funbreaker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 funbreaker θα σου απαντήσω επειδή φαίνεται σαν να καταλαβαίνεις λίγο και θες να καταλάβεις, δεν σε είπα μύγα αλλά μόνος σου αμέσως πίστεψες ότι είσαι η μύγα; Γιατί; Που είδες να πίστεψα πως είμαι μύγα? Αφου σε ρώτησα για να μάθω αν λες εμένα. Και προφανώς αυτούς που χαρακτηρίζεις με την ιστορία σου τους βάζεις στην πρώτη κατηγορία της μύγας, αλλιώς δεν θα έλεγες χωρίς λόγο την ιστορία, ας μην δουλεύομαστε. Αν δεν ισχύει όμως εξήγησέ μας γιατί είπες αυτό που είπες και φρόντισε να μην αποφύγεις να απαντήσεις πάλι με κάτι του τύπου "όποιος κατάλαβε κατάλαβε". Επομένως θα αναλάβεις την ευθύνη των λεγομένων σου και θα μας εξηγήσεις τελικα, αν ποιον και γιατί λες μύγα ή θα υπεκφύγεις? Δεν μου έθιξες τίποτα απολύτως τίποτα, τον ευαυτό σου ίσως έθιξες και το προσωπικό σου προφιλ και κανέναν άλλο. Γιατί έθιξα τον ευατό μου? Επειδή άσκησα κριτική στην πεποίθησή σου? Εξήγησε μου σε παρακαλώ γιατί το λες αυτό. Αυτά που βάζεις για τα βιβλία αυτά είναι παντελώς μα παντελώς ψέμματα τα περισσότερα που στόχο είχαν το οικονομικό όφελος από μερίδα ανθρώπων, όταν κάποιο παιδί εδώ στην Αθήνα είχε φτιάξει μια σελίδα στο fb και έβγαλε "ψευδείς" αναφορές περί θαυμάτων και να δείξει πόσο εύκολα αναπαράγονται που μέχρι και σε εφημερίδες τον βάλανε και όταν έβγαλε την ανακοίνωση ότι το έκανε για να δείξει τι κάνει ο κόσμος για το λεφτά και πως τα περισσότερα είναι ψευδή τον δικάσανε με σοβαρότατη ποινή. Αυτά. Ποια ψέματα? Η θρησκεια δεν λέει πως υπάρχει ένα μαγικό άυλο πράμα στο κεφάλι μας που το λένε ψυχή? Η θρησκεία δεν λέει πως γίνονται θαύματα κάποια εκ των οποίων αναγνωρίζει επίσημα όπως πχ το άγιο φως και άλλα τέτοια? Η θρησκεία δεν λέει πως υπάρχουν άνθρωποι με υπερφυσικές - μαντικές - θεραπευτικές ιδιότητες που ονομάζει άγιους? Αυτά χαρακτήρισα ως χριστιανομαγικά. Σε τί έκανα λάθος?
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 "Υπάρχουν 2 κατηγορίες ανθρώπων, οι μύγες και οι μέλισσες." 4
Unabomber Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ^ ΄΄Μια μελισσα τον Αυγουστο΄΄ ΄΄ Υστερα ηρθαν οι μελισσες΄΄
Agnostos__ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Που είδες να πίστεψα πως είμαι μύγα? Αφου σε ρώτησα για να μάθω αν λες εμένα. Και προφανώς αυτούς που χαρακτηρίζεις με την ιστορία σου τους βάζεις στην πρώτη κατηγορία της μύγας, αλλιώς δεν θα έλεγες χωρίς λόγο την ιστορία, ας μην δουλεύομαστε. Αν δεν ισχύει όμως εξήγησέ μας γιατί είπες αυτό που είπες και φρόντισε να μην αποφύγεις να απαντήσεις πάλι με κάτι του τύπου "όποιος κατάλαβε κατάλαβε". Επομένως θα αναλάβεις την ευθύνη των λεγομένων σου και θα μας εξηγήσεις τελικα, αν ποιον και γιατί λες μύγα ή θα υπεκφύγεις? Γιατί έθιξα τον ευατό μου? Επειδή άσκησα κριτική στην πεποίθησή σου? Εξήγησε μου σε παρακαλώ γιατί το λες αυτό. Ποια ψέματα? Η θρησκεια δεν λέει πως υπάρχει ένα μαγικό άυλο πράμα στο κεφάλι μας που το λένε ψυχή? Η θρησκεία δεν λέει πως γίνονται θαύματα κάποια εκ των οποίων αναγνωρίζει επίσημα όπως πχ το άγιο φως και άλλα τέτοια? Η θρησκεία δεν λέει πως υπάρχουν άνθρωποι με υπερφυσικές - μαντικές - θεραπευτικές ιδιότητες που ονομάζει άγιους? Αυτά χαρακτήρισα ως χριστιανομαγικά. Σε τί έκανα λάθος? Γιατί να σε χαρακτηρίσω μύγα; Μόνος σου πίστεψες και βλέπεις ότι ακόμα πιστεύεις ότι το λέω για εσένα; Γιατί δεν αναρωτήθηκες μήπως σε χαρακτήρισα μέλλισα; Είδες στο κακό το μυαλό σου. Δεν άσκησες και δεν μπορείς να ασκήσεις κριτική στην πεποίθηση μου παρά μόνο στον ίδιο σου τον εαυτό όπως έκανες και συνεχίζεις να κάνεις, περί πληκτρολογίων και ανέμων. Ψέμματα για κάποια "θάυματα" που δεν έγιναν ποτέ και αναδημοσιεύτηκαν σε μεγάλες εφημερίδες. Δεν το λέει μόνο η θρησκεία αλλά και η ιατρική Υπάρχει ψυχίατρος, ψυχολόγος κλπ Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτά γιατί δεν γνωρίζω κάποια, για παράδειγμα για το Άγιο Φως υπάρχει σοβαρός κόσμος ο οποίος έχει εξιστορήσει πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν, δεν μπορώ να σου απαντήσω κάτι το οποίο δεν ξέρω, επίσης υπάρχουν μαρτυρίες από αρχαίων χρόνων ότι ήταν κόλπο αυτοκρατόρων κάτι με ένα υλικό μπορούσαν να κάνουν ανάφλεξη που υπάρχει στις πέτρες εκεί. Με υπερφυσικές δεν λέει, με μαντικές δεν λέει ακριβώς, με θεραπευτικές ναι. Στα περισσότερα έκανες
MT60RS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 για παράδειγμα για το Άγιο Φως υπάρχει σοβαρός κόσμος ο οποίος έχει εξιστορήσει πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στεκει αυτο, το Αγιο Φως μετατρεπει τον αλβανο σε σκανκιδι ξεγυρισμενο
girologos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Παντος αν σε ενδιαφερει στα λιοσια που μένω οι τσιγγανες τα κάνουν τζάμπα αυτά... 1
funbreaker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Γιατί να σε χαρακτηρίσω μύγα; Μόνος σου πίστεψες και βλέπεις ότι ακόμα πιστεύεις ότι το λέω για εσένα; Γιατί δεν αναρωτήθηκες μήπως σε χαρακτήρισα μέλλισα; Είδες στο κακό το μυαλό σου. Μα δεν πίστεψα κάτι, ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ. Τι πιο απλό και λογικό από από μία ερώτηση όταν υποψιάζεσαι πως τα λεγόμενα κάποιου αναφέρονται σε σένα. Δεν αναρωτήθηκα μήπως με χαρακτήρισες μέλισσα γιατί υπήρξε διαφωνία μεταξύ μας και αμέσως μετά κοπάνησες την ιστορία. Οπότε ο λογικός νους υποθετει αυτό που σε ρώτησα. Αλλιώς τι λόγο θα είχες να πεις μια άσχετη ιστορία? Σου ζήτησα επίσης να μην συνεχίσεις να υπερφέυγεις να εξηγήσεις. Έχεις λοιπόν την ευγενή καλοσύνη να μας πεις για ποιον λόγο είπες την ιστορια και για ποιούς? Δεν άσκησες και δεν μπορείς να ασκήσεις κριτική στην πεποίθηση μου παρά μόνο στον ίδιο σου τον εαυτό όπως έκανες και συνεχίζεις να κάνεις, περί πληκτρολογίων και ανέμων. Σε ρώτησα να μου πεις γιατί είπες πως έθιξα τον ευατό μου. Με αυτό που λες δεν μου απάντησες. Έχεις την ευγενή καλόσύνη να το κάνεις? 1.Ψέμματα για κάποια "θάυματα" που δεν έγιναν ποτέ και αναδημοσιεύτηκαν σε μεγάλες εφημερίδες. 2.Δεν το λέει μόνο η θρησκεία αλλά και η ιατρική Υπάρχει ψυχίατρος, ψυχολόγος κλπ 3.Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτά γιατί δεν γνωρίζω κάποια, για παράδειγμα για το Άγιο Φως υπάρχει σοβαρός κόσμος ο οποίος έχει εξιστορήσει πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν, δεν μπορώ να σου απαντήσω κάτι το οποίο δεν ξέρω. Με υπερφυσικές δεν λέει, με μαντικές δεν λέει ακριβώς, με θεραπευτικές ναι. 4.Στα περισσότερα έκανες 1.Εγώ δεν αναφέρθηκα στα ψεύτικα θαύματα που αναφέρεις. Αναφέρθηκα σε αυτά που είπα και που είναι υπερφυσικά πράματα που αναγνωρίζει η επίσημη θρησκεία. Οπότε μπορείς να μου πεις το λάθος μου τώρα που το διεκρίνησα? Αν έχεις την ευγενή καλοσύνη κτλ. 2.Η ιατρική δεν παραδέχεται ούτε έχει αποδείξει την ύπαρξη ψυχής. Αν διαφωνείς δείξε μας ένα paper που να το λέει. 3. Δεν σου είπα να μου απαντήσεις επειδή ξέρεις κάποια. Σου είπα πως η επίσημη θρησκεία τα παραδέχεται. Θες να μας πεις πως η γνώμη σου είναι πως οι πεποιθήσεις της επίσημης θρησκείας δεν περιλαμβάνουν υπερφυσικά πράματα? Αυτά που είπα και τα παραδέχεται η επίσημη θρησκεία δεν είναι υπερφυσικά? 4. Έχεις την ευγενή καλοσύνη να μου εξηγήσεις ποια είναι τα περισσότερα και γιατί έκανα λάθος σε αυτά αντί να το αναφέρεις απλώς πως στα περισσότερα έκανα?
DhZou Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται και απ' ότι φαίνεται fubreaker έχεις ήδη μυγοποιηθεί... 2
MT60RS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ξερει κανεις δικηγορο για να ξεκινησω διαδικασια μυγοποιησης; η μυγα ειναι μαυρη, πεταει εκει ψηλα η μυγα ειναι μικρη, βουταει στα σκατα
funbreaker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται και απ' ότι φαίνεται fubreaker έχεις ήδη μυγοποιηθεί... Επομένως κατέληξες πως έχω την μύγα τελικά? Για να ξέρω. (όπου μύγες οι κακιασμένοι που ενδιαφέρονται για άσχημα μόνο πράματα) Και αυτό το απέδειξε το σοφό τέστ της μυγίασης? Περιμένω με αγωνία μια απάντηση εδώ και ώρα και από σένα και από τον εν χριστώ αδελφό σου Agnosto__ που σου έκανε like. 1
Agnostos__ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Επομένως κατέληξες πως έχω την μύγα τελικά? Για να ξέρω. (όπου μύγες οι κακιασμένοι που ενδιαφέρονται για άσχημα μόνο πράματα) Και αυτό το απέδειξε το σοφό τέστ της μυγίασης? Περιμένω με αγωνία μια απάντηση εδώ και ώρα και από σένα και από τον εν χριστώ αδελφώ σου Agnosto__ που σου έκανε like. Δεν υπάρχει νόημα να συνεχιστεί η κουβέντα πραγματικά όμως, το επίπεδο είναι τέτοιο που δεν γίνεται (δεν το λέω για εσένα). Ξέρεις πολύ καλά τι είσαι από τα δύο, πολλάκις φορές το απέδειξες.
MT60RS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 σε τι φαση το οριζεις; καρτεσιανη; Δεν υπάρχει νόημα να συνεχιστεί η κουβέντα πραγματικά όμως, το επίπεδο είναι τέτοιο που δεν γίνεται (δεν το λέω για εσένα). Ξέρεις πολύ καλά τι είσαι από τα δύο, πολλάκις φορές το απέδειξες.
funbreaker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δεν υπάρχει νόημα να συνεχιστεί η κουβέντα πραγματικά όμως, το επίπεδο είναι τέτοιο που δεν γίνεται (δεν το λέω για εσένα). Ξέρεις πολύ καλά τι είσαι από τα δύο, πολλάκις φορές το απέδειξες. Μη μου το χαλάς τώρα και δεν μου απαντήσεις σε αυτά που σε ρώτησα αν έχεις την ευγενή καλοσύνη να μου απαντήσεις επειδή δεν σου αρεσε το επίπεδο. Προφανώς το να απαντήσεις σου είναι δύσκολο οπότε θα καταφύγεις στην υποτίμηση του forum. Εκτός κι αν δεν το κάνεις και με εκπλήξεις θετικά. Η ερώτησή μου δεν έχει να κάνει με το τι ξέρω εγώ πως είμαι, αυτό είναι δικό μου θέμα. Η ερώτηση έχει να κάνει με το ποιους χαρακτήρισες ως μύγες και ότι αυτό συνεπάγεται και γιατί είπες την ιστορία σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις