nightdreamer33 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Καλημερα.εχω ενα laptop hp pavilion g6 και εβαλα το καλωδιο της φωτογραφικης μου μηχανης σε μια απο τις 3 θυρες usb που ηταν χαλασμενη αλλά δουλευε μερικες φορες και ξαφνικα οπως μου αναγνωρισε το υλικο,σβηνει το laptop.. Εβγαλα μπαταριες φορτιστες τα ξανα εβαλα αλλά δεν αναβει. Εγινε βραχυκυκλωμα καηκε καποια ασφαλεια,'η καηκε οθονη και μητρικη και απλά πρεπει να αγορασω καινουριο? το ανοιξα,αλλά δεν μπορω να καταλαβω που ειναι οι ασφαλειες ( αν εχει )
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Το πιθανότερο είναι βραχυκύκλωμα. Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία, να πατήσεις 4-5 φορές το power button και να βάλεις μόνο το φορτιστή μήπως και ανάψει. Edit: τώρα είδα πως το άνοιξες το λαπτοπ
nightdreamer33 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Το πιθανότερο είναι βραχυκύκλωμα. Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία, να πατήσεις 4-5 φορές το power button και να βάλεις μόνο το φορτιστή μήπως και ανάψει. Edit: τώρα είδα πως το άνοιξες το λαπτοπ το εκανα ηδη εβγαλα τη μπαταρια πατησα το power 5=10 φορες αλλά τιποτα. ειναι ακριβη η ζημια?συμφερει δηλ να το φτιαξω η να παρω καινουριο? το σκεφτομαι γιατι προσφατα του εχω βαλει μεσα κ solid state.
nightdreamer33 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δες μήπως στράβωσαν τα πινάκια στην θύρα του usb. ειχαν στραβωσει ηδη τα πινακια οταν εβαλα το καλωδιο του usb και ετσι μου εκλεισε ξαφνικα. Το ανοιξα,και εβγαλα εκτος την θυρα τη χαλασμενη την απομονωσα,αλλά και παλι δεν αναβει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα