Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το 21:30 με το γελάκι παρατηρείται αστοχία στο σενάριο. Δεν κάνει για ηθοποιός....

Και τι κανεις μεσα του ΡΕ αρχαιε Οφι....

Ειπε ΡΕ στον ΟΦΙ..... Βεβαια πολυ φλωρος και αυτος ο οφις αμεσως να τα πει ολα οτι τον ρωταει... Δεν εχει καθολου τζερτζελε

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Από το 21:30 με το γελάκι παρατηρείται αστοχία στο σενάριο. Δεν κάνει για ηθοποιός....

Καλα ο τυπος μιλαμε εχει κλασει στο γελιο! Κ εγω μαζι του!

• Super Moderators
Δημοσ.

11401441_1024101027600808_38716114381202

No troll, οντως υπαρχει η παραπανω εικονα στο site τους

Γιατί τι διαφορά έχει από το "αγίασμα" κλπ? Το ίδιο target group εχουν όλα αυτά. :P

Δημοσ.

Oσο περιεργο και αν σας φαινεται οι αρεσεις αυτες υπαρχουν.

Μπεσα δεν ξερω τι μυαλο πρεπει να κουβαλας για να μπεις σε κατι τετοιο.

Σας μιλαω απο πραγματικα γεγονοτα.

Δειτε και σχολιαστε :

Eνας απο τους κολλητους μου εχει την μανα του η οποια ειναι μπλεγμενη σε τετοια αιρεση.

Στην αρχη δεν ελεγε ουτε στον γιο της τιποτα για το που πηγαινε και τι εκανε.

Μετα απο καποιο καιρο του εξηγησε αναγκαστηκα.

Εχει σταματησει την δουλεια της εδω και 2χρονια+κατι. Μετα απο 3-4-5 μηνες που δεν δουλευε βρηκε αυτο το πραγμα(αιρεση). Γενικα ειχαν ενα εισοδημα ολα τα χρονια μεσαιας οικονομικης ανεσης ας πουμε. Πχ 1200ε τον μηνα. θα δειτε γιατι το αναφερω

Ειπε στον φιλο μου οτι ειναι σε μια "ομαδα" ανθρωπων που πιστευουν στον Θεο και τετοια.

Μετα απο 2-3 μηνες απο την συμμετοχη της αρχισε να κανει ταξιδια σε ολο το κοσμο.

Στο "γιατι ? " κανεις ταξιδια οταν την ρωτησε ο φιλος μου λεει: Για να διαδοσουμε τον λογο του Θεου σε ολο τον κοσμο .

Λιγα μερη που θυμαμαι  Κωνσταντινουπολη, Βενετια , Βουλγαρια , Ρωσια , Γαλλια , Συρια , τωρα δεν θυμαμαι αλλες καποιες απο αυτες που μου εχει αναφαιρει σαν λεω. ( σημειωση: στις περισσοτερες παει επανηλημενα δηλαδη 2-3 φορες στον καθε προορισμο ανα καιρο)

Απο τα ταξιδια της φερνει συνεχεια κατι του φιλου μου π.χ μπλουζα απο ιρακ (σε ευρω 120ε) , απο αλλο προορισμο βερμουδα 100ε, ζακετα 100ε σας λεω καποια που θυμαμαι.

Εχει νοικιασει ενα σπιτι στην Θεσ/νικη μεζονετα εδω και 1.5 χρονο και παει καθε 10 μερες. Ειτε εκει ειτε πανε "σαν αιρεση" ομαδικο ταξιδι παλι σε καποια χωρα .

Πλεον ειναι στην αιρεση 2χρονια και παντρευτηκε "με καποιον τροπο της αιρεσης" εναν αλλο απο εκει μεσα (απο οτι καταλαβα μεγαλο σε βαθμο) δηλαδη με καποιον γαμο που κανουν αυτοι μεταξυ τους . Παντως φορουσε κατι σαν φορεμα-νυφικο και κοβανε τουρτα.

Οπου νανε θα αγορασει ενα Q5 ναι το Audi !

Γιατι νομιζεται οτι υπαρχουν τετοιες αιρεσεις? ( η απαντηση ειναι αυτη που προκυπτει ιστορια που σας ειπα πανω)

Τα συμπερασματα δικα σας...

Για μάθε ποια αίρεση είναι, θα με ενδιέφερε! :P :D

• Like 1
Δημοσ.

Δείχνει αστείο για όσους δεν ξέρουν αλλά είναι γνώριμη εικόνα σε όσους μεγαλώσαμε με αρχαία office και windows 98

• Like 2
Δημοσ.

<p>-Φοβάμαι.</p> <p>-Τι φοβάσαι;</p> <p>-Τα μάτια σου.</p> <p>-Τι έχουν τα μάτια μου;</p> <p> </p> <p>Φυσικά απαντάει μόνο όταν της δίνει το μικρόφωνο.</p> <p>Σε οθόνη από πίσω θα παίζει το script σίγουρα :-D</p>

Θυμιζει λιγο το κλασσικο τραγουδι "θελεις να σου μαθω τενις ; "

Πιασε

Πιανω

Τα μπαλακια

Χτυπατα

Τα χτυπαω

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...