Silverage Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Τι "αν ειναι δυνατον" ; αφου αυτο μ'αρεσει! γιατι να μην το πω; κακο ειναι; το να ξυνεις το αυτι σου δεν υπαρχει αντιστοιχη δουλεια ενω για ταινιες φυσικα και υπαρχει!αυτο με ρωτησε αυτο απανταω!Ξερω εισαι σατανιστης(γιαυτο και το 5αλφα που εχεις για φωτο)αλλα αλλο να εισαι σατανιστης και αλλο να εχεις το υφακι του ψευτονταη και punk!Μη μπερδευεις την οργανωση σου Ξενοδοχειο; δε θελω ξενοδοχειουπαλληλος αλλα ξεναγος που κανει ταξιδια! Νομιζεις δεν εχω επαφη με τη πραγματικοτητα; ξερεις που τη γραφω την αποψη σου; ξερεις φανταζομαι ΟΑΕΔ δε μπαινεις τετοια εποχη πρεπει απο φθινοπωρο(εχει τελειωσει το εαρινο εξαμηνο) πιο 10% εννοεις με το βαθμο απολυτηριου 10,1..."αξιοπρεπη βαθμο" ναι σορυ που δεν ειμαι πλουσιοπαιδο κακομαθημενο να νοικιαζω δασκαλο να μου κανει τα ιδιαιτερα να εχω μπαμπακα να μου αγοραζει λυσαρια και ολα αυτα,σορυ που ειμαι της γειτονιας και δε μενω σε ενα σπιτι με πλακακια σε στυλ Τζοχατζοπουλου Ελληνας ειμαι φιλε ελληνας μεσοαστος και οχι κανας αμερικανος!!! Οπως ειπα,μ'αρεσουν τα ταξιδια και εχω μουσικο αυτι.Αυτα ειναι τα καλα μου και δεν καταλαβαινω τι εννοεις "προϊον εργασιας" αλλα σιγουρα κατι θα μπορω να συνδυασω με αυτα.Οχι το επιχειρημα μου θα ειναι "εχω σκεφτει τοσα σεναρια που αμα ποτε στερεψεις απο ιδεες θα σου δωσω ΤΟΣΑ σεναρια που θα κρατησει η επιχειρηση σου για καμια 50αρια χρονακια ακομα" και αμα εχει υπομονη και ανοιχτο μυαλο ισως να ακουσει αυτα που εχω να του πω..αυτος κερδιζει στη τελικη..ειμαι σιγουρος μετα απο τοσες ταινιες εχουνε στερεψει γιαυτο και πανε κατα διαολου,ξερεις πολλες παραγωγες της Φινος Φιλμ τη τελευταια 20ετια;;; μας αφησε χρονους η Αλικη και βαλτωσαν! Και εγω ξερω κοσμο που εχουνε κονε και βυσματα και εχουνε δουλεια ενω δεν αξιζουνε.Και; εγω για μενα ψαχνω οχι για καποιον αλλον! Και να δωσω 50€ για κατι που ισως δεν εχει προοπτικες; Δε ξερω που το σκαρφιστηκες αυτο αλλα αμα διαβασες ολα οσα γραψαμε,ειπα οτι "σπουδασα πληροφορικη αλλα δε φανταζομαι τον εαυτο μου να ασκει αυτο το επαγγελμα μια ζωη" και μου λες για lol ενα mmorpg που πορωνεσαι και γινεσαι ζομπι; καλυτερα να γινω μαφιοζος παρα κατι τετοιο.. Δουλειά υπάρχει, το θέμα είναι οτι εσύ απλά ακούς μουσική, κάτι που το κάνουνε όλοι. Για να γίνεις ξεναγός, πρέπει να ξέρεις 3-4 γλώσσες, εσυ ούτε αγγλικά δεν ξέρεις. Δεν είσαι πλουσιόπαιδο αλλά η τσουγκράνα βαρούσε υπερωρίες. btw http://en.wikipedia.org/wiki/Hellsing
Προτεινόμενες αναρτήσεις