smoke0man2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 καλησπέρα εχω το παρακατω προβληαμα¨// δεν μπορω με τπτ να εμφανισω στις εφαρμογες μου το google play store ξερετε μηπως γιατι?η πως μπορω να το εμφανισω?ακολουθησα αυτό το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=0NuTk7kfTQM το εγκαταστησα πατησα ανοιγμα και μετα βγηκα από την εφαρμογή (όλα μια χαρα κατά την πλοηγηση)αλλα το εικονιδιο δεν εχει εμφανιστεί ακομα παρακαλω τα φωτα σας
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν είναι certified η συσκευή από την Google. Εφαρμογές κατεβάζει κανονικά ή πετάει κανένα error; Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2015 από Επισκέπτης
smoke0man2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 δεν το καταλαβα το δικο μου ταβλετ δεν είναι certified περα από την πλακα τωρα δεν μπορω να κανω κατι άλλο ? όχι δεν πεταει σφαλματα δηλαδή όλα αυτά τα τουβλα-χ εχουν play store ?
kostasfalcon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 δεν το καταλαβα το δικο μου ταβλετ δεν είναι certified περα από την πλακα τωρα δεν μπορω να κανω κατι άλλο ? όχι δεν πεταει σφαλματα δηλαδή όλα αυτά τα τουβλα-χ εχουν play store ? Ε καλά μην νομίζεις ότι τα bit more είναι και iPad..... Αφού σε ενδιαφέρει το Google play store καλό είναι στην επόμενη σου αγορα, αν πάλι αγοράσεις χαμηλής πτήσης ταμπλετακι, καλό είναι να τσεκάρεις αν φοράει επίσημα Google play store
smoke0man2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 οπα οπα μαγκες εγινε θαυμα εκανα κατι ρυθμισεις με το να επιτρέπονται δεδομενα γοογλε η (καπως ετσι ) και εκανα επανεκινηση και τσουπππ το εικονιδιο στην αρχικη <3 ένα φθηνο ταμπλετ ηθελα για να διαβαζω τα πντιεφ από τις ασκησεις του τει ΄) όχι τπτ το ιδιαιτερο
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ε καλά μην νομίζεις ότι τα bit more είναι και iPad..... Αφού σε ενδιαφέρει το Google play store καλό είναι στην επόμενη σου αγορα, αν πάλι αγοράσεις χαμηλής πτήσης ταμπλετακι, καλό είναι να τσεκάρεις αν φοράει επίσημα Google play store Τα ipad εχουν play store ;;;;λολ...
smoke0man2 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Τα ipad εχουν play store ;;;;λολ... ελα μωρε ηθελα να πει μαλλον από θεμα ποιοτητας δεν πειραζει το καλτβα
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ρε συ φιλαρακι αυτο λεγεται αστοχο παραδειγμα... Εγω καταλαβα τι ηθελε να πει..... Αλλα θελει η πουτ@ν@ να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει..... Θα μπορουσε να πει για κανενα samsung tab ή lg g pad.... Αλλα πως καρφωνωνται μερικοι....
smoke0man2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ρε συ φιλαρακι αυτο λεγεται αστοχο παραδειγμα... Εγω καταλαβα τι ηθελε να πει..... Αλλα θελει η πουτ@ν@ να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει..... Θα μπορουσε να πει για κανενα samsung tab ή lg g pad.... Αλλα πως καρφωνωνται μερικοι.... what is your point
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 My point??? Κατοχος ipad ο σχολιασας... Αυτο εννοω με την γνωστη παροιμία. .. 1
kostasfalcon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) My point??? Κατοχος ipad ο σχολιασας... Αυτο εννοω με την γνωστη παροιμία. .. Αγαπητέ μου, απεχθάνομαι τα ios μηχανάκια σε οποιαδήποτε μορφή τους...... Είμαι κατοχος Galaxy NoteII και Asus transformer book t100. Αυτό που έγραψα είχε να κανει ξεκάθαρα με τα υλικά κατασκευής, αλλά μαλλον δυσκολεύτηκες να το καταλάβεις..... Πάνε παίξε και κανένα τζοκερ γιατί έπεσες μέσα τι μηχανήματα έχω..... Υ.Γ: αν ήσουν πιο προχώ με το insomnia.gr μπορεί και να έβλεπες και κανένα από τα πολλά ποστ μου στο thread του Asus t100 Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2015 από kostasfalcon
smoke0man2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Αγαπητέ μου, απεχθάνομαι τα ios μηχανάκια σε οποιαδήποτε μορφή τους...... Είμαι κατοχος Galaxy NoteII και Asus transformer book t100. Αυτό που έγραψα είχε να κανει ξεκάθαρα με τα υλικά κατασκευής, αλλά μαλλον δυσκολεύτηκες να το καταλάβεις..... Πάνε παίξε και κανένα τζοκερ γιατί έπεσες μέσα τι μηχανήματα έχω..... Υ.Γ: αν ήσουν πιο προχώ με το insomnia.gr μπορεί και να έβλεπες και κανένα από τα πολλά ποστ μου στο thread του Asus t100 παιδια δεν χρειαζονται κοντρες εδώ εδώ ειμαστε για να βοηθαει ο ενας τον αλλον απλα χαλαρωσττε
kostasfalcon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 παιδια δεν χρειαζονται κοντρες εδώ εδώ ειμαστε για να βοηθαει ο ενας τον αλλον απλα χαλαρωσττε Φίλε μου είμαι 9 χρονια εδώ μέσα...... δεν μπορώ να διαβάζω την κάθε εξυπνάδα εδώ μέσα για το άτομο μου όταν δεν με γνωρίζει προσωπικά..... Τεσπα το σταματώ εδώ γιατί δεν έχει αξία να το συνεχίσω..... 1
smoke0man2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Φίλε μου είμαι 9 χρονια εδώ μέσα...... δεν μπορώ να διαβάζω την κάθε εξυπνάδα εδώ μέσα για το άτομο μου όταν δεν με γνωρίζει προσωπικά..... Τεσπα το σταματώ εδώ γιατί δεν έχει αξία να το συνεχίσω..... σωστος και εγω μαζι σου καλη συνεχεια φιλε και σε ευχαριστω για τη βοηθεια 1
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Αγαπητέ μου, απεχθάνομαι τα ios μηχανάκια σε οποιαδήποτε μορφή τους...... Είμαι κατοχος Galaxy NoteII και Asus transformer book t100. Αυτό που έγραψα είχε να κανει ξεκάθαρα με τα υλικά κατασκευής, αλλά μαλλον δυσκολεύτηκες να το καταλάβεις..... Πάνε παίξε και κανένα τζοκερ γιατί έπεσες μέσα τι μηχανήματα έχω..... Υ.Γ: αν ήσουν πιο προχώ με το insomnia.gr μπορεί και να έβλεπες και κανένα από τα πολλά ποστ μου στο thread του Asus t100 Απορω τοτε πως και δεν χρησιμοποιησες σαν παραδειγμα ενα απο τα δυο ταμπλετς σου παρα επεσες στο ατοπημα του ipad.... Πιστευω εχουν καλη ποιοτητα κατασκευης και τα δυο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα