tz3s Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 και γινονται συνεχεια αναφορες σε μαγια!! Ποσοι απο σας δεν μπορειτε να βγαλετε φραγκο? Σε ποσους δεν σας καθεται η γυναικα των ονειρων σας? Καλεστε στο 090χχ6256356 ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ (20 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΕΠτο) και θα σας λυσουμε τα μαγια στο λεπτο! (ελαχιστος χρονος αναμονης 25 λεπτα) Καλεστε μας στο σπιτι σας, δινοντας μας τα κλειδια για να περασουμε να το "καθαρισουμε" απο τα μαγια (και γενικα να το καθαρισουμε απο τηλεορασεις και οτι αλλο μας αρεσει) Δυνατοτητα δωρεας μεσω πιστωτικης καρτας, δινοντας μας τον αριθμο και τα στοχεια της ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣΤΕ Δυνατοτητα επιστροφης μαγιων εντος 14 ημερων, αρκει να μην εχουν χρησιμοποιηθει Με καθε πληρωμη - δωρεα δωρο ενα σταυρουδακι για να σας προσεχει ο ΘΟΡ εεεε σορρυ ο Χριστουλης 1
chrisxkar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 οσο υπαρχουν θυματα θα υπαρχουν και ατομα που θα τα εκμεταλευονται.Απο την αλλη και τα placebo θεωρουνται μεθοδος θεραπειας.Μεγα λαθος ειναι που ειπες που δουλευεις,δεν σε βλεπω να ηρεμεις ποτε
Lucifer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Αυτό είναι πανεύκολο. Pause στο 0.41, φαίνεται το χαρτονόμισμα. Πριν από αυτό, απλώς είχε κολλημένο το χαρτί στην παλάμη του.
chrisxkar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 ΙΕΡΟ ΜΟΥΣΙ ΓΚΟΥΡΟΥ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΑΡΑ ΒΡΑΧΜΑΠΟΥΤΡΑ 4
kontrakultura Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Λέμε τώρα. Στο ρεαλ-λιφε βέρι με τη γύφτισσα-χουντίνι δεν θα δεις το βίντεο 20 φορές ούτε θα κάνεις πάουζε στο 0:41 για να εστιάσεις, παίζει κ να σου πει να κλείσεις τα μάτια και να πεις το πατερ ημων για να σπασει το ξορκι για να εξαφανίσει τα λεφτά πιο άνετα.
Lucifer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ναι ρε 'συ, αλλά το θέμα είναι να εξαφανίσει το χαρτονόμισμα. Το να το βάλει στην χούφτα του και μετά να μην ανοίγει τη χούφτα, το ξέρω κι εγώ. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 είχαν specάρει 3πλό Axii οι κοπέλες ρε, που να πάει το παιδί. Άντε να παω πίσω στο άλλο για την σολομονική τώρα, ρε δεν ήξερα οτι εχει τόσο ζωή εδω
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ναι ρε 'συ, αλλά το θέμα είναι να εξαφανίσει το χαρτονόμισμα. Το να το βάλει στην χούφτα του και μετά να μην ανοίγει τη χούφτα, το ξέρω κι εγώ. κάν'το μας 1
petaw-se-oneiro Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Τραγικό όλο αυτό. Έχασες 130€ και λες οτι δεν σε ενδιαφέρει κιόλας. Δεν τα έδινες σε μένα καλύτερα να σου πω και ευχαριστώ γιατί είμαι καλός άνθρωπος και έχω τρόπους; Αυτά τα κόλπα με τα λεφτά που δεν εμφανίζονται ξανά μας τα έκανε στα διαλείμματα και ένας καθηγητής προγραμματισμού στο φροντηστήριο (μόνο που μας τα ξανάδινε μετά) και φαντάσου το έκανε εύκολα ενώ δεν είναι δουλειά του, φαντάσου πόσο εύκολο είναι για την εν λόγω πλανωδια που με αυτό ζει (καλά όχι μόνο με αυτό, μην λέμε μαλακι.ς). 'Εξω απο το νοσοκομείο σε βρήκε, τι θα σου έλεγε; Αν της έλεγες οτι πήγες να δείς συγγενή ξέρω γω τότε θα σου έλεγε να κάνεις εξετάσεις κλπ. Μέγα λάθος που της είπες τι δουλειά/που κάνεις. Λες οτι δουλεύεις σε περίπτερο, δεν ξέρεις απο αυτά λίγο; Είσαι 24 χρονών, τόσο εύκολα σε εξαπατά κάποιος; Μικρός δεν έβλεπες-διάβαζες λουκι λουκ κλπ; Δεν θυμάσαι τους τσαρλατάνους κλπ;Δεν ξέρω, όλη η ιστορία μου μοιάζει για ψεύτικη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις