Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου ειχαν κανει πλακα κατι φιλες πριν καποια χρονια και με πηγαν σε ενα μαγαζι "στον ωκεανο για οποιον ξερει απο θεσνικη" και μια τυπισσα μου ειπε τον καφε... "προσφορα του καστηματος"

δεν επεσε ουτε σε ενα μεσα..  μαλλον με περασε για φοιτητη διοτι μικροδειχνω τουλαχιστον 5 χρονια και αρχισε κατι κουλα για πτυχια οταν εγω το ειχα ηδη 6 χρονια..

• Like 1
  • Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δημητρα sponsorαρω εγω τα 130 ευρω στειλε φωτο :D

οχι ΒΑΝ , VAN θελει τωρα για να παει στο next level.

Τι? Θες κ φωτο?

Διπλασιαζεται το ποσο!

Δημοσ.

Ελα σταματηστε να τρολαρετε... και να προσπαθειτε να βγαλετε την βραδυνη με την Δημητρα

θα σας κανω φιδισια μαγια! κσσσσ κσσσσσ

Δημοσ.

Φίλε NinjaMan καλά έκανες που πόσταρες το θέμα εδώ, έπεσες θύμα ειδωλολατρών και απατεώνων δυστυχώς, κάτι που θέλω να σε ρωτήσω αλλά και παράλληλα να σε ενημερώσω, λες τις ρώτησες αν είναι Χριστιανές Ορθόδοξες, πως μπόρεσες να είσαι τόσο αφελής; Κανένας πραγματικός πιστός δεν ασχολείται με τέτοια ειδωλολατρικά όπως έγραψες, αυτά που σου έδειξαν ήταν απλά το τρικ για να σε θολώσουν.

Το πως "έπεσαν μέσα" είναι μια άλλη ιστορία, πιθανότατα με ενέργεις παρόμοιες με αυτές που σε ξεγέλασαν θα απέσπασαν πληροφορίες από κάπου ή και εντελώς στην τύχη. Είναι κρίμα για τα χρήματα τα οποία έχασες αλλά και για όλα όσα πίστεψες! Μην ξανα εμπλακείς σε τέτοια περιστατικά, και να είσαι μετέχεις σε τέτοια πλάνη του εαυτού σου του ίδιου και όποιος άλλος εδώ μέσα διαβάζει.

Από την αληθινή πίστη γενιέται η αγάπη.

• Thanks 1
Δημοσ.

Φίλε NinjaMan καλά έκανες που πόσταρες το θέμα εδώ, έπεσες θύμα ειδωλολατρών και απατεώνων δυστυχώς, κάτι που θέλω να σε ρωτήσω αλλά και παράλληλα να σε ενημερώσω, λες τις ρώτησες αν είναι Χριστιανές Ορθόδοξες, πως μπόρεσες να είσαι τόσο αφελής; Κανένας πραγματικός πιστός δεν ασχολείται με τέτοια ειδωλολατρικά όπως έγραψες, αυτά που σου έδειξαν ήταν απλά το τρικ για να σε θολώσουν.

Το πως "έπεσαν μέσα" είναι μια άλλη ιστορία, πιθανότατα με ενέργεις παρόμοιες με αυτές που σε ξεγέλασαν θα απέσπασαν πληροφορίες από κάπου ή και εντελώς στην τύχη. Είναι κρίμα για τα χρήματα τα οποία έχασες αλλά και για όλα όσα πίστεψες! Μην ξανα εμπλακείς σε τέτοια περιστατικά, και να είσαι μετέχεις σε τέτοια πλάνη του εαυτού σου του ίδιου και όποιος άλλος εδώ μέσα διαβάζει.

Από την αληθινή πίστη γενιέται η αγάπη.

Ναι νιντζα μαν μην δίνεις λεφτά σε γύφτους, είναι ανταγωνιστές. Να προτιμήσεις τα χριστιανικά μαγικά που μπορείς να τα βρεις και τζάμπα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι νιντζα μαν μην δίνεις λεφτά σε γύφτους, είναι ανταγωνιστές. Να προτιμήσεις τα χριστιανικά μαγικά που μπορείς να τα βρεις και τζάμπα.

Κρίμα, περαστικά funbreaker , να σου απαντήσω αυτά που διαβάζεις σε μπλογκ, ακούς στην τηλεόραση ή από άκυρους ανθρώπους πέρι "χριστιανικών μαγικών" και περί φθηνών τιμών δεν υπάρχουνε! Είναι επίσης μια πλάνη στην οποία εσύ ήδη έπεσες μέσα, καλό είναι να τα ξεκαθαρίσεις στο μυαλουδάκι σου και να προσέχεις τι γράφεις δημοσιώς.

Δημοσ.

Κρίμα, περαστικά funbreaker , να σου απαντήσω αυτά που διαβάζεις σε μπλογκ, ακούς στην τηλεόραση ή από άκυρους ανθρώπους πέρι "χριστιανικών μαγικών" και περί φθηνών τιμών δεν υπάρχουνε! Είναι επίσης μια πλάνη στην οποία εσύ ήδη έπεσες μέσα, καλό είναι να τα ξεκαθαρίσεις στο μυαλουδάκι σου και να προσέχεις τι γράφεις δημοσιώς.

Γιατί ρε κρίμα και περαστικά? lol

Εγώ στα σοβαρά είπα ότι μπορεί να βρει αντίστοιχα μαγικά τζάμπα σε θρησκείες. Ε και πως δεν υπάρχουν μαγικά, και μόνο που λέει η θρησκεία πως στο κεφάλι σου κατοικεί ένα φάντασμα (ψυχές κτλ) και ότι γίνονται θαύματα και τέτοια, μαγικα είναι.

Όσο για το τι λέω δημοσίως, είναι στο απυρόβλητο όλα αυτά για κάποιο λόγο?

• Like 1
Δημοσ.

Οι άνθρωποι είναι χωρισμένοι σε 2 κατηγορίες, η μία είναι σαν την μύγα δηλαδή κάθετε σε οτιδήποτε είναι βρώμικο και γνωρίζει οτιδήποτε βρώμικο υπάρχει, αν ρωτήσεις μια μύγα που υπάρχουν τριαντάφυλλα θα σου πει δεν ξέρει που υπάρχουν, αλλά θα σου απαντήσει σίγουρα που υπάρχουν τα σκουπίδια, αυτή είναι μια κατηγορία των ανθρώπων που γνωρίζουν μόνο από "βρωμιές" και κακό.

Η άλλη κατηγορία είναι σαν την μέλισσα που κάθετε σε οτιδήποτε γλυκό και όμορφο υπάρχει, αν ρωτήσεις την μέλισα που υπάρχουν σκουπίδα θα σου πει δεν ξέρει αλλά θα σου απαντήσει σίγουρα που υπάρχει μέλι, λουκούμι και οτιδήποτε γλυκό, αυτή είναι η άλλη κατηγορία ανθρώπων που έχουν σοφούς λογισμούς και γνωρίζουν από καλό.

Αναρωτηθείτε λοιπόν και εσείς σε ποια κατηγορία είστε.

Επίσης φίλε funbreaker όλα αυτά που περιγράφει είναι ειδωλολατρικά που έχουν επινοηθεί από τον άνθρωπο για να βγάζουν χρήμα εις βάρος άλλον ανθρώπων όπως στην περίπτωη του δημιουργού του τοπικ. Θα σε παρακαλέσω πολύ όταν τα γράφεις αυτά μην εμπλέκεις λέξεις οι οποίες δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτά που αναφέρεις, οτιδήποτε άλλο δεκτό.

Δημοσ.

Οι άνθρωποι είναι χωρισμένοι σε 2 κατηγορίες, η μία είναι σαν την μύγα δηλαδή κάθετε σε οτιδήποτε είναι βρώμικο και γνωρίζει οτιδήποτε βρώμικο υπάρχει, αν ρωτήσεις μια μύγα που υπάρχουν τριαντάφυλλα θα σου πει δεν ξέρει που υπάρχουν, αλλά θα σου απαντήσει σίγουρα που υπάρχουν τα σκουπίδια, αυτή είναι μια κατηγορία των ανθρώπων που γνωρίζουν μόνο από "βρωμιές" και κακό.

Η άλλη κατηγορία είναι σαν την μέλισσα που κάθετε σε οτιδήποτε γλυκό και όμορφο υπάρχει, αν ρωτήσεις την μέλισα που υπάρχουν σκουπίδα θα σου πει δεν ξέρει αλλά θα σου απαντήσει σίγουρα που υπάρχει μέλι, λουκούμι και οτιδήποτε γλυκό, αυτή είναι η άλλη κατηγορία ανθρώπων που έχουν σοφούς λογισμούς και γνωρίζουν από καλό.

Αναρωτηθείτε λοιπόν και εσείς σε ποια κατηγορία είστε.

Ποιοί εμείς? Εμένα λες μύγα επειδή σου έθιξα την θρησκέια?

Επίσης φίλε funbreaker όλα αυτά που περιγράφει είναι ειδωλολατρικά που έχουν επινοηθεί από τον άνθρωπο για να βγάζουν χρήμα εις βάρος άλλον ανθρώπων όπως στην περίπτωη του δημιουργού του τοπικ. Θα σε παρακαλέσω πολύ όταν τα γράφεις αυτά μην εμπλέκεις λέξεις οι οποίες δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτά που αναφέρεις, οτιδήποτε άλλο δεκτό.

Γιατί ειδωλολατρικά? Υπερφυσικά πράματα είναι τα γυφτομαγικά, υπερφυσικά πράματα είναι και τα χριστιανομαγικά.

paisios%20b%20tomos.jpg

Ποιές λέξεις θέλεις να μην εμπλέκω? Γιατί δεν κατάλαβα.

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως ρε παιδιά και εμένα μου έχουν πει το φλιτζάνι (θεία μου) και μου βρήκε και τι είχε γίνει πριν από μερικούς μήνες και τι θα γίνει και όντως έγιναν(δεν τα ήξερε κανένας). Τώρα τύχη είναι, ξέρει κάποιο τρόπο δεν ξέρω...

Κι εμένα μου είχαν πει το φλιτζάνι, ότι ο πατέρας μου θα πέθαινε σε ταξίδι που θα πήγαινε και τελικά πήγε από καρκίνο στο κρεβάτι του. 

Ίσως δεν έκανε καλή μετάφραση του σχήματος που πήρε ο καφές, σαν προβλήματα του PC ένα πράγμα.

Εdit: Και δεν ήταν τσιγγάνα, ήταν ελληνίδα κυρά που ερχόταν και έβλεπε την καθηγήτρια σε ιδιαίτερο μάθημα που πήγαινα και μια κοπελιά εκεί, της είχε πει ότι είχε βγει αληθινό κάτι που της είπε. Πρέπει να χτύπησε καλά το RNG (Random Number Generator). :P

• Like 1
Δημοσ.

funbreaker θα σου απαντήσω επειδή φαίνεται σαν να καταλαβαίνεις λίγο και θες να καταλάβεις, δεν σε είπα μύγα αλλά μόνος σου αμέσως πίστεψες ότι είσαι η μύγα; Γιατί; :)

Δεν μου έθιξες τίποτα απολύτως τίποτα, τον ευαυτό σου ίσως έθιξες και το προσωπικό σου προφιλ και κανέναν άλλο.

Αυτά που βάζεις για τα βιβλία αυτά είναι παντελώς μα παντελώς ψέμματα τα περισσότερα που στόχο είχαν το οικονομικό όφελος από μερίδα ανθρώπων, όταν κάποιο παιδί εδώ στην Αθήνα είχε φτιάξει μια σελίδα στο fb και έβγαλε "ψευδείς" αναφορές περί θαυμάτων και να δείξει πόσο εύκολα αναπαράγονται που μέχρι και σε εφημερίδες τον βάλανε και όταν έβγαλε την ανακοίνωση ότι το έκανε για να δείξει τι κάνει ο κόσμος για το λεφτά και πως τα περισσότερα είναι ψευδή τον δικάσανε με σοβαρότατη ποινή.

Αυτά.

Ω ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα! ζούμε ιστορικές στιγμές!!!

Τι υπήρξε συμφωνία με τους εταίρους; Αυτές είναι οι ιστορικές στιγμές. :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...