω ότι δοκίμασες άλλο φορτιστή, υποθέτω κι άλλο καλώδιο

Δημοσ.

Ναι δοκίμασα, εντάξει όχι καμιά ντουζίνα, 2 καλώδια έχω και δοκίμασα και με τα 2..

το έχω στην πρίζα προς το παρόν μήπως και αλλά λογικά κάτι άλλο θα φτάει

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δοκίμασα, εντάξει όχι καμιά ντουζίνα, 2 καλώδια έχω και δοκίμασα και με τα 2..

το έχω στην πρίζα προς το παρόν μήπως και αλλά λογικά κάτι άλλο θα φτάει

Πάει για hardware τότε...από dock φόρτισης (μακάρι) μέχρι μητρική

Δημοσ.

Μπορεί να έφαγε η μπαταρία τα ψωμιά της νωρίτερα απ'ότι έπρεπε απλά.. Ειδικά εαν το άφησες εντελώς drain στο συρτάρι χωρίς ένα 40%στην άκρη, αποχαιρέτα την μπαταρία που έχασες..Δεν γίνεται ένα πλήρως λειτουργικό iphone να μη δίνει σημεία ζωής μετά από 2 μήνες,ούτε να χάλασε στα καλά καθούμενα η logic board..Θα έπρεπε να έχουμε ένα σημάδι. Η εμπειρία μου εμένα λέει πως πας για αλλαγή μπαταρίας πρώτα και βλέπουμε..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...