Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα κινητό Lenovo K3 note από το site: www.gearbest.com. Έχει κανείς σας εμπειρία αγοράς από αυτό το site? Θα ήθελα να με βοηθήσετε γιατί μου βγαίνει σε πολύ καλή τιμή και μου κάνουν και 50 δολλάρια δώρο για την εγγραφή μου στο newsletter τους.

Δημοσ.

εχει ενα θεμα με το site και δεν δειχνει παντα τα stock κομματια...  αλλα γενικα θεωρειται απο τα καλα..

τα καλυτερα ειναι το minideal vickmall... εχω αγορασει και απο τα 2 αρκετες φορες

Δημοσ.

1 χρονο εχουν ολα και το στελνεις με δικα σου εξοδα "καπου στα 8 ευρο.. δεν εχει τυχει ποτε να στειλω" και μετα απο περιπου 3 βδομαδες σου ερχεται με δικα τους..

εχω αγορασει αρκετα πραματα..  και πανω απο 10 κινητα..  ολα τα δικα μου μεχρι στιγμης δουλευουν κανονικοτατα εκτος απο ενα doogeeDG350 που μπηκε θαλασσα πεφτοντας απο σκαφος

Δημοσ.

Άρα μου προτείνεις να το πάρω? Η διαφορά τιμής με Ελλάδα είναι μεγάλη γι'αυτό το σκέφτομαι. Αλλά με κρατάει η εγγύηση και η ταλαιπωρία στείλε και περίμενε.

Δημοσ.

Μια χαρά κινητά είναι. Έχουν αγοράσει αρκετοί φίλοι μου και πρόσφατα αγόρασα και εγώ. Όποιο κινητό και να πάρεις συμφέρει πολύ, σε σχέση με το να το αγοράσεις απο εδώ. Επίσης μερικά site (βασικά τα περισσότερα), έχουν eu warehouse που είναι αποθήκη στην ευρώπη και έρχεται πιο γρήγορα το κινητό..

Δημοσ.

Εξαιρετικα αξιοπιστο ειναι το Gearbest και μακραν το φθηνοτερο.Μονο το κορυφαιο vickmall,ειναι καλυτερο καταστημα.Προχωρα αφοβα στην αγορα.Ειναι εξαιρετικη συσκευη στην χαμηλοτερη τιμη της αγορας.

• Like 1
Δημοσ.

Πρόσεξε μόνο τον τρόπο αποστολής που θα διαλέξεις! Μην βάλεις courier και μην βάλεις ems! Singapore post βάλε αν έχει

Δημοσ.

Μήπως είναι μεταχειρισμένα? Επειδή είναι κινητό δεν θα έχει έξοδα εκτελωνισμου?

Καινούργια είναι κανονικά. Με Singapore post ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες να περάσει τελωνείο (πάντα υπάρχουν όμως)

Δημοσ.

Το στέλνουν ως δώρο και δεν περνάει. Καινούργια είναι τα κινητά αλλά επειδή έρχονται από μακρυά τους λες να τα κάνουν ένα τσεκ.

Δημοσ.

Παιδιά ο 8πύρηνος της MediaTek MT6752 64bi είναι πιο γρήγορος από ότι ένας 4πύρηνος snapgon 1,4? Επίσης ξέρουμε καθόλου το sar του? Τέλος είχα ακούσει ότι κάποιοι επεξεργαστές της MediaTek ότι δεν δουλεύουν κάποιες εφαρμογές κτλ κτλ Ισχύει κάτι τέτοιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...