Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 130€ θα πηγαίνεις σε ιδιώτη γιατρό , θα Χες κάνει την εξέταση σου σε ιδιωτικό εργαστήριο , θ σου χαν περισσέψει για σουβλάκια κ θα κερδιζες κ χρονο

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως ρε παιδιά και εμένα μου έχουν πει το φλιτζάνι (θεία μου) και μου βρήκε και τι είχε γίνει πριν από μερικούς μήνες και τι θα γίνει και όντως έγιναν(δεν τα ήξερε κανένας). Τώρα τύχη είναι, ξέρει κάποιο τρόπο δεν ξέρω...

Α ρε Γιώργο μόνο εσύ με καταλαβαίνεις... Μα καλά κανείς από εδώ μέσα δεν έχει τύχει να επισκεφτεί ποτέ ή να γνωρίζει κάποιο άτομο με ψυχικές δυνάμεις; Τόσα και τόσα συμβαίνουν στον κόσμο γύρω μας, όλο και κάποια ιστορία θα έχετε να μου πείτε σχετικά με αυτό.

http://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/734937/ta-peiramata-tilepatheias-kai-allon-psuhikon-fainomenon-stin-ellada-tou-1923/

Επεξ/σία από NinjaMan
Δημοσ.

νιτζα σου λεει μετα

Η αλήθεια είναι ότι αν μπορούσα θα προτιμούσα να είμαι psychic παρά ninja.   :ph34r:

Κάνεις τουλάχιστον αποχή στις εκλογές?

Εσένα σε σέρνει ακόμα η δικιά σου από τ'αυτί, πρωί-βράδυ παντόφλα και για αυτό έχεις νευράκια μαζί μου?

Αν δεν μας τρολάρεις το να συνεχίζεις να πιστεύεις σε μαγικά και ξόρκια με κάνει να αρχίζω να συμμερίζομαι τις απόψεις περί στείρωσης.

Κι ύστερα όταν λέω πως η δημοκρατία είναι μαλακία με λένε ακραίο. Οι μισοί εκεί έξω είναι σαν αυτόν.

Με την ίδια άνεση που ρωτάς εσύ για τα δημητριακά Ελόμας έτσι και γω ήθελα να περιγράψω αυτό μου το συμβάν μήπως και κάνουμε και λίγο σοβαρή συζήτηση. Δεν τρολάρω, απλά θέλω να μάθω την αλήθεια για κάποια πράγματα που είναι πολύ πάνω από εμένα.

Δημοσ.

Α ρε Γιώργο μόνο εσύ με καταλαβαίνεις... Μα καλά κανείς από εδώ μέσα δεν έχει τύχει να επισκεφτεί ποτέ ή να γνωρίζει κάποιο άτομο με ψυχικές δυνάμεις; Τόσα και τόσα συμβαίνουν στον κόσμο γύρω μας, όλο και κάποια ιστορία θα έχετε να μου πείτε σχετικά με αυτό.

http://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/734937/ta-peiramata-tilepatheias-kai-allon-psuhikon-fainomenon-stin-ellada-tou-1923/

Ρε συ αμα είναι για άτομο με ψυχικές δυνάμεις να σου γνωρίσω τον ξαδερφό μου τον superman. 280€ θέλει μόνο σε 10αρικα, αλλά αυτό είναι διαδικαστικό. Σου υπόσχομαι οτι θα σου πεί τουλάχιστον 10φορές οτι είσαι όμορφος. Μπρος στα κάλη τι είναι τα 10ευρα;

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι αν μπορούσα θα προτιμούσα να είμαι psychic παρά ninja.   :ph34r:

Εσένα σε σέρνει ακόμα η δικιά σου από τ'αυτί, πρωί-βράδυ παντόφλα ή σε έχει αφήσει να χαλαρώσεις και λίγο?

Με την ίδια άνεση που ρωτάς εσύ για τα δημητριακά Ελόμας έτσι και γω ήθελα να περιγράψω αυτό μου το συμβάν μήπως και κάνουμε και λίγο σοβαρή συζήτηση. Δεν τρολάρω, απλά θέλω να μάθω την αλήθεια για κάποια πράγματα που είναι πολύ πάνω από εμένα.

Τώρα νομίζεις μου την είπες?

Πρόσεχε γιατί θα σου κάνω μάγια και θα τρέχεις να ψάχνεις γύφτισσες πάλι να τα λύσουν

• Like 3
Δημοσ.

Τώρα νομίζεις μου την είπες?

Πρόσεχε γιατί θα σου κάνω μάγια και θα τρέχεις να ψάχνεις γύφτισσες πάλι να τα λύσουν

Θα σε αναφέρω για ηλεκτρονικό bullying αν συνεχίσεις να παίζεις με τον πόνο μου.  :-D

Δημοσ.

Μα δεν σου είπα να μην ρωτήσεις. Αντιθέτως να ρωτάς, καλό σου κάνουν οι απαντήσεις, γι αυτό υπάρχουν τα forums.

Πάντως δεν χαίρομαι που δεν τρολάρεις.

Σοβαρή συζήτηση δεν γίνεται να γίνει ρε αν μας λες πως πιστεύεις πως οι γύφτισες είναι μάγισσες.

Δηλαδή τί είναι πιο πιθανό να σε δούλεψε με έντεχνο τρόπο και επαγγελματισμό ή να έχει υπερφυσικές ιδιότητες?

• Moderators
Δημοσ.

Ου ου ου, θελετε να μαθετε κι αλλες πρακτικες κλεψιματος? Θελω να μοιραστω.

1) Μπαινουν σε ενα καταστημα. Συνηθως 3 με 4 και σκορπιζουν. Βγαινοντας κατι θα λειπει. Ειναι μεσα στα φορεματα τους σε στυλ εσωτερικης τσεπης.

2) Μπαινουν σε ενα καταστημα. Ζητανε να αγορασουν το Χ αντικειμενο ψιλοχαμηλης αξιας. Σου βγαζουν 100ρικο. Δινεις ρεστα και σου λενε πως εδωσες λιγοτερα και φωναζουν. Μεσα στην αναμπουμπουλα αρπαζουν ο,τι βρουν κατα το 1). Στο τελος σου πετανε κατω τα λεφτα και απαιτουν πισω το 100ρικο. Το δινεις και σιχτιριζεις. Εχεις χασει και το κατοσταρικο και σεβαστο ποσο απο τα ρεστα και το αντικειμενο.

3) Μπαινουν σε ενα καταστημα και δινουν ψιλα για να κανεις χοντρα ή το αντιθετο. Τους πεφτουν τα ψιλα και σκορπιζουν. Στον πανικο εχει γινει το 1) ή/και το 2. 

Και συζηταμε τωρα αν καποιος τοσο απατεωνας ειναι και medium ή μοναχα απατεωνας :lol:

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ου ου ου, θελετε να μαθετε κι αλλες πρακτικες κλεψιματος? Θελω να μοιραστω.

1) Μπαινουν σε ενα καταστημα. Συνηθως 3 με 4 και σκορπιζουν. Βγαινοντας κατι θα λειπει. Ειναι μεσα στα φορεματα τους σε στυλ εσωτερικης τσεπης.

2) Μπαινουν σε ενα καταστημα. Ζητανε να αγορασουν το Χ αντικειμενο ψιλοχαμηλης αξιας. Σου βγαζουν 100ρικο. Δινεις ρεστα και σου λενε πως εδωσες λιγοτερα και φωναζουν. Μεσα στην αναμπουμπουλα αρπαζουν ο,τι βρουν κατα το 1). Στο τελος σου πετανε κατω τα λεφτα και απαιτουν πισω το 100ρικο. Το δινεις και σιχτιριζεις. Εχεις χασει και το κατοσταρικο και σεβαστο ποσο απο τα ρεστα και το αντικειμενο.

3) Μπαινουν σε ενα καταστημα και δινουν ψιλα για να κανεις χοντρα ή το αντιθετο. Τους πεφτουν τα ψιλα και σκορπιζουν. Στον πανικο εχει γινει το 1) ή/και το 2.

Και συζηταμε τωρα αν καποιος τοσο απατεωνας ειναι και medium ή μοναχα απατεωνας :lol:

Σπειρα εχεις ε? ΒΑΝ τωρα
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...