galeti97 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, μιλώντας με τους φίλους μου για το καλοκαίρι και τι θα κάνει ο καθένας, ειπώθηκε ότι έχει γίνει συμφωνία με γραφείο κρατήσεων για μια μονοκατοικία όπου θα κάνουν κρατήσεις Άγγλοι. Όπως μας είπε είναι allotment και θα πάρει πολλά λεφτά, όταν ρωτήσαμε τι είναι ακριβώς δεν ήξερε ούτε αυτός.ούτε όρους ούτε τίποτα μόνο ότι θα έχει στάνταρ κάθε σεζόν τα λεφτά είτε έχει είτε όχι κρατήσεις. Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος γιατι έπεσε δούλεμα από την παρέα και τα πήρε ο φίλος
sndev Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 ενα ξενοδοχειο εχει 100 δωματια ερχετε ο ταδε και λεει νοικιαζω για ολο το χρονο τα 10 πχ δωματια με χ ποσο θεωριτικα το ξενοδοχειο πλεον εχει και "πουλαει" τα υπολοιπα 90 δωματια καθως τα 10 τα δινει με νοικι στον ταδε ο ταδε τωρα βαζει οποια τιμη θελει και διαχειριζετε αυτα τα 10 δωματια (καπως ετσι ειναι και το booking εχει απο πισω κυριως πρακτορες απο πισω που εχουν νοικιασει αυτα τα 10 δωματια) θεωριτικα το ξενοδοχειο δε πρεπει να αγγιζει αυτα τα 10 δωματια καθως πλεον για ψ χρονο ανοικουν στον ταδε αυτο (περιπου με πολυ απλα λογια)λεγετε allotment τι κερδιζει ο ξενοδοχος? χειμονα καλοκαιρι συγκεκριμενο εισοδημα και κυριος ρευστοτητα αφου συνηθως τα προπληρωνουν για να πετυχουν καλυτερες τιμες τι κερδιζει ο αλλος? φτιαχνει πακετα καθως εχει παρει πολυ φθηνα το νοικι η μεταπουλαει οταν ειναι high σεασον και δεν εχει το ταδε ξενοδοχειο free rooms μου ετυχε περιπτωση το ξενοδοχειο να μου λεει δεν εχω δωματια και να εχω βρει απο προμηθευτη (allotment) το ξενοδοχειο φυσικα δε ξερει τι εχει πουλησει ο καθενας που του εχε ινοικιασει ειναι υποχρεωμενο ομως να εχει παντα ελευθερα τα δωματια που νοικιασε σε αυτον και να μη το καταχραζετε οπως γινετε συχνα και να ξαναπουλαει αυτα τα δωματια και τοτε υπαρχει overbook τωρα αν εχει φραγκα ειναι ολα σχετικα για αυτον που κατεχει το ακινητο και με τι ορους μπαινει σε αυτο το παιχνιδι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα