Elpidios Christodoulou Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Γεια σας. Καταρχήν ονομάζομαι Ελπίδιος Χριστοδούλου και είμαι υπεύθυνος της εταιρείας OptioPus η οποία είναι η πρώτη Social Gaming Platform στον τομέα του Binary Options ( Δυαδικές Επιλογές) . Θέλω να σας αναφέρω ότι επίσης γράφω στο blog binary-option.gr και για τους ενδιαφερόμενους θα γράφω ότι δίποτε θέλουν να μάθουν για τις δυαδικές επιλογές καθώς και για όποιες τυχόν απορίες. Τι είναι binary options Οι επιλογές binary Options είναι πάρα πολύ απλές και όποιος δίποτε μπορεί να επενδύσει πάνω τους. Με απλά λόγια οι δυαδικές επιλογές είναι η φθίνουσα ή αύξουσα τιμή του συναλλάγματος μετά από μερικά λεπτά η δευτερόλεπτα. Θα δώσω ένα παράδειγμα για να γίνω ποιο κατανοητός για το τι εστί binary options. Ας πάρουμε για παράδειγμα το Ευρώ με το δολάριο. Αυτή την στιγμή το εν λόγω συνάλλαγμα βρίσκεται στο 1.09546. Ύστερα από 30 δευτερόλεπτα για παράδειγμα ίσως η τιμή του συναλλάγματος πάει ποιο πάνω δηλαδή στο 1.09546. Όπως ξέρουμε το συνάλλαγμα δευτερόλεπτο με δευτερόλεπτο πηγαίνει πάνω ή κάτω. Μπορεί να μην κυμαίνετε σε μεγάλα επίπεδα και να είναι μηδαμινή η μείωση και ή αύξηση, ωστόσο το γεγονός είναι ότι πηγαίνει πάνω και κάτω. Στις δυαδικές επιλογές λοιπόν πρέπει να εντοπίσεις αν το συνάλλαγμα πάει πάνω ή κάτω και να επενδύσεις. Πως μπορώ να επενδύσω στα binary Options
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ολοι το ιδιο θέλουμε ΠΕΛΑΤΕΣ αλλα πουντους?
Silverage Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 https://www.mywot.com/en/scorecard/www.optopus.com Επίσης γιατί δεν εξηγείς πολυ απλά, σε μια πρόταση, οτι τα binary options είναι ένα στοίχημα για τον αν θα ανέβει ή θα κατέβει η ισοτιμία; 1
Elpidios Christodoulou Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 https://www.mywot.com/en/scorecard/www.optopus.com Επίσης γιατί δεν εξηγείς πολυ απλά, σε μια πρόταση, οτι τα binary options είναι ένα στοίχημα για τον αν θα ανέβει ή θα κατέβει η ισοτιμία; Έχεις δίκαιο. Ίσως να το πω παράβλεψη. Πάντως σκοπός μου είναι να ενημερώσω τον κόσμο με σωστά στοιχεία. Δεν θέλω να λέω πως θα γίνει εκατομυριούχος αλλά ούτε και ότι θα χάσει γιατί η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Είναι όπως την ρουλέτα απλώς την ρουλέτα την βάζουμε νομικά στην κατηγορία Τζόγος, ενώ στις δυαδικές επιλογές η κατηγορία είναι Χρηματο-οικονομικά. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι γιατί στην ρούλετα δεν μπορείς να υπολογήσεις τι θα έρθει. Υπάρχουν συστήματα αλλά είναι και θέμα τύχης άρα τζόγος. Αντίθετα με τις δυαδικές επιλογές ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ είναι θέμα να μπορείς να διαβάσεις το ανεβοκατέβασμα των τιμών. Προσωπική μου άποψη είναι τζόγος αλλά στο νομικό κομάτι και όταν το σκεφτείς με πολύ απλό τρόπο δεν είναι. Αν και πιστεύω 100% πως είναι τζόγος κατά το μεγαλύτερο του ποσοστό πιστεύω ότι για κάποιον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ επενδυτή δεν είναι τζόγος. Επαγγελματίας εννοώ για πάνω από 5-6 χρόνια εμποιρίας επί καθημερινής βάσεως και όχι κάποιος που επειδή έχει 1 χρόνο εμποιρία αυτοαποκαλείτε επαγγελματίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα