Προς το περιεχόμενο

Καφές

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορώ με τη ζάχαρη στον καφέ πάντως! Πως στο καλό απολαμβάνετε γεύση καφέ με ζάχαρη μέσα?

BTW, nespresso + aeroccino3 ο καλύτερος συνδυασμός. Κάνεις εσπρεσάκι στη μηχανή, ρίχνεις μέσα παγάκια για να κρυώσει (γρήγορα όμως μέσα στα πρώτα 20 sec, όχι να ξεχάσετε τον καφέ στο φλυτζάκι για 10 λεπτά), μετά βάζεις παγωμένο γάλα στο aeroccino (της Δέλτα το κίτρινο χωρίς λακτόζη κάνει τέλεια κρέμα) και τα συναρμολογείς όλα μαζί σε ποτήρι fredo. :)

Συμφωνώ! Δεν μπορώ να καταλάβω ειδικά αυτούς που λένε ότι τους αρέσει ο καφές και τον ανακατεύουν με ζάχαρη και γάλα...

Στο θέμα, ο στιγμιαίος εσπρέσο που είπε ο bluesattack είναι καλή εναλλακτική! (αλλιώς ξεκίνα να πίνεις τον φραπέ σου σκέτο, σαν άλλος καφές είναι :P  )

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απορώ με τη ζάχαρη στον καφέ πάντως! Πως στο καλό απολαμβάνετε γεύση καφέ με ζάχαρη μέσα?

Το σωστο ερωτημα ειναι αλλο.Γιατι επιλεγετε να τιμωρειτε τον εαυτο σας με το μαρτυριο της πικριλας ?  :P

• Like 1
Δημοσ.

Το σωστο ερωτημα ειναι αλλο.Γιατι επιλεγετε να τιμωρειτε τον εαυτο σας με το μαρτυριο της πικριλας ?  :P

Ή πίνεις καφέ ή δεν πίνεις!  Αν είναι για γλυκό πιες καμιά σοκολάτα :P

(εντάξει πλάκα κάνω, γούστα είναι αυτά. Απλά πλέον δεν μπορώ να πιώ καφέ που να έχει και την ελάχιστη ζάχαρη! Αν και τα γλυκά μου αρέσουν πολύ!)

Δημοσ.

Ή πίνεις καφέ ή δεν πίνεις!  Αν είναι για γλυκό πιες καμιά σοκολάτα :P

Σκληρος πιουριστας.Δεν βαζει νερο στο κρασι του  :-D 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ο σωστός καφές δεν είναι πικρός όταν τον πίνεις σκέτο (όπως και το τσάι). Τα αρώματα και οι γεύσεις είναι τόσες πολλές και πολύπλοκες όπως σχεδόν και στο κρασί! Αν όμως πας και φτιάξεις έναν καφέ με 5 κουταλιές καφέ μέσα ή φτιάξεις έναν εσπρέσο και περάσει κάνα 15λεπτο μέχρι να τον πιεις (και θα έχει οξειδωθεί μέσα στα πρώτα λεπτά), είναι λογικό να μη νιωσεις ευχάριστη γεύση.

• Like 2
Δημοσ.

Έτσι έτσι, το ποτό σκέτο, το τσίπουρο σκέτο, ο καφές σκέτος..

Στο κρασί βάζω λίγο νερό :P :D

• Super Moderators
Δημοσ.

Μην το λες για πλάκα. Βλέπω κυρίους και κυρίες που παίρνουν ένα πολύ καλό κόκκινο κρασί και ζητάνε να τους ρίξουν μέσα ...παγάκια! Δεν θες να σου πω τι σκέψεις κάνω απο μέσα μου... :P

Δημοσ.

Διπλό ελληνικό με αυτό ,  χειμώνα καλοκαιρι

c10000581-1.jpg

έτσι γιατί είμαστε μερακλήδες

• Like 3
Δημοσ.

Ο σωστός καφές δεν είναι πικρός όταν τον πίνεις σκέτο (όπως και το τσάι). Τα αρώματα και οι γεύσεις είναι τόσες πολλές και πολύπλοκες όπως σχεδόν και στο κρασί! Αν όμως πας και φτιάξεις έναν καφέ με 5 κουταλιές καφέ μέσα ή φτιάξεις έναν εσπρέσο και περάσει κάνα 15λεπτο μέχρι να τον πιεις (και θα έχει οξειδωθεί μέσα στα πρώτα λεπτά), είναι λογικό να μη νιωσεις ευχάριστη γεύση.

Ειδικά ένας νόστιμος εσπρέσο είναι πολύ κρίμα να τον "χαλάς" με ζάχαρη...

Διπλό ελληνικό με αυτό ,  χειμώνα καλοκαιρι

c10000581-1.jpg

έτσι γιατί είμαστε μερακλήδες

ζάχαρη βάζεις; :P

• Like 1
Δημοσ.

Ο σωστός καφές δεν είναι πικρός όταν τον πίνεις σκέτο (όπως και το τσάι). 

Ναι καλα.Εγω βαζω 2.5 κουταλιες της σουπας  :P

Δημοσ.

ποτέ  , βάζω γάλα μπόλικο όμως και γλυκαίνει απο αυτό !

• Like 1
Δημοσ.

ποτέ  , βάζω γάλα μπόλικο όμως και γλυκαίνει απο αυτό !

Ε σιγά μην έβαζες, αφού προσέχεις! :) Ούτε το γάλα μπορώ...στον ελληνικό νομίζω δεν συνηθίζεται να μπαίνει γάλα κιόλας!

• Like 2
Δημοσ.

γαλα με καφε και τουαλετα παραμασχαλα...  εμενα με πιανει...  γι αυτο σκετο ουτε γαλα ουτε ζαχαρη ουτε παγακια.. "ναι παγακια σε ελληνικο.. οποιος δουλεψε bar σιγουρα το εχει δει"

Δημοσ.

γαλα με καφε και τουαλετα παραμασχαλα...  εμενα με πιανει...  γι αυτο σκετο ουτε γαλα ουτε ζαχαρη ουτε παγακια.. "ναι παγακια σε ελληνικο.. οποιος δουλεψε bar σιγουρα το εχει δει"

Κάποτε κυκλοφορούσε ένας λουμίδης frio νομίζω, κρύος ελληνικός. Υπάρχει ακόμα; Μια φορά είχα πιει, δεν μου πολυάρεσε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...