Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι να έχεις ατάιστη και αξύριστη τη Λουκά για κάνα μήνα και να την ξαμολύσεις εκεί μέσα τραβώντας βίδεο,επικό κλάμα

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Από την φλυαρχία δημιουργήθηκαν οι αρέσεις, εκεί δεν αγαπάει ο ένας τον άλλο σαν αδερφό του, εκεί όποιος πάει μπροστά οι άλλοι φθονούν, ζηλεύουν και δεν θέλει κάποιος να πάει μπροστά και κοιτάνε να τον "τραβήξουν" προς τα κάτω, από την αληθινή πίστη γενιέται η αγάπη και όχι επειδή κάποιος σκέφτηκε να το κάνει για τα λεφτά και να δημιουργήσει ολόκληρα σενάρια.

Δημοσ.

Από την φλυαρχία δημιουργήθηκαν οι αρέσεις, εκεί δεν αγαπάει ο ένας τον άλλο σαν αδερφό του, εκεί όποιος πάει μπροστά οι άλλοι φθονούν, ζηλεύουν και δεν θέλει κάποιος να πάει μπροστά και κοιτάνε να τον "τραβήξουν" προς τα κάτω, από την αληθινή πίστη γενιέται η αγάπη και όχι επειδή κάποιος σκέφτηκε να το κάνει για τα λεφτά και να δημιουργήσει ολόκληρα σενάρια.

Ενώ στο Χριστιανισμό ή στις άλλες θρησκείες η αγάπη τρέχει από τα μπατζάκια μας,κανένας δεν φθονεί κανέναν.Τους μπροστάρηδες τους χειροκροτούμε(δεν).Δεν ζηλεύουμε,δίνουμε το πουκάμισό μας όταν έχουμε δεύτερο(ας είναι και t-shirt).Όμορφος κόσμος αγγελικά κλασμένος.

Δημοσ.

Ενώ στο Χριστιανισμό ή στις άλλες θρησκείες η αγάπη τρέχει από τα μπατζάκια μας,κανένας δεν φθονεί κανέναν.Τους μπροστάρηδες τους χειροκροτούμε(δεν).Δεν ζηλεύουμε,δίνουμε το πουκάμισό μας όταν έχουμε δεύτερο(ας είναι και t-shirt).Όμορφος κόσμος αγγελικά κλασμένος.

Ναι στον αληθινό Χριστιανισμό δεν υπάρχουν αυτά (είναι πολύ μικρός ο αριθμός τον ανθρώπων), είναι δύσκολο να το πιστέψεις και δεν θες :) Μην μπερδεύουμε πράγματα και καταστάσεις. Επίσης σε μια κοινωνία αναφέρομαι εδώ στην Ελλάδα όπου όλοι είναι διπρόσωποι, βολεμένοι, ψεύτες κλπ περιμένεις εσύ καλό; Ακόμα και εσύ (άλλωστε φαίνετε ότι είσαι, αμέσως στο κακό το μυαλό σου και μόνο για την μια περίπτωση αναφέρεσε την κακή) ύπαρχει μεγάλη πιθανότητα να είσαι σε μια από αυτές τις κατηγορίες, έτσι έμαθε ο κόσμος ο οποίος είναι και "πνευματικά αμόρφωτος".

Δημοσ.

Ναι στον αληθινό Χριστιανισμό δεν υπάρχουν αυτά (είναι πολύ μικρός ο αριθμός τον ανθρώπων), είναι δύσκολο να το πιστέψεις και δεν θες :) Μην μπερδεύουμε πράγματα και καταστάσεις. Επίσης σε μια κοινωνία αναφέρομαι εδώ στην Ελλάδα όπου όλοι είναι διπρόσωποι, βολεμένοι, ψεύτες κλπ περιμένεις εσύ καλό; Ακόμα και εσύ (άλλωστε φαίνετε ότι είσαι, αμέσως στο κακό το μυαλό σου και μόνο για την μια περίπτωση αναφέρεσε την κακή) ύπαρχει μεγάλη πιθανότητα να είσαι σε μια από αυτές τις κατηγορίες, έτσι έμαθε ο κόσμος ο οποίος είναι και "πνευματικά αμόρφωτος".

Πνευματικά μορφωμένε σου έχω νέα! Δεν υπάρχει αληθινός και ψεύτικος χριστιανισμός.... Υπάρχει ένας χριστιανισμός και έχει αυτή την θέση του στην κοινωνία.. Αν εσύ για κάποιο λόγο πιστεύεις ότι θα μπορούσε να είναι μια θρησκεία πιο αγαθή και να ένωνε τους ανθρώπους χωρίς κίνητρο το χρήμα η τον φόβο η την πίστη στους δύσκολους καιρούς είναι καθαρά δικαίωμά σου... Εγώ από την άλλη όπως και πολλοί πιστεύουμε και δικαίωμα μας δηλαδή να θεωρούμε ότι είναι μπιζνα καθαρά μεγάλη με πολλά πλοκάμια.... Μην έχεις την τρελή εντύπωση ότι υπάρχει κάτι απόκρυφο σε αυτήν την θρησκεία κάτι αγνό, δημιουργήθηκε καθαρά για υποταγή και έλεγχο όπως όλες οι θρησκείες. Και φυσικά δουλεύει άριστα αυτό το σύστημα σε όλους αυτούς που αναφέρεις γιατί βλέπεις υπάρχει η κουτοπονηριά στους ανθρώπους.

Δημοσ.

Ναι,στην Ελλάδα είμαστε όλοι κακοί?Στα εξωτερικά είναι λουλούδια όλοι.Ο "αληθινός Χριστιανισμός"?Εδώ το παπαδαριό δεν τα πιστεύει αυτά θα τα πιστέψω εγώ?Άστο αδερφέ,δεν με πείθεις,ήθελα να ήξερα αν σου την έπεφτε κανένας βραδιάτικα σε κανένα σοκάκι εσύ θα τον αγαπούσες και θα του γυρνούσες και το άλλο μάγουλο(παϊδι,συκώτι,νεφρό)?

Δημοσ.

Ναι,στην Ελλάδα είμαστε όλοι κακοί?Στα εξωτερικά είναι λουλούδια όλοι.Ο "αληθινός Χριστιανισμός"?Εδώ το παπαδαριό δεν τα πιστεύει αυτά θα τα πιστέψω εγώ?Άστο αδερφέ,δεν με πείθεις,ήθελα να ήξερα αν σου την έπεφτε κανένας βραδιάτικα σε κανένα σοκάκι εσύ θα τον αγαπούσες και θα του γυρνούσες και το άλλο μάγουλο(παϊδι,συκώτι,νεφρό)?

Ρε άσε το εξωτερικό εδώ δεν ζεις; Μην γίνεσε νεοέλληνας τώρα, ε μην πιστεύεις ρε φίλε στα ... παπούτσια μας

Πνευματικά μορφωμένε σου έχω νέα! Δεν υπάρχει αληθινός και ψεύτικος χριστιανισμός.... Υπάρχει ένας χριστιανισμός και έχει αυτή την θέση του στην κοινωνία.. Αν εσύ για κάποιο λόγο πιστεύεις ότι θα μπορούσε να είναι μια θρησκεία πιο αγαθή και να ένωνε τους ανθρώπους χωρίς κίνητρο το χρήμα η τον φόβο η την πίστη στους δύσκολους καιρούς είναι καθαρά δικαίωμά σου... Εγώ από την άλλη όπως και πολλοί πιστεύουμε και δικαίωμα μας δηλαδή να θεωρούμε ότι είναι μπιζνα καθαρά μεγάλη με πολλά πλοκάμια.... Μην έχεις την τρελή εντύπωση ότι υπάρχει κάτι απόκρυφο σε αυτήν την θρησκεία κάτι αγνό, δημιουργήθηκε καθαρά για υποταγή και έλεγχο όπως όλες οι θρησκείες. Και φυσικά δουλεύει άριστα αυτό το σύστημα σε όλους αυτούς που αναφέρεις γιατί βλέπεις υπάρχει η κουτοπονηριά στους ανθρώπους.

χαχαχαχααχαχαχχαχ :D ότι να ναι .. πραγματικά τον να αφιερώνω χρόνο με κάθε άκυρο είναι λίγο too much και να απαντάω σε ανοησίες;

Δημοσ.

Ρε άσε το εξωτερικό εδώ δεν ζεις; Μην γίνεσε νεοέλληνας τώρα, ε μην πιστεύεις ρε φίλε στα ... παπούτσια μας

χαχαχαχααχαχαχχαχ :D ότι να ναι .. πραγματικά τον να αφιερώνω χρόνο με κάθε άκυρο είναι λίγο too much και να απαντάω σε ανοησίες;

Εσυ πιστευεις στον Χριστουλη και στην Παναγιτσα και γενικα σε αυτα ?

• Like 2
Δημοσ.

Ναι βρε ανοησίες είναι,που έχουν σκάσει τα παγκάρια από τα φράγκα και οι ζωγραφιές από τα τάματα των θυμάτων,όχι δεν είναι μπίζνα,τα πιο αφορολόγητα φράγκα ever βγάζει η εκκλησία ή ακόμη καλύτερα η κάθε θρησκεία.Οφείλω να το παραδεχτώ πως είναι η πιο κερδοφόρα ανθρώπινη εφεύρεση από αρχαιοτάτων χρόνων.Ειδικά δεν με το χριστιανισμό είχαμε blockbuster.

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρά τώρα.. Έχεις κάνα επιχείρημα η είδες φως και μπήκες?

• Like 1
Δημοσ.

Oσο περιεργο και αν σας φαινεται οι αρεσεις αυτες υπαρχουν.

Μπεσα δεν ξερω τι μυαλο πρεπει να κουβαλας για να μπεις σε κατι τετοιο.

Σας μιλαω απο πραγματικα γεγονοτα.

Δειτε και σχολιαστε :

Eνας απο τους κολλητους μου εχει την μανα του η οποια ειναι μπλεγμενη σε τετοια αιρεση.

Στην αρχη δεν ελεγε ουτε στον γιο της τιποτα για το που πηγαινε και τι εκανε.

Μετα απο καποιο καιρο του εξηγησε αναγκαστηκα.

Εχει σταματησει την δουλεια της εδω και 2χρονια+κατι. Μετα απο 3-4-5 μηνες που δεν δουλευε βρηκε αυτο το πραγμα(αιρεση). Γενικα ειχαν ενα εισοδημα ολα τα χρονια μεσαιας οικονομικης ανεσης ας πουμε. Πχ 1200ε τον μηνα. θα δειτε γιατι το αναφερω

Ειπε στον φιλο μου οτι ειναι σε μια "ομαδα" ανθρωπων που πιστευουν στον Θεο και τετοια.

Μετα απο 2-3 μηνες απο την συμμετοχη της αρχισε να κανει ταξιδια σε ολο το κοσμο.

Στο "γιατι ? " κανεις ταξιδια οταν την ρωτησε ο φιλος μου λεει: Για να διαδοσουμε τον λογο του Θεου σε ολο τον κοσμο .

Λιγα μερη που θυμαμαι  Κωνσταντινουπολη, Βενετια , Βουλγαρια , Ρωσια , Γαλλια , Συρια , τωρα δεν θυμαμαι αλλες καποιες απο αυτες που μου εχει αναφαιρει σαν λεω. ( σημειωση: στις περισσοτερες παει επανηλημενα δηλαδη 2-3 φορες στον καθε προορισμο ανα καιρο)

Απο τα ταξιδια της φερνει συνεχεια κατι του φιλου μου π.χ μπλουζα απο ιρακ (σε ευρω 120ε) , απο αλλο προορισμο βερμουδα 100ε, ζακετα 100ε σας λεω καποια που θυμαμαι.

Εχει νοικιασει ενα σπιτι στην Θεσ/νικη μεζονετα εδω και 1.5 χρονο και παει καθε 10 μερες. Ειτε εκει ειτε πανε "σαν αιρεση" ομαδικο ταξιδι παλι σε καποια χωρα .

Πλεον ειναι στην αιρεση 2χρονια και παντρευτηκε "με καποιον τροπο της αιρεσης" εναν αλλο απο εκει μεσα (απο οτι καταλαβα μεγαλο σε βαθμο) δηλαδη με καποιον γαμο που κανουν αυτοι μεταξυ τους . Παντως φορουσε κατι σαν φορεμα-νυφικο και κοβανε τουρτα.

Οπου νανε θα αγορασει ενα Q5 ναι το Audi !

Γιατι νομιζεται οτι υπαρχουν τετοιες αιρεσεις? ( η απαντηση ειναι αυτη που προκυπτει ιστορια που σας ειπα πανω)

Τα συμπερασματα δικα σας...

Σε συνδυασμό με το μήνυμα του φίλου για την αίρεση και την αντιχριστιανική σου τάση γενικά νομίζω ότι είσαι κι εσύ σε αυτή την αίρεση που λέει ο Hyphen...κάνεις συχνά ταξίδια, αγοράζεις ακριβά πράγματα, ακριβά αυτοκίνητα κλπ...:P :D

• Like 1
Δημοσ.

Στην Κανά ήταν παρών αλλά είχε ντριρλιάσει λίγο από το κρασί καθώς έτρεχε άφθονο στα ποτήρια

• Like 1
Δημοσ.

Οτάν μάθεις να μιλάς σωστά και θα ωριμάσεις κατάλληλα για να μπορείς να κάνεις διάλογο μαζί μου τότε θα σου απαντήσω, τώρα θα μπεις στην λίστα αγνόησης.

Γνωστώς για ανοησίες και γραφόμενα τέτοια είσαι.

:-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...