ATD.95 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ειμαι 19 ετων και πηγαινω στα 20 σε 3 μηνες.τελειωσα ΕΠΑΛ πληροφορικης αλλα δεν εχω καμια σχεση με το χωρο απλα επειδη ητανε να επιλεξω κατι και δεν ηθελα τις αλλες επιλογες και δε λεω,ωραιο επαγγελμα αλλα πολυ βαρετο να κανεις ιστοσελιδες και τετοια δεν το εχω γενικα! (και δε το βρισκω και χρησιμο εξαλλου) το απολυτηριο το πηρα σαν προπερσυ(μαιος του '13)απο τοτε συνεβησαν προσωπικα πραματα στη ζωη μου που δε χρειαζεται να πω επειδη δεν εχουνε σχεση με το βασικο θεμα του thread απλα ηθελα να παρω αναβολη απτο στρατο επειδη πηγα και μετα ηθελα να φυγω,δεν αντεχα αλλο αλλα κατι εγινε δε ξερω και μου δωσανε απαλλαγη Ι5 (ψυχολογικα αιτια)δεν εχω ψυχολογικα απλα επειδη δεν μου εδινε την αναβολη ο ψυχολογος και μετα εκανα θεατρο για να μο τη δωσει αλλα μαλλον παραημουν πειστικος με αποτελεσμα να μου δωσει κατευθευειαν απαλλαγη)και τελος παντων,θελω να παω σε καποια σχολη να μαθω μια τεχνη.Το επαλ το εβγαλα με πτυχιο 10,1 και δεν εχω ιδεα τι θελω να κανω.Παντως σκεφτομουνα αμα δε μπορουσα να μπω σε καποιο ΔΙΕΚ(δημοσιο ιεκ)επειδη εκει μετραει ο βαθμος και αμα δε περασεω και στους επιλαχοντες(για οσους ξερουν,για οσους δε ξερουν,ειναι αυτοι που στο τελος περνανε αμα δεν εχει αρκετη ζητησει η σχολη π.χ αμα χωραει 500 ατομα μια σχολη και ο 499ος αποφασισει πως δε θελει να παει στη συγκεκριμενη και ας εχει βαθμο 16 θα παει ο αμεσως επομενος και θα παρει τη θεση του και ας εχει και 10 αρκει για να καλυφθουν οι θεσεις)σκεφτομουνα να παω στα σεμιναρια του ΟΑΕΔ ή του Voucher.Καρτα ανεργιας εχω ηδη βγαλει.Ψαχνω δουλεια στη Θεσσαλονικη εστω με 3€/ωρα(δεν ειναι πολλα απλα λογου χαρη)αλλα τιποτα ολοι ζητανε προυπηρεσια και στην εφημεριδα που παιρνω στις αγγελιες μονο κατι αγγελιες που τις εβαλαν κατι πονηροι τυπου "ζητειται αποφοιτος λυκειου για 4ωρη εργασια" τετοια λενε,τιποτα παραπανω,παιρνεις τηλεφωνο και σου λενε να πας και οταν πας σου λενε πως προκειται για τηλεπωλησεις -τα γνωστα λαμογια που σου λενε "παιρνεις μερτικο απο οτι πουλας" αμα δε πουλησεις τιποτα και 9 ωρες να παιρνεις τηλεφωνα δε θα παρεις δραχμη-)το θεμα ειναι οτι θελω να προσφερω οσο μπορω,θελω να βγαζω χρηματα και να μπω στην αγορα εργασιας απο τωρα.Π.χ σκεφτομουνα να βγαλω καρτα Paypal για να συμπληρωνω αυτα τα click per surveys και στο τελος του μηνα βαζεις την Paypal και σου βαζουνε το αντιτιμο της δουλειας σου αλλα δε ξερω κατα ποσο ισχυουνε αυτα και δε θελω να πεσω θυμα απατης!!!Τι θα με συμβουλευατε να κανω αμα εισασταν στη θεση μου ομως(στην ηλικια των 19-20 με πτυχιο ΕΠΑΛ πληροφορικης 10,1,ανεκπληρωτες στρατιωτικες υποχρεωσεις,αρκετα καλη γνωση αγγλικων αλλα χωρις πτυχιο που να το επιβεβαιωνει αλλα πολυ καλη θεληση); ευχαριστω (σορυ αμα ειπα μερικα πραματα που δεν ταιριαζαν αλλα για να εχετε μια καθαρη εικονα,π.χ αυτο με τη τηλεφωνικες εταιριες ειναι γνωστον αλλα ηθελα να το επισημανω σαν να λεμε,δεν υπαρχουν ξηγημενοι εργοδοτες,ολοι κοιτανε να δωσουνε τα λιγοτερα μεροκαματα και να παρουνε τις περισσοτερες αποδοσεις-και φανταζομαι ποσοι εχουνε πεσει θυμα τετοιων εταιρειων-)
Miracle Worker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Welcome to the club. Πάντως αυτό το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για αποφοίτους ΕΠΑΛ/ ΙΕΚ κλπ έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλύτερο από τα αντίστοιχα Voucher. Βέβαια όλα αυτά θέλουν χρόνο για να υλοποιηθούν. Απο ΔΙΕΚ δεν ξέρω, αλλά ότι πιάσεις φρόντισε να το μάθεις καλά και να μην λουφάρεις. Και χάλια να είναι η σχολή, οι καλοί δεν χάνονται. Καλή επιτυχία. 1
ATD.95 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Καλως σας βρηκα! Ποια η διαφορα ΟΑΕΔ και Voucher; Σημερα πηγα με τη μητερα μου στο ΚΕΚ (κεντρο επαγγελματικης καταρτισης)θεσσαλονικης(βασιλης ολγας και πετρου συνδικα)και μας ειπε οτι περιμενουνε απτην Ε.Ε ποτε θα τους στειλουνε μηνυμα και ΑΜΑ ζητανε αποφοιτους λυκειου-επαλ και πληρω τις προυποθεσεις(μας ειπε κατι για κοινωνικα κριτηρια ουτε αυτη δε τα ηξερε)κτλπ με 2 λογια ζησε μαη μου να φας τριφυλλι!!! Σωστο αυτο με το ΔΙΕΚ που λες!!!Αμα ομως δε καταφερω να περασω ΔΙΕΚ τι με συμφερει,να παρω σεμιναρια ΟΑΕΔ ή Voucher; ευχαριστω
mouxaxa Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Με όλη την καλή διάθεση και χωρίς να θέλω να σε ξενερώσω. Αφού εσύ δεν ξέρεις τι θέλεις πως μπορούν 100 άγνωστοι που μπορεί να απαντήσουν να σε βοηθήσουν; Πληροφορική δεν σ'αρέσει, πτυχίο δεν έχεις, αγγλικά δεν ξέρεις (με χαρτι). Λες θέλω να μάθω μια τέχνη. Τι τέχνη; Τι σ'αρέσει; Και στον ΟΑΕΔ να πας, αν δεν σ'αρέσει το πρόγραμμα τι θα κάνεις; Και τάπες ρε παιδί μου να σ'αρέσει να μαζεύεις, προσπάθησε να γίνεις καλός σ'αυτό που λέει ο λόγος ώστε να ξεχωρίσεις. Χύμα στο κύμα δυστυχώς δεν πας πουθένα τώρα. Βρες τι σ'αρέσει και ανέπτυξε το ώστε να μπορέσεις να έχεις κάποια ευκαιρία. 3
ATD.95 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δεν ειπα να μου πουνε αυτοι και εγω θα το κανω απλα να μου δωσουνε συμβουλες(εξου και ο τιτλος) τι θα εκανε ο καθενας στη θεση μου να παρω ιδεες δηλαδη. επειδη εχει κολλησει το μυαλο μου και σκεφτομαι απαισιοδοξα "αμα δε τα καταφερω τι θα γινει που θα καταληξω με ανεργια στο 50% και βαλε; (http://tvxs.gr/news/ellada/pososto-rekor-i-neaniki-anergia-stin-ellada) Πληροφορικη μ'αρεσει και την εκτιμω σα τεχνη μιας και ειναι η τεχνη του μελλοντος απλα δε με φανταζομαι να κανω για τα υπολοιπα 30-35 χρονια αυτη τη δουλεια για χρηματα,θα με χτυπησει στα νευρα!! πτυχιο πληροφορικης εχω επειδη πηγα επαλ(απο επαλ παιρνεις και αδεια εξασκησεως επαγγελματος αλλα και δικαιωμα να ανοιξεις δικια σου επιχειρηση)απλα ειναι με χαμηλο βαθμο (10,1) αγγλικα οντως δεν εχω πτυχιο που να αποδεικνυει τα λεγομενα μου αλλα αμα μου παρει συνεντευξη καποιος θα του αποδειξω τι ξερω. Τι μ'αρεσει; μ'αρεσει να βλεπω ταινιες,να ακουω μουσικη,(ειμαι καλος στο ρυθμο,αμα ακουσω ενα τραγουδι μπορω να απομνημονευσω τον ρυθμο του με αρκετα ακριβης συχνοτητα)και μου εχουνε πει οτι εχω φαντασια.Αλλα ελλαδα ειναι,η φαντασια ειναι τα λαβωμενα φτερα βλεπεις οσο περισσοτερο ψηλα στοχευσεις τοσο χαμηλοτερα θα πεσεις στο τελος...τελος παντων ευχααριστω παντως.
Unabomber Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δεν ειπα να μου πουνε αυτοι και εγω θα το κανω απλα να μου δωσουνε συμβουλες(εξου και ο τιτλος) τι θα εκανε ο καθενας στη θεση μου να παρω ιδεες δηλαδη. επειδη εχει κολλησει το μυαλο μου και σκεφτομαι απαισιοδοξα "αμα δε τα καταφερω τι θα γινει που θα καταληξω με ανεργια στο 50% και βαλε; (http://tvxs.gr/news/ellada/pososto-rekor-i-neaniki-anergia-stin-ellada) Πληροφορικη μ'αρεσει και την εκτιμω σα τεχνη μιας και ειναι η τεχνη του μελλοντος απλα δε με φανταζομαι να κανω για τα υπολοιπα 30-35 χρονια αυτη τη δουλεια για χρηματα,θα με χτυπησει στα νευρα!! πτυχιο πληροφορικης εχω επειδη πηγα επαλ(απο επαλ παιρνεις και αδεια εξασκησεως επαγγελματος αλλα και δικαιωμα να ανοιξεις δικια σου επιχειρηση)απλα ειναι με χαμηλο βαθμο (10,1) αγγλικα οντως δεν εχω πτυχιο που να αποδεικνυει τα λεγομενα μου αλλα αμα μου παρει συνεντευξη καποιος θα του αποδειξω τι ξερω. Τι μ'αρεσει; μ'αρεσει να βλεπω ταινιες,να ακουω μουσικη,(ειμαι καλος στο ρυθμο,αμα ακουσω ενα τραγουδι μπορω να απομνημονευσω τον ρυθμο του με αρκετα ακριβης συχνοτητα)και μου εχουνε πει οτι εχω φαντασια.Αλλα ελλαδα ειναι,η φαντασια ειναι τα λαβωμενα φτερα βλεπεις οσο περισσοτερο ψηλα στοχευσεις τοσο χαμηλοτερα θα πεσεις στο τελος...τελος παντων ευχααριστω παντως. Αυτα τα λεγαμε το 2000…….. Η πληροφορικη ΔΕΝ ειναι τεχνη………. Θα τρεμουν τα κοκκαλα του Dali και του Van Gogh….. Oπως ειπε και ο mouxaxa βρες κατι και develop it. 1
ATD.95 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δεν ειναι τεχνη με την αποψη οτι δεν ανηκει στις 9 τεχνες αλλα με την αποψη της κοσμοθεωριας μου δηλαδη οτι οτιδηποτε κανει κανεις ειναι μια μορφη τεχνης(αφου καταβαλει κοπο και μερακι)φυσικα και ειναι.Τι "βρες κατι και develop it" ηδη απαντησα οτι μου αρεσουνε οι ταινιες(να τις βλεπω)και να ακουω μουσικη.Αλλα δε θελω να γινω κριτικος ταινιων και ουτε και σκηνοθετης/ηθοποιος,απλο ξηγημενο μεροκαματω θελω!
thomasG4 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Απλά σκέψου διάφορα επαγγέλματα (στο πλαίσιο του εφικτού πάντα) και φαντάσου μετά από δέκα χρόνια, άμα θα μπορούσες να κάνεις ανελλιπώς αυτή τη δουλειά χωρίς να σε κουράζει ιδιαίτερα. Τόσο απλά.
defacer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Τι μ'αρεσει; μ'αρεσει να βλεπω ταινιες,να ακουω μουσικη,(ειμαι καλος στο ρυθμο,αμα ακουσω ενα τραγουδι μπορω να απομνημονευσω τον ρυθμο του με αρκετα ακριβης συχνοτητα)και μου εχουνε πει οτι εχω φαντασια. Εννοούσαμε τι δημιουργικό μπορείς (ή έστω θα σκεφτόσουν) να κάνεις και να σου αρέσει. Και μένα μου αρέσει η μουσική, αλλά κριτικός γίνεσαι γράφοντας και κιθαρίστας παίζοντας. Στον καναπέ ακούγοντας δε γίνεσαι τίποτα. 2
ATD.95 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Απλά σκέψου διάφορα επαγγέλματα (στο πλαίσιο του εφικτού πάντα) και φαντάσου μετά από δέκα χρόνια, άμα θα μπορούσες να κάνεις ανελλιπώς αυτή τη δουλειά χωρίς να σε κουράζει ιδιαίτερα. Τόσο απλά. Κατι που να εχει σχεση με ταξιδια επειδη μ'αρεσει να ταξιδευω και να ανακαλυπτω νεα μερη.Δε μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο,δε νομιζω να το βαρεθω αυτο και ουτε και μετα απο 10 χρονια!Αρα τουριστικες σπουδες; αμα ομως δε περασω στο αντιστοιχο τμημα του ΔΙΕΚ τι θα μπορουσα αλλο εδω που ειμαι; ΟΑΕΔ/Voucher; ή αμα μπορω κατι αλλο,τι; Εννοούσαμε τι δημιουργικό μπορείς (ή έστω θα σκεφτόσουν) να κάνεις και να σου αρέσει. Και μένα μου αρέσει η μουσική, αλλά κριτικός γίνεσαι γράφοντας και κιθαρίστας παίζοντας. Στον καναπέ ακούγοντας δε γίνεσαι τίποτα. Δεν εχει σχεση το δημιουργικο,δεν ειμαι των τεχνων και ουτε και μπορω να σχεδιαζω/δημιουργω κατι.Εχω ιδεες γυρω απολα τα θεματα απλα δεν ειμαι καλος στην επεξηγηση τους.Π.χ εχω σκεφτει απειρα σεναρια για ταινιες αλλα μεινανε στο ραφι επειδη δεν εχω και αλλη επιλογη,τι να κανω δηλαδη να στελνω γραμματα στη Φινος ΦΙλμ και στην Καραγιαννης/Καρατζοπουλος ζητοντας δουλεια;
Silverage Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ρε φίλε, σου λένε τί σου αρέσει να κάνεις και μας λες να ακούς μουσική και να βλέπεις ταινίες. Αν είναι δυνατόν! Και εμένα μου αρέσει να ξύνω το αυτί μου, να πάω να γίνω μπατονέτα; Στις τουριστικές σπουδές δεν θα πληρώνεσαι να κάνεις ταξιδάκια αλλά για να δουλεύεις σε ξενοδοχείο. Νομίζω δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα. Θα πρότεινα να ξεκινήσεις με lower αγγλικών και ΟΑΕΔ. Αν έδωσες πανελλήνιες και είχες βγάλει έναν αξιοπρεπή βαθμό, θα μπορούσες να δοκιμάσεις με το 10% μήπως μπεις κάπου. 2
defacer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δεν εχει σχεση το δημιουργικο,δεν ειμαι των τεχνων και ουτε και μπορω να σχεδιαζω/δημιουργω κατι.Εχω ιδεες γυρω απολα τα θεματα απλα δεν ειμαι καλος στην επεξηγηση τους.Π.χ εχω σκεφτει απειρα σεναρια για ταινιες αλλα μεινανε στο ραφι επειδη δεν εχω και αλλη επιλογη,τι να κανω δηλαδη να στελνω γραμματα στη Φινος ΦΙλμ και στην Καραγιαννης/Καρατζοπουλος ζητοντας δουλεια; Ώπα ώπα, δεν έγινα κατανοητός. Όταν λέω "δημιουργικό" εννοώ "κάτι που είναι προϊόν έργασίας". Με την πολύ γενική έννοια της εργασίας αν θες. Τώρα το υπόλοιπο είναι τέλειο παράδειγμα προς αποφυγή. Το παίρνω απο κει που το άφησες και το συνεχίζω: πες ότι θα στείλεις γράμμα στο Φίνο να ζητήσεις δουλειά. Το βαρύ χαρτί που θα ρίξεις στο τραπέζι σαν επιχείρημα είναι "έχω σκεφτεί άπειρα σενάρια αλλά ούτε έκανα τίποτα μ' αυτό ούτε μπορώ να στα εξηγήσω πολύ καλά"? Σόρι κιόλας αλλά ξέρω κόσμο που για τη συμβολική αμοιβή ενός τρίφυλλου θα σου αναπτύξει σενάρια που δεν έχεις φανταστεί ποτέ, δεν το γράφει όμως στο βιογραφικό του. Αν τώρα έπαιρνες μια κάμερα της πλάκας όπως όπως και ξεκινούσες τις λήψεις με μπάτζετ 50 ευρώ όλο το φιλμ τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. 1
Pa0ki Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 lolάκι παίζεις? Grind μέχρι να φτάσεις top20 challenger και μετά δέχεσαι την καλύτερη πρόταση από όσες σου κάνουν Μπαμ, έγινες επαγγελματίας gamer 1
ATD.95 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ρε φίλε, σου λένε τί σου αρέσει να κάνεις και μας λες να ακούς μουσική και να βλέπεις ταινίες. Αν είναι δυνατόν! Και εμένα μου αρέσει να ξύνω το αυτί μου, να πάω να γίνω μπατονέτα; Στις τουριστικές σπουδές δεν θα πληρώνεσαι να κάνεις ταξιδάκια αλλά για να δουλέυεις σε ξενοδοχείο. Νομίζω δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα. Θα πρότεινα να ξεκινήσεις με lower αγγλικών και ΟΑΕΔ. Αν έδωσες πανελλήνιες και είχες βγάλει έναν αξιοπρεπή βαθμό, θα μπορούσες να δοκιμάσεις με το 10% μήπως μπεις κάπου. Τι "αν ειναι δυνατον" ; αφου αυτο μ'αρεσει! γιατι να μην το πω; κακο ειναι; το να ξυνεις το αυτι σου δεν υπαρχει αντιστοιχη δουλεια ενω για ταινιες φυσικα και υπαρχει!αυτο με ρωτησε αυτο απανταω!Ξερω εισαι σατανιστης(γιαυτο και το 5αλφα που εχεις για φωτο)αλλα αλλο να εισαι σατανιστης και αλλο να εχεις το υφακι του ψευτονταη και punk!Μη μπερδευεις την οργανωση σου Ξενοδοχειο; δε θελω ξενοδοχειουπαλληλος αλλα ξεναγος που κανει ταξιδια! Νομιζεις δεν εχω επαφη με τη πραγματικοτητα; ξερεις που τη γραφω την αποψη σου; ξερεις φανταζομαι ΟΑΕΔ δε μπαινεις τετοια εποχη πρεπει απο φθινοπωρο(εχει τελειωσει το εαρινο εξαμηνο) πιο 10% εννοεις με το βαθμο απολυτηριου 10,1..."αξιοπρεπη βαθμο" ναι σορυ που δεν ειμαι πλουσιοπαιδο κακομαθημενο να νοικιαζω δασκαλο να μου κανει τα ιδιαιτερα να εχω μπαμπακα να μου αγοραζει λυσαρια και ολα αυτα,σορυ που ειμαι της γειτονιας και δε μενω σε ενα σπιτι με πλακακια σε στυλ Τζοχατζοπουλου Ελληνας ειμαι φιλε ελληνας μεσοαστος και οχι κανας αμερικανος!!! Ώπα ώπα, δεν έγινα κατανοητός. Όταν λέω "δημιουργικό" εννοώ "κάτι που είναι προϊόν έργασίας". Με την πολύ γενική έννοια της εργασίας αν θες. Τώρα το υπόλοιπο είναι τέλειο παράδειγμα προς αποφυγή. Το παίρνω απο κει που το άφησες και το συνεχίζω: πες ότι θα στείλεις γράμμα στο Φίνο να ζητήσεις δουλειά. Το βαρύ χαρτί που θα ρίξεις στο τραπέζι σαν επιχείρημα είναι "έχω σκεφτεί άπειρα σενάρια αλλά ούτε έκανα τίποτα μ' αυτό ούτε μπορώ να στα εξηγήσω πολύ καλά"? Σόρι κιόλας αλλά ξέρω κόσμο που για τη συμβολική αμοιβή ενός τρίφυλλου θα σου αναπτύξει σενάρια που δεν έχεις φανταστεί ποτέ, δεν το γράφει όμως στο βιογραφικό του. Αν τώρα έπαιρνες μια κάμερα της πλάκας όπως όπως και ξεκινούσες τις λήψεις με μπάτζετ 50 ευρώ όλο το φιλμ τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Οπως ειπα,μ'αρεσουν τα ταξιδια και εχω μουσικο αυτι.Αυτα ειναι τα καλα μου και δεν καταλαβαινω τι εννοεις "προϊον εργασιας" αλλα σιγουρα κατι θα μπορω να συνδυασω με αυτα.Οχι το επιχειρημα μου θα ειναι "εχω σκεφτει τοσα σεναρια που αμα ποτε στερεψεις απο ιδεες θα σου δωσω ΤΟΣΑ σεναρια που θα κρατησει η επιχειρηση σου για καμια 50αρια χρονακια ακομα" και αμα εχει υπομονη και ανοιχτο μυαλο ισως να ακουσει αυτα που εχω να του πω..αυτος κερδιζει στη τελικη..ειμαι σιγουρος μετα απο τοσες ταινιες εχουνε στερεψει γιαυτο και πανε κατα διαολου,ξερεις πολλες παραγωγες της Φινος Φιλμ τη τελευταια 20ετια;;; μας αφησε χρονους η Αλικη και βαλτωσαν! Και εγω ξερω κοσμο που εχουνε κονε και βυσματα και εχουνε δουλεια ενω δεν αξιζουνε.Και; εγω για μενα ψαχνω οχι για καποιον αλλον! Και να δωσω 50€ για κατι που ισως δεν εχει προοπτικες; lolάκι παίζεις? Grind μέχρι να φτάσεις top20 challenger και μετά δέχεσαι την καλύτερη πρόταση από όσες σου κάνουν Μπαμ, έγινες επαγγελματίας gamer Δε ξερω που το σκαρφιστηκες αυτο αλλα αμα διαβασες ολα οσα γραψαμε,ειπα οτι "σπουδασα πληροφορικη αλλα δε φανταζομαι τον εαυτο μου να ασκει αυτο το επαγγελμα μια ζωη" και μου λες για lol ενα mmorpg που πορωνεσαι και γινεσαι ζομπι; καλυτερα να γινω μαφιοζος παρα κατι τετοιο..
Pa0ki Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δε ξερω που το σκαρφιστηκες αυτο αλλα αμα διαβασες ολα οσα γραψαμε,ειπα οτι "σπουδασα πληροφορικη αλλα δε φανταζομαι τον εαυτο μου να ασκει αυτο το επαγγελμα μια ζωη" και μου λες για lol ενα mmorpg που πορωνεσαι και γινεσαι ζομπι; καλυτερα να γινω μαφιοζος παρα κατι τετοιο.. moba είναι Δεν έχεις cojones για μαφιόζος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις