Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον δεν διάβασες τον τίτλο......

Εγω τον τιτλο μια χαρα τον διαβασα.... Εσυ δεν ξερω αν νομιζεις οτι εχειις να κανεις με προβατα.... Γιατι και ο λυκος το προβατο προσποιειται .... Εκεινο το ΠΡΟΣΟΧΗ βγαζει ματια... Γινεται να μην το'δα;;;

• Thanks 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Άνθρωποι που είναι απελπισμένοι και ψάχνουν κάπου να πιαστούν.

Μπα, δεν ειναι θεμα απελπισιας, θεμα ηλιθιοτητας/αμορφωσιας ειναι.

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ο Ολιζαντέμπεε??????

Οτι υπάρχουνε άνθρωποι που μπορεί να τους πιστέψουν.

Άνθρωποι που είναι απελπισμένοι και ψάχνουν κάπου να πιαστούν.

Ε και? Μπορεί και να τους βοηθήσει να μην είναι πλέον απελπισμένοι και να νοιώσουν καλυτερα, για να έχουν τόσους πιστούς μάλλον τα καταφέρνουν, πού είναι το κακό σε αυτό?

• Like 1
Δημοσ.

Ε και? Μπορεί και να τους βοηθήσει να μην είναι πλέον απελπισμένοι και να νοιώσουν καλυτερα, για να έχουν τόσους πιστούς μάλλον τα καταφέρνουν, πού είναι το κακό σε αυτό?

Σωστά , απόλυτα ηθικό να παίζουν με τον πόνο του καθενός τάζοντάς του ότι θα τον εξορκίσουν και τα προβλήματά του θα λυθούν , αποτρελαίνοντας τους , και απομυζαίνοντας τους ότι λεφτα (δεν) έχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστά , απόλυτα ηθικό να παίζουν με τον πόνο του καθενός τάζοντάς του ότι θα τον εξορκίσουν και τα προβλήματά του θα λυθούν , αποτρελαίνοντας τους , και απομυζαίνοντας τους ότι λεφτα (δεν) έχουν.

Δεν βλέπω καμία διαφορά με την πρόσφατη τουρνέ του λειψάνου σε νοσοκομεία καρκινοπαθων. Η αγία επέστρεφε Βενετία, τα παγκαρια σκασανε απο τα λεφτά και ο άγιος Σάββας παραμένει γεμάτος. Συμπέρασμα?

Επιπλέον αν κάποιος θέλει να ανήκει σε αυτή την αίρεση χωρίς να πληρώνει? Θα τον διώξουν? Όχι, οι ναοί τους πρέπει να φαίνονται γεμάτοι

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχουν χιλιάδες αιρέσεις. Οπότε δεν νομίζω οτι οι συγκεκριμένοι αποτελούν κάτι πολύ διαφορετικό. Στο σύνταγμα που πηγαίνω βόλτα μου έχουν μοιράσει φυλλάδια πεντηκοστιανοί, μορμόνοι, τώρα τελευταία και κάποιοι που λέγονται αποστολική εκκλησία του Ιησού Χριστού. Η μεγαλύτερη και γνωστότερη αίρεση παραμένουν οι μάρτυρες του Ιεχωβά.

Τα βιντεάκια δεν τα είδα ακόμα γιατί βλέπω κάτι άλλο τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Oσο περιεργο και αν σας φαινεται οι αρεσεις αυτες υπαρχουν.

Μπεσα δεν ξερω τι μυαλο πρεπει να κουβαλας για να μπεις σε κατι τετοιο.

Σας μιλαω απο πραγματικα γεγονοτα.

Δειτε και σχολιαστε :

Eνας απο τους κολλητους μου εχει την μανα του η οποια ειναι μπλεγμενη σε τετοια αιρεση.

Στην αρχη δεν ελεγε ουτε στον γιο της τιποτα για το που πηγαινε και τι εκανε.

Μετα απο καποιο καιρο του εξηγησε αναγκαστηκα.

Εχει σταματησει την δουλεια της εδω και 2χρονια+κατι. Μετα απο 3-4-5 μηνες που δεν δουλευε βρηκε αυτο το πραγμα(αιρεση). Γενικα ειχαν ενα εισοδημα ολα τα χρονια μεσαιας οικονομικης ανεσης ας πουμε. Πχ 1200ε τον μηνα. θα δειτε γιατι το αναφερω

Ειπε στον φιλο μου οτι ειναι σε μια "ομαδα" ανθρωπων που πιστευουν στον Θεο και τετοια.

Μετα απο 2-3 μηνες απο την συμμετοχη της αρχισε να κανει ταξιδια σε ολο το κοσμο.

Στο "γιατι ? " κανεις ταξιδια οταν την ρωτησε ο φιλος μου λεει: Για να διαδοσουμε τον λογο του Θεου σε ολο τον κοσμο .

Λιγα μερη που θυμαμαι  Κωνσταντινουπολη, Βενετια , Βουλγαρια , Ρωσια , Γαλλια , Συρια , τωρα δεν θυμαμαι αλλες καποιες απο αυτες που μου εχει αναφαιρει σαν λεω. ( σημειωση: στις περισσοτερες παει επανηλημενα δηλαδη 2-3 φορες στον καθε προορισμο ανα καιρο)

Απο τα ταξιδια της φερνει συνεχεια κατι του φιλου μου π.χ μπλουζα απο ιρακ (σε ευρω 120ε) , απο αλλο προορισμο βερμουδα 100ε, ζακετα 100ε σας λεω καποια που θυμαμαι.

Εχει νοικιασει ενα σπιτι στην Θεσ/νικη μεζονετα εδω και 1.5 χρονο και παει καθε 10 μερες. Ειτε εκει ειτε πανε "σαν αιρεση" ομαδικο ταξιδι παλι σε καποια χωρα .

Πλεον ειναι στην αιρεση 2χρονια και παντρευτηκε "με καποιον τροπο της αιρεσης" εναν αλλο απο εκει μεσα (απο οτι καταλαβα μεγαλο σε βαθμο) δηλαδη με καποιον γαμο που κανουν αυτοι μεταξυ τους . Παντως φορουσε κατι σαν φορεμα-νυφικο και κοβανε τουρτα.

Οπου νανε θα αγορασει ενα Q5 ναι το Audi !

Γιατι νομιζεται οτι υπαρχουν τετοιες αιρεσεις? ( η απαντηση ειναι αυτη που προκυπτει ιστορια που σας ειπα πανω)

Τα συμπερασματα δικα σας...

• Thanks 2
Δημοσ.

Ενταξει..Και στις "οικογενειακες ιστοριες" επαιζαν καλυτερα οι ηθοποιοι..

Με μια φαπα ρε παιδι μου εβγαινε ο διαολλλλος (διοτι ειναι σε σαλονικιοτικη βερσιον) ειναι τρομερο!!

• Like 2
Δημοσ.

αυτή είναι η δουλεία των ψυχολόγων σε μια σύγχρονη κοινωνία.....

• Like 2
Δημοσ.

Oσο περιεργο και αν σας φαινεται οι αρεσεις αυτες υπαρχουν.

Μπεσα δεν ξερω τι μυαλο πρεπει να κουβαλας για να μπεις σε κατι τετοιο.

Σας μιλαω απο πραγματικα γεγονοτα.

Δειτε και σχολιαστε :

Eνας απο τους κολλητους μου εχει την μανα του η οποια ειναι μπλεγμενη σε τετοια αιρεση.

Εχει σταματησει την δουλεια της εδω και 2χρονια+κατι. Μετα απο 3-4-5 μηνες που δεν δουλευε βρηκε αυτο το πραγμα(αιρεση). Γενικα ειχαν ενα εισοδημα ολα τα χρονια μεσαιας οικονομικης ανεσης ας πουμε. Πχ 1200ε τον μηνα. θα δειτε γιατι το αναφερω

Ειπε στον φιλο μου οτι ειναι σε μια "ομαδα" ανθρωπων που πιστευουν στον Θεο και τετοια.

Μετα απο 2-3 μηνες απο την συμμετοχη της αρχισε να κανει ταξιδια σε ολο το κοσμο.

Στο "γιατι ? " κανεις ταξιδια οταν την ρωτησε ο φιλος μου λεει: Για να διαδοσουμε τον λογο του Θεου σε ολο τον κοσμο .

Λιγα μερη που θυμαμαι Κωνσταντινουπολη, Βενετια , Βουλγαρια , Ρωσια , Γαλλια , Συρια , τωρα δεν θυμαμαι αλλες καποιες απο αυτες που μου εχει αναφαιρει σαν λεω. ( σημειωση: στις περισσοτερες παει επανηλημενα δηλαδη 2-3 φορες στον καθε προορισμο ανα καιρο)

Απο τα ταξιδια της φερνει συνεχεια κατι του φιλου μου π.χ μπλουζα απο ιρακ (σε ευρω 120ε) , απο αλλο προορισμο βερμουδα 100ε, ζακετα 100ε σας λεω καποια που θυμαμαι.

Εχει νοικιασει ενα σπιτι στην Θεσ/νικη μεζονετα εδω και 1.5 χρονο και παει καθε 10 μερες. Ειτε εκει ειτε πανε "σαν αιρεση" ομαδικο ταξιδι παλι σε καποια χωρα .

Πλεον ειναι στην αιρεση 2χρονια και παντρευτηκε "με καποιον τροπο της αιρεσης" εναν αλλο απο εκει μεσα (απο οτι καταλαβα μεγαλο σε βαθμο) δηλαδη με καποιον γαμο που κανουν αυτοι μεταξυ τους . Παντως φορουσε κατι σαν φορεμα-νυφικο και κοβανε τουρτα.

Γιατι νομιζεται οτι υπαρχουν τετοιες αιρεσεις? ( η απαντηση ειναι αυτη που προκυπτει ιστορια που σας ειπα πανω)

Άρα εδώ δεν τα σκάει η κυρία στην αίρεση, της τα σκάνε αυτοί και μάλιστα με το παραπάνω. Και κάνει και τα ταξιδακια της.

Δημοσ.

Είδα τα βίντεο.

Πραγματικά, αν δεν παίζουν θέατρο ή δεν τρολάρουν, πρέπει να περάσουν 500-1000 χρόνια ακόμα στον δυτικό κόσμο για να πούμε οτι στραβά δεν αρμενίζουμε.

Δημοσ.

Λιγα μερη που θυμαμαι  Κωνσταντινουπολη, Βενετια , Βουλγαρια , Ρωσια , Γαλλια , Συρια , τωρα δεν θυμαμαι αλλες καποιες απο αυτες που μου εχει αναφαιρει σαν λεω. ( σημειωση: στις περισσοτερες παει επανηλημενα δηλαδη 2-3 φορες στον καθε προορισμο ανα καιρο)

Μόνο εμένα πάει το μυαλό μου σε βίζιτες, citytours, παρτούζες κλπ;

• Like 6
Δημοσ.

Η SCOAN είναι μια αίρεση με έδρα το Λάγος της Νιγηρίας.

Και μονο αυτο με κανει δυσπιστο.... την εχουν κανει μπισνα την απατη.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...