Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Παίδες, Το καλκαίρι έρχεται.. ήρθε δηλαδή και όπως είναι φυσικό ο καφές και δη ο κρύος είναι ό,τι πιο απολαυστικό αυτήν την εποχή. Έλα όμως που το φετινό καλκαίρι κάποιους θα μας βρει να δουλεύουμε νυχθημερόν και ακόμα χειρότερα... πίσω από ένα PC (αναθεματισμένη συγγραφή) και ακόμα χειρότερα... στην Αθήνα σχεδόν όλους τους μήνες.Πείτε μου λοιπόν κανέναν καλό καφέ, στιγμιαίο, γιατί πέραν του φραπέ ο γράφων δε σκαμπάζει και δεν απολαμβάνει! Εντάξει, ξέρω τα γνωστά περί ποιότητας, κλπ. αλλά για ρίχτε καμια πρόταση, καθώς ο Nescafe με έχει κουράσει. Καμια άλλη μάρκα να τεστάρουμε γεύσεις. Θα τους χρειαστώ τώρα Είμαστε και coffeeholics πανάθεμά μας.
zio10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Πάρε μια μηχανή espresso και πιες freddo espresso η cappuccino. Διαφορετικά δοκίμασε κάποια στικάκια στιγμιαίου espresso που έχουν τα super market
Miracle Worker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Εγώ παίρνω La Meloisse καμιά φορά, λόγω τιμής όμως. Για φραπέ έχει ενδιαφέρουσα γεύση, λιγότερο δυνατή από το Νεσκαφέ, λίγο πιο γλυκιά. Για νες δε λέει. Επίσης Doug Egberts (το ξέρω λάθος το έγραψα) με γεύση φουντούκι, αν θες να δώσεις ένα βαλάντιο παραπάνω. 1
MT60RS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 καποιος εδω μεσα ειχε ποσταρει "how to make cold brew coffee". Το δοκιμασα και ειναι πολυ σωστο για γρηγορο ετοιμο καβατζο-καφε
gkasmak0s GR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Παίδες, Το καλκαίρι έρχεται.. ήρθε δηλαδή και όπως είναι φυσικό ο καφές και δη ο κρύος είναι ό,τι πιο απολαυστικό αυτήν την εποχή. Έλα όμως που το φετινό καλκαίρι κάποιους θα μας βρει να δουλεύουμε νυχθημερόν και ακόμα χειρότερα... πίσω από ένα PC (αναθεματισμένη συγγραφή) και ακόμα χειρότερα... στην Αθήνα σχεδόν όλους τους μήνες. Πείτε μου λοιπόν κανέναν καλό καφέ, στιγμιαίο, γιατί πέραν του φραπέ ο γράφων δε σκαμπάζει και δεν απολαμβάνει! Εντάξει, ξέρω τα γνωστά περί ποιότητας, κλπ. αλλά για ρίχτε καμια πρόταση, καθώς ο Nescafe με έχει κουράσει. Καμια άλλη μάρκα να τεστάρουμε γεύσεις. Θα τους χρειαστώ τώρα Είμαστε και coffeeholics πανάθεμά μας. Αν θες στιγμιαιο δοκιμασε Jacobs φραπε.Αν θες espresso,οι καλυτερες μαρκες ειναι Buondi,Hausbrandt,Douwe Egberts και illy.Φυσικα,στον espresso,παιζει σημαντικο ρολο το γουστο του καθενος.Αν θες espresso Με βαρια γευση παρε Douwe Egberts (βαρυς μεχρι και πικρος...) ενω αν θες να σου αφηνει μια γλυκα στο τελος παρε Buondi.Γενικα πρεπει να δοκιμαζεις για να καταληξεις καπου.......εμενα μου πηρε περιπου 1 χρονο να κατασταλλαξω σε μια μαρκα espresso.Τι να κανουμε....χωρις καφε δεεεεεενν.....
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 καποιος εδω μεσα ειχε ποσταρει "how to make cold brew coffee". Το δοκιμασα και ειναι πολυ σωστο για γρηγορο ετοιμο καβατζο-καφε το εχω δοκιμασει. Καλός και ο γαλλικός. Αλλά μπροστά στο ξεχαρμάνιασμα της αθάνατης ελληνικής φράπας δεν πιάνει μία
insomnia888 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Είχα δοκιμάσει μια φορά γαλλικό Φρέντο και σιχαθηκα. Πάρε πχ μια μηχανή dolce gusto, γύρω στα 40 ευρώ, οι κάψουλες για Φρέντο είναι στα 4,80 ευρώ. Υπαρχουν και πιό οικονομικές λύσεις, κλασσική μηχανή εσπρέσσο στα 20 ευρώ, και μιξερακι για να χτυπας το γάλα αν προτιμας καπουτσινο. Ο εσπρέσσο κοστίζει το ίδιο αλλά η ποιότητα είναι περισσότερη, το lidl έχει οικονομικούς καφέδες, ειτε κλασσικούς ειτε κάψουλες.
iordanis77 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Εγώ παίρνω La Meloisse καμιά φορά, λόγω τιμής όμως. Για φραπέ έχει ενδιαφέρουσα γεύση, λιγότερο δυνατή από το Νεσκαφέ, λίγο πιο γλυκιά. Για νες δε λέει. Συμφωνω απολυτα. Για φραπε ειναι καλος, για νες δραμα. Αν κρυωσει μου θυμιζει κατι σε μαγειρευτο φαγητο, πατατες ή κατι τετοιο... (χωρις ζαχαρη, εννοειται)
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Παιδιά μου, Έχω δοκιμάσει οποιαδήποτε δυνατή πρόσμιξη καφέ με ποτό, παγωτό, γλυκό, εκχύλισμα αλόης και μυστικό μαντζούνι των ινκας Έχω δοκιμάσει επίσης κάθε είδος καφέ και εντάξει, όταν βγαίνω έξω τον εσπρέσσο τον πίνω! Αλλά ο στόκος που κουβαλάω στο κεφάλι δεν καταλαβαίνει και δε δέχεται τίποτα άλλο πλέον πέραν στιγμιαίου. Δε δουλεύει αλλιώς! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά θα ήμουν υπόχρεος αν επικεντρωνόμαστε σε αυτή την κατηγορία καφέ. Έχουμε και τις κομπλεξικές συνήθειές μας μερικοί μερκοί
bluesattack Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Πατερα , Προτεινω και εγω για φραπε jacobs στιγμιο και nescafe εσπρεσσο στιγμιαιο , ναι για φραπε με γαλα* και μπολικη ζαχαρη* Ειμαι και εγω στο ψαξιμο για lavazza ψιλοστιγμιαιο * Αν δεν βαζεις γαλα σε αποκληρωνουμε
iordanis77 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Προτεινω και εγω για φραπε jacobs στιγμιο και nescafe εσπρεσσο στιγμιαιο , ναι για φραπε με γαλα* και μπολικη ζαχαρη* Προπαντος μπολικη-μπολικη ζαχαρη. Οποτε προκυπτει το ερωτημα, βαζεις και καφε με τη ζαχαρη σου?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Απορώ με τη ζάχαρη στον καφέ πάντως! Πως στο καλό απολαμβάνετε γεύση καφέ με ζάχαρη μέσα? BTW, nespresso + aeroccino3 ο καλύτερος συνδυασμός. Κάνεις εσπρεσάκι στη μηχανή, ρίχνεις μέσα παγάκια για να κρυώσει (γρήγορα όμως μέσα στα πρώτα 20 sec, όχι να ξεχάσετε τον καφέ στο φλυτζάκι για 10 λεπτά), μετά βάζεις παγωμένο γάλα στο aeroccino (της Δέλτα το κίτρινο χωρίς λακτόζη κάνει τέλεια κρέμα) και τα συναρμολογείς όλα μαζί σε ποτήρι fredo. 2
bluesattack Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Προπαντος μπολικη-μπολικη ζαχαρη. Οποτε προκυπτει το ερωτημα, βαζεις και καφε με τη ζαχαρη σου? Λιγο.Για γευση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα