Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τονίζεις στην αρχή ότι το γεγονός είναι τέρμα αληθινό. Λες και υπήρχε περίπτωση να μην πιστέψουμε ότι σου τσέπωσε 130 ευρώ κάτω από την μύτη σου και - ω τί περίεργο - είσαι ακόμη άρρωστος.

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Παντως δεν ειναι περιεργο ε. Είναι κλασικη φαση αυτη με τους κομπους. Οπως αυτη με το χαρτομάντιλο και τα σκισιματα.

Το εχω δει να το κάνουν πολλες φορες μπροστα μου σχεδον και να αφαιρουν χρήματα απο τα θύματα τους.

Εν τω μεταξύ πάντα μου εκανε εντύπωση πως διαλο τσιμπαει ο κοσμος με αυτά. Σε φαση σε πλησιαζει η τσιγγανα και αντι το ένστικτο σου να σου πει να πιασεις το πορτοφόλι σου και να μην το αφήσεις απο τα μάτια σου ξέρωγω, σου λεει να το ανοιξεις και να μοιραζεις χρήματα. :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Πρόβλημα υγείας: προς το παρόν συνεχίζει να υπάρχει

Και κερατάς και δαρμένος.

Εμπειρία: αξέχαστη

Με 130 ευρώ θα μπορούσε να είχες πολυ πιο αξέχαστες εμπειρίες.

• Like 4
Δημοσ.

Ελα πες την αληθεια, ειδες το επεισοδιο της 10ης εντολης με το μεντιουμ και ηρθες να το παιξεις tr0ll_ma5teR

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως ρε παιδιά και εμένα μου έχουν πει το φλιτζάνι (θεία μου) και μου βρήκε και τι είχε γίνει πριν από μερικούς μήνες και τι θα γίνει και όντως έγιναν(δεν τα ήξερε κανένας). Τώρα τύχη είναι, ξέρει κάποιο τρόπο δεν ξέρω...

Δημοσ.

και να συζητήσουμε αν από τότε θα έχει υπάρξει πρόοδος στην ζωή μου και θα με έχει εγκαταλείψει η γρουσουζιά.

Το οτι η τσιγγανα αποτι φαινεται εχει καλυτερο after sales support  απο μαγαζακια τυπου πλαισιο και eshop δεν το σχολιαζει κανεις ομως ε? 

• Like 6
Δημοσ.

Μάγκες μου πάντως από τότε που συνέβη αυτό το περιστατικό έχουν περάσει 3 μήνες και ενώ ξέρω ότι μπορεί εκείνη την μέρα να χάθηκαν 130 ευρώ τζάμπα δεν με απασχολεί, προτιμώ να σκέφτομαι ότι τα "δώρησα" κατά κάποιο τρόπο παρά το ότι εξαπατήθηκα. Που δεν αντιλέγω μπορεί όντως αυτό να έγινε -απλά όταν αναφέρθηκε ότι μια κοπέλα μαζί με την μητέρα της πλήρωσαν για να μου κάνουν μαγικά και επειδή πιο συγκεκριμένα μου είπε ότι η κόρη της με ήθελε για ταίρι αλλά επειδή εγώ ήμουν ανένδοτος τότε, εκείνη ζήλεψε και βάλθηκε να μου κάνει κακό- όλο αυτό το σκηνικό μου κέντρισε απίστευτα το ενδιαφέρον (γιατί πάντα είχα την εντύπωση ότι αν παραείσαι καλός και τυπικός χαρακτήρας κάποιος/α θα θελήσει να σε σαμποτάρει λόγω απόρριψης, ζήλειας κτλ.). Το ένστικτό μου, μου λέει ότι όσο περισσότερο το ψάχνω τόσο περισσότερες πιθανότητες έχω να συναντήσω κάποιο γυναικείο πρόσωπο του παρελθόντος και έπειτα να αρχίσω να ξετυλίγω το σχέδιο αντεκδίκησής μου. Ουτουσιάλλως ποτέ δεν είχα πομπώδες γυναικείο ιστορικό άρα οι επιλογές είναι μειωμένες, το μόνο που χρειάζεται είναι να είμαι προσεκτικός και μεθοδικός και το ξέρω, θα βρω άκρη. Μόλις εντοπίσω 1-2 υπόπτους σκοπεύω να τους πιάσω συζήτηση μέσω facebook με την πρόφαση να ξαναθυμηθούμε τα "παλιά" και κάπως έτσι θα ξεκινήσει η δράση μου, σιγά σιγά...   :ph34r:  

Υποσημείωση: Εγώ είχα ζητήσει από την γιαγιά να μου πει το όνομα της κόρης ή της μητέρας που μου προκάλεσε τέτοιο κακό αλλά αυτή μιλούσε με γρίφους και μου έδωσε να καταλάβω ότι οι ικανότητές της δεν ήταν αρκετά δυνατές για να εντοπίσει με 100% επιτυχία το όνομα της υπεύθυνης και ότι θα πρέπει να κάνω υπομονή για να καταλήξω σε αυτό (και για τους καχύποπτους να αναφέρω το ότι μου ξεκαθάρισε ότι όταν θα έρθει να με ξαναβρεί δεν πρόκειται να μου ζητούσε άλλα χρήματα και μου υπενθύμισε για ποιον λόγο με έβαλε να πληρώσω εκείνα τα 100 ευρώ). Δηλαδή μαλάκες πραγματικά έπρεπε να είχα πάνω μου προσαρμοσμένη μία go pro κάμερα γιατί αν δεν το βλέπατε να συνέβαινε εκείνη την στιγμή δεν θα το πιστεύατε. Τα 100 ευρώ μετά τις επικλήσεις που κάναμε σε κάτι αγίους εξαφανίστηκαν από το μαντήλι κυριολεκτικά...! Και η γιαγιά-τσιγγάνα δεν ήταν κάποιος περιοδεύων μάγος για να θέλει να με εξαπατήσει, ζούσε αυτή η κακομοίρα με την κόρη και τον άντρα της κόρης της σε ένα βαν και ζητιάνευαν για να βγάζουν τα προς το ζην όπως μου εκμυστηρεύτηκε. Για βάλτε όλα τα δεδομένα κάτω λίγο και μετά ελάτε να μου πείτε αν αυτό συνέβαινε σε εσάς αν θα σας έβαζε σε σκέψεις ή όχι... ζήτω οι μεταφυσικές μας ανυσηχίες!

Δημοσ.

Οπως ειπες κ εσυ yolo....ενταξει το εκανες κ αυτο στη ζωη σου.... Οτι δε σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο λενε..

Δημοσ.

Αυτές οι "κυρίες" είναι παμπονηρες. Λίγα λόγια να τους πεις για σένα τα έχουν καταλάβει όλα. Για το θέμα υγείας που έχεις κοιτάζοντας τις κόρες στα μάτια και το χρώμα του δέρματος είναι πανευκολο να καταλάβουν οτι έχεις θέμα με το συκώτι. Ξέρουν πολύ καλά το πρόβλημα αφού οι ίδιες ποτίζουν με ηρεμιστικά τα παιδιά τους για να κοιμούνται όλη μέρα στην αγκαλιά τους όσο αυτές ζητιανευουν. Γνωρίζετε εσείς πολλά παιδιά 2 και 3 ετών που να κοιμούνται όλη μέρα αντί να κανουν το σπίτι να μοιάζει με βομβαρδισμενο τοπίο? Όσο για τα λεφτά που εξαφανίζονται στο κάνω και εγώ. Φίλε, μακριά, πριν αρχίσουν να σου ζητάνε λεφτά για προστασία και αντί να βρείς το περίπτερο κάποιο πρωί, να βρεις μόνο αποκαιδια κατά τροπο εντελώς...μαγικό!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...