Agnostos__ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μη μου το χαλάς τώρα και δεν μου απαντήσεις σε αυτά που σε ρώτησα αν έχεις την ευγενή καλοσύνη να μου απαντήσεις επειδή δεν σου αρεσε το επίπεδο. Προφανώς το να απαντήσεις σου είναι δύσκολο οπότε θα καταφύγεις στην υποτίμηση του forum. Εκτός κι αν δεν το κάνεις και με εκπλήξεις θετικά. Η ερώτησή μου δεν έχει να κάνει με το τι ξέρω εγώ πως είμαι, αυτό είναι δικό μου θέμα. Η ερώτηση έχει να κάνει με το σε ποιους χαρακτήρισες ως μύγες και ότι αυτό συνεπάγεται και γιατί είπες την ιστορία σου. Ξέρεις καλύτερα από τον καθένα μας, εσύ τα ξέρεις ολά. Καμία υποτίμηση του φορουμ αλλά συγκεκριμένων ατόμων
funbreaker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 σε τι φαση το οριζεις; καρτεσιανη; Εσύ τώρα πως την είδες? Να του δίνεις πατήματα να θέτει ζήτημα επιπέδου? Αφού βλέπεις πως έχει ψωμί η υπόθεση γιατί μου το χαλάς? 1
Unabomber Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μη μου το χαλάς τώρα και δεν μου απαντήσεις σε αυτά που σε ρώτησα αν έχεις την ευγενή καλοσύνη να μου απαντήσεις επειδή δεν σου αρεσε το επίπεδο. Προφανώς το να απαντήσεις σου είναι δύσκολο οπότε θα καταφύγεις στην υποτίμηση του forum. Εκτός κι αν δεν το κάνεις και με εκπλήξεις θετικά. Η ερώτησή μου δεν έχει να κάνει με το τι ξέρω εγώ πως είμαι, αυτό είναι δικό μου θέμα. Η ερώτηση έχει να κάνει με το σε ποιους χαρακτήρισες ως μύγες και ότι αυτό συνεπάγεται και γιατί είπες την ιστορία σου. Τωρα του βαζεις δυσκολα ρε Fun.....
funbreaker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ξέρεις καλύτερα από τον καθένα μας, εσύ τα ξέρεις ολά. Καμία υποτίμηση του φορουμ αλλά συγκεκριμένων ατόμων Αγνόησε τα άτομα, μαζί μου μιλάς. Ξαναλέω όπως ξαναείπα και στο προηγούμενο ποστ μου αλλά με έγραψες: Η ερώτηση δεν είναι τι ξέρω εγώ για τον ευατό μου. Η ερώτηση είναι γιατί ανέφερες την ιστορία ακριβώς μετά την διαφωνία μας και σε ποιους αναφερόσουν. Επίσης μου χρωστάς 4-5 απαντήσεις από πριν που είναι και η ουσία του διαλόγου. Εδώ είναι, δεν τα γλιτώνεις με τις μύγες και τα κουνούπια: 1.Εγώ δεν αναφέρθηκα στα ψεύτικα θαύματα που αναφέρεις. Αναφέρθηκα σε αυτά που είπα και που είναι υπερφυσικά πράματα που αναγνωρίζει η επίσημη θρησκεία. Οπότε μπορείς να μου πεις το λάθος μου τώρα που το διεκρίνησα? Αν έχεις την ευγενή καλοσύνη κτλ. 2.Η ιατρική δεν παραδέχεται ούτε έχει αποδείξει την ύπαρξη ψυχής. Αν διαφωνείς δείξε μας ένα paper που να το λέει. 3. Δεν σου είπα να μου απαντήσεις επειδή ξέρεις κάποια. Σου είπα πως η επίσημη θρησκεία τα παραδέχεται. Θες να μας πεις πως η γνώμη σου είναι πως οι πεποιθήσεις της επίσημης θρησκείας δεν περιλαμβάνουν υπερφυσικά πράματα? Αυτά που είπα και τα παραδέχεται η επίσημη θρησκεία δεν είναι υπερφυσικά? 4. Έχεις την ευγενή καλοσύνη να μου εξηγήσεις ποια είναι τα περισσότερα και γιατί έκανα λάθος σε αυτά αντί να το αναφέρεις απλώς πως στα περισσότερα έκανα?
MT60RS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Εσύ τώρα πως την είδες? Να του δίνεις πατήματα να θέτει ζήτημα επιπέδου? Αφού βλέπεις πως έχει ψωμί η υπόθεση γιατί μου το χαλάς? αφου εχει ψωμι η φαση, δεν πεταμε και καμια πανσετα στα καρβουνα, να πιουμε και ενα ρακακι; 2
Agnostos__ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Αγνόησε τα άτομα, μαζί μου μιλάς. Ξαναλέω όπως ξαναείπα και στο προηγούμενο ποστ μου αλλά με έγραψες: Πώς μπορώ να αγνοήσω ένα "διαμάντι" σαν τον Unabomber γίνεται ε δεν γίνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις