Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το δέρμα είναι πιο premium σαν υλικό από οποιοδήποτε γυαλί/μέταλλο, το θέμα είναι τι διαφορά κάνει στη τιμή γιατί αν είναι μεγάλη πλαστικό ftw 

από ότι βλέπω όμως δεν υπάρχει κάποια διαφορά στο σκρουτζ 

ελπίζω οι τιμές να πέσουν σύντομα, ήδη δηλαδή το βρίσκεις 200€ κάτω από τιμή αντιπροσωπείας, το θέμα είναι να πέσει κι άλλο 

στη χειρότερη του χρόνου τέτοια εποχή 290-320 μια χαρά αγορά 

το 32αρι (γιατί 16αρι δεν αξιζει) s6 είναι σαφώς πιο ακριβό και το edge ανέκδοτο 

σε τιμές αντιπροσωπείας και στις 2 περιπτώσεις γελάει ο κόσμος 

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=TRtP8C32fhA

https://www.youtube.com/watch?v=8PC-oCn_xsE

https://www.youtube.com/watch?v=a0CbaLgP5MY

Kωστας Βλαχακης φοβερο review για να σας λυσει πολλα ερωτηματα.

Eγω εχω βγαλει τα συμπερασματα μου.

Απο θεμα επεξεργαστη το s6 ειναι κορυφη και με διαφορα.(ο Snapdragon εχει ψιλοθεματακια με την θερμοκρασια ως συνηθως χωρις να σημαινει οτι τρεχει τιποτε το ιδιαιτερο.)Πολυ δροσερος(ο exynos με 10 βαθμους δροσεροτερος απο G4 και M9) οπως το περιμενα και το ξερω και απο το Note 4 octa και με διαφορα,η καμερα του s6 βγαζει λιγο χειροτερες την νυχτα φωτογραφιες,ειναι πιο φωτεινη ομως σε ολατα υπολοιπα καθως και στην μπροστινη καμερα ακομη και με μικροτερη αναλυση καθως διαχειριζεται καλυτερα το φως.G4 μεγαλυτερη οθονη,sd,αποσπωμενη,στiς φωτογραφιες ειναι περιπου στα ιδια επιπεδα με του G4 λιγο καλυτερες λογω f/1.8 εναντι f/1.9(s6).Υλικα κατασκευης και πιο premium εννοειται το s6 αν και το G4 για πολλους(οπως κι εμενα)μου φαινεται πιο ζεστο(στο χερι λογω δερματος πισω).

Αυτα.

τα εχω δει τα βιντεακια του βλαχακη ο οποιος φενεται να το κατεχει το αθλημα...με βαση τα συγκεκριμενα βιντεακια το g4  βγαινει κατωτερο του s6 κι του htc απο την αποψη οτι οπως λεει το g4 τρωει καποια μικρα λαγκαρισματακια ενω τα αλλα δυο οχι επισης αναφερει οτι η μπαταρια του ειναι χειροτερη και απο το s6 και απο το m9 xmmm.... βρε του χρονου s6 για να εχουμε το κεφαλακι μας ήσυχο xaxaxaxaxa :P

Δημοσ.

Ας γράψω κι εγώ την προσωπική μου άποψη για την συσκευή της lg.

Η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν περίμενα με καθόλου αγωνία τον αντικαταστάτη του G3,καθώς είχα την υποψία ότι δεν θα με κέρδιζε πουθενά.αληθεύει όμως αυτή μου η γνώμη?

Για πάμε να δούμε.

Είχα το g3 περίπου ενα 6μηνο και προσωπικά έμεινα ικανοποιημένος από την συσκευή,μετά πέρασα στο εξαιρετικό sony z3 και στο επίσης εξαιρετικό galaxy s6 πού εχω και τώρα στα χέρια μου και γράφω αυτό το mini review.

Και να λοιπόν πού την προηγούμενη βδομάδα ηρθαν 3 συσκευές στα χέρια μου,3 συσκευές lg g4 και να ευχαριστήσω κι επίσημα το e-mobile.gr πού μου εμπιστεύτηκε την λευκή συσκευή πού εχω ακόμα στα χέρια μου.

White-leather brown-leather black.

Να σημειώσω ότι σαν εμφάνιση μου άρεσε το λευκό,κι αμέσως μετά το καφέ,πού φυσικά εχει δερμάτινη πλάτη.

Το μαύρο καθόλου,ούτε σαν αίσθηση,ούτε και σαν υφή.

Το πρώτο λοιπόν απόγευμα πού το κράτησα στα χέρια μου,μπορώ να πω ότι μου άρεσε,μπήκα αμέσως σε συγκρίσεις με το s6 μου.

Και ξεκίνησα κάπως αντίστροφα.

Με την κάμερα,παράξενο αυτό για μένα καθώς πάντα αφήνω ως τελευταία παρατήρηση την κάμερα.

κατά την λήψη της φωτογραφίας λοιπόν,τα χρώματα στην φωτογραφία δείχνουν πιο έντονα σε σχέση με του s6.δεν με χάλασε το αποτέλεσμά και πραγματικά στο αυτόματο δίνει μία πολύ καλή φωτογραφία στον χρήστη,πού όμως αν μπει στην διαδικασία του zoom,η λεπτομέρεια δεν είναι κι ότι καλύτερό,στο s6 νομίζω εχει καλύτερό αποτέλεσμά.

Στις manual ρυθμίσεις υπάρχει μία τεραστία γκάμα επιλογών πού θα θυμίσει στον χρήστη ρυθμίσεις πού έχουν,είτε dslr,είτε κάποιες compact με προηγμένες ρυθμίσεις.θέλει πάντως αρκετό ψάξιμο στις ρυθμίσεις για να βγει ενα πολύ καλό αποτέλεσμά και πολλές φορές δεν κατάφερνε να εστιάσει σωστά.καλύτερα λοιπόν να επιλέξετε το αυτόματο αν θέλετε μία γρήγορη και καλή φωτογραφία.

Στο βίντεο έδωσα λίγη σημασία,αλλά από το λίγο πού είδα,τα πηγαίνει αρκετά καλά νομίζω.

Οθόνη.πολύ καλή δουλειά εχει κάνει η lg στο θέμα της οθόνης,φυσικά εχω και τα αρνητικά,αλλά θα τα αναφέρω σε λίγο.

Τα χρώματα πού απεικονίζει η οθόνη της συσκευής είναι πάρα πολύ καλά,αν ο χρήστης βάλει ενα έντονο σε θέμα χρωμάτων wallpaper,πραγματικά θα μείνει εντυπωσιασμένος.

Μου αρέσουν τα κορεσμένα χρώματα και η οθόνη του g4 δεν είναι και απολύτως φυσική στο θέμα της απεικόνισής.

Μεγάλο άλμα σε σχέση με του g3 την οθόνη.

Επίσης το μαύρο φαίνεται σχετικά καλά σε σχέση με άλλες συσκευές πού φαίνεται σαν γκρι.

Εξαιρετικό λοιπόν και από φωτεινότητά μία χαρά.

Να γράψω και τα αρνητικά?

Μόνο η μία από τις 3 συσκευές δεν είχε πρόβλημα με την οθόνη,η μάλλον,είχε,αλλά οχι πολύ έντονο.

Bleeding.σε μαύρο φόντο και με την εφαρμογή test screen πού αφαιρεί τα on screen buttons,εντόπισα στο κάτω μέρος της οθόνης,έντονο bleeding,φυσικά αν τα screen buttons είναι ενεργά τότε δε φαίνεται τίποτα.

Αλλά ειρωνεία ρε παιδί μου.2 στις 3 συσκευές με ελάττωμά πού προσωπικά με ενοχλεί αφάνταστα.

Ως γνωστον,ποτέ δεν αγοράζουμε lg πριν περάσουν τουλάχιστον 2 μήνες από την κυκλοφορία τους.

Δυστυχώς και με το g4 ισχύει αυτό.

Γενικά είναι ζαριά,αν σού κάτσει σωστό,σού έκατσε.

Το θέμα είναι ότι το πρόβλημα το συνάντησα και σε αλλά 2 κινητά g4 πού είχαν γνωστοί μου.

Και φυσικά μιλάμε για πρόβλημα,γιατί σε άλλες LCD οθόνες δεν εχω συναντήσει το θέμα αυτό,πλην του motorola moto g.

Το γράφω αυτό γιατί διάβασα ότι είναι φαινόμενο πού παρουσιάζουν οι συγκεκριμένες οθόνες.

Εν ολίγης,τρίχες αγαπητοί μου φίλοι.

Τρίχες γιατί εχω πιάσει τηλεφωνά με την συγκεκριμένη τεχνολογία οθόνης,πού δεν είχαν το παραμικρό.

Ηχος.

Πάρα πολύ καλό στο θέμα του ήχου.και το εννοώ.από τα καλύτερα ηχεία πού εχω ακούσει να βαράνε.

Δυνατό και με εξαιρετική ποιότητα.

Κλήσεις,συνδεσιμότητα.

Κι εκεί το g4 διαπρέπει.κανένα απολύτως πρόβλημα κατά την συνομιλία,δυνατό και καθαρό ακουστικό οπως επίσης αρκετά καλύτερό στο σήμα σε σχέση με το g3 πού ηταν ομολογουμένως αδύναμο.

Wifi,bluetooth,wifi direct κανένα απολύτως πρόβλημα,τα πάντα εξαιρετικά.

Ιδιαίτερή μνεία θα δώσω στο σήμα του wifi πού είναι αρκετά δυνατό,σε σημεία πού με άλλες συσκευές έπιανα με ζόρι 1 γραμμή,με το g4 είχα και 2 και 3.

Πλοήγηση.

Smoothness,έπρεπε να προσπαθήσω αρκετά για να δω lag,η lg μας προσφέρει πραγματικά μία πολύ καλή εμπειρία χρήσης.

lag οπως ήδη ανέφερα,σε σπάνιες περιπτώσεις θα δει ο χρήστης,κι ελάχιστο.

Το δούλευα ταυτόχρονα και με ενα note 4c και το αποτέλεσμά ηταν αλλο να στο γράφω κι αλλο να το βλέπεις.

Σχεδόν παντού έβλεπες το lag στο note,εν αντίθεση με το g4 πού δουλεύε υποδειγματικά.

Σε σχέση με το s6 είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα,ισως στο g4 ελάχιστα καλύτερα.μόλις όμως πάρει την 5.1 το s6 σίγουρα θα εξαλειφθεί και το παραμικρό ελάχιστο lag πού μπορεί να δει ο χρήστης του.

Στο άνοιγμα εφαρμογών πάντως η παιχνιδιών πού έχουν κάποιες απαιτήσεις,το g4 αργοπορεί πάντως,οπως επίσης και στο άνοιγμα βαριών σελίδων στον browser.πάντα με αντίπαλο το s6.

Εμφάνιση-ποιότητα κατασκευής.

Δύσκολο κομμάτι με ξεκάθαρες όμως απαντήσεις.

Εν ολίγης,δεν μου αρέσει.

Ok,πέταξαν το δέρμα για να το κάνουν κάπως premium,και?τίποτα το σπουδαίο,τίποτα το ιδιαίτερό,τίποτα πού θα κάνει έναν έμπειρο χρήστη να πει wow.

Αμφιβάλω καταρχήν για το αν χρειάζεται 3 μήνες η διαδικασία του πλαστικού καπακιού με το δέρμα.

Στην εμφάνιση η lg έχασε το παιχνίδι.εμένα οπτικά μου άρεσε πολύ περισσότερο το g3.

Το κάτω bezel του g4 είναι κακάσχημο.τα πλαϊνά επίσης θα μπορούσαν να ηταν σε στυλ g2.

Το πάχος της συσκευής επίσης δεν μου αρέσει.

Θα μπορούσε να είναι πιο ωραίο,πιο μαζεμένο,πιο ποιοτικό.

Εκεί η lg δεν έκανε κανένα βήμα προόδου.αντιθέτως το έκανε χοντροκομμένο.

Κι οχι ότι δεν είναι βολικό στο χέρι,απλά δεν μου αρέσει.

Δε μου γεμίζει το μάτι ούτε σαν ποιότητα,καθώς τα πλαστικά του δεν με πείθουν,ούτε σαν εμφάνιση.

Και φυσικά δεν θα πλήρωνα ούτε 400 ευρώ γι αυτή την συσκευή.

Αυστηρός?μάλλον.

Γράφω όμως την προσωπική μου άποψη.γι άλλους μπορεί να είναι vfm.

Και τέλος,η μπαταρία.τίποτα το ιδιαίτερό πραγματικά.

Για μένα το s6 τα πηγαίνει καλύτερα,πάντα σύμφωνα με την χρήση πού κάνω.λιώσιμο με λίγα λόγια καθώς λίγες είναι οι φορές,η μάλλον οι μέρες πού δεν θα λιωσω μία συσκευή.

Την επιλογή μου την εχω κάνει,s6,αδιαμφισβήτητος νικητής κι ας μην βάζει κάρτα μνήμης,κι ας μην αλλάζει με τον εύκολο τρόπο μπαταρία.για μένα είναι καλύτερό.στο κάτω κάτω,δεν παντρεύομαι ούτε το κινητό,ούτε και καμία εταιρεία.αναλώσιμα ολα για μένα.

Αυτά λοιπόν φίλοι μου.

Σίγουρα πολλοί δεν θα συμφωνήσετε μαζί μου,όμως σαφώς και δεν θα με πειράξει καθώς για μένα σημασία εχει τι καλύπτει εμένα και μόνο εμένα.

Βαθμολογία.

6,8/10

• Like 1
Δημοσ.

παιδες κακα τα ψεματα και πιστευω πως σε αυτο συμφωνουμε ολοι και τα δυο κινητα τα σπανε ειδικα τωρα που ειναι καινουργια..βεβαια απο αποψη αποδοσης το s6 ειναι λιγακι καλυτερο λογο των ανωτερων specs...αυτο ομως που το εγραψα και αλλου εδω στο insomnia και πραγματικα με μπερδευει ειναι οι διαφορετικες αποψεις που υπαρχουν για τη διαρκεια της μπαταριας του g4 και του s6...τα μισα reviews λενε πως το g4 εχει καλυτερη αυτονομια...ομως υπαρχουν και πολλα reviews που αναφερουν διαφορα battery benchmarks και δικες τους εντυπωσεις και λενε πως το s6 διαρκει..λιγο περισσοτερο υπαρχει δυισμος αποψεων πανω σε αυτο και να το ψαξετε θα το δειτε και εσεις

Δημοσ.

Ευχαριστούμε για το review! Συγκεκριμένα για την μπαταρία μπορείς να δώσεις ενδεικτικά πόσο Screen on time έχεις και με τι χρήση(ώρες, wifi, 4G, browsing, gaming κτλ);

Δημοσ.

τα battery benchmarks γενικά είναι λίγο γτπκ

το θέμα είναι το screen on time σε πραγματική χρήση με ανάλογες συνθήκες

το g3 είχε 3,5-4 άντε μόνο με wifi 4.5

δε περιμένω θαύματα από το 4, αλλά το samsung δε περιμένω να κάνει κάτι το ιδιαίτερο με τόσο μικρή μπαταρία

κακά τα ψέματα ο βασιλιας της αυτονομίας είναι η sony, 5 ώρες οθόνη άντε 4.5 στη χειρότερη χαλαρά

Δημοσ.

το δέρμα είναι πιο premium σαν υλικό από οποιοδήποτε γυαλί/μέταλλο, το θέμα είναι τι διαφορά κάνει στη τιμή γιατί αν είναι μεγάλη πλαστικό ftw 

από ότι βλέπω όμως δεν υπάρχει κάποια διαφορά στο σκρουτζ 

Το δερμα επισης σε μακροχρονια χρηση παραμενει σε πολυ καλυτερη κατασταση αποτι το πλαστικο, σχεδον οτι πλαστικο, μεταλλικο κινητο ειχα ειχε ελαφρος ξεβαψει η γρατσουνιστει . Το δερμα, ακομα και αν γρατσουνιστει φαινεται καλυτερο. 

Αμα καποιος εχει δερματινα καθησματα στο αυτοκινητο θα καταλαβει οτι πραγματικα και μετα απο χρονια παραμενει σε πολυ καλη κατασταση.

στη χειρότερη του χρόνου τέτοια εποχή 290-320 μια χαρά αγορά 

το 32αρι (γιατί 16αρι δεν αξιζει) s6 είναι σαφώς πιο ακριβό και το edge ανέκδοτο 

σε τιμές αντιπροσωπείας και στις 2 περιπτώσεις γελάει ο κόσμος 

To G4 και S6 στις ιδιες τιμες τα βλεπω στο σκρουτζ, 520 ευρω . 

Το edge ειναι βεβαια +180 ευρα. Θα πεσει στο μελλον, αλλα παντα θα ειναι +100 σε σχεση με το S6. 

Δημοσ.

τα battery benchmarks γενικά είναι λίγο γτπκ

το θέμα είναι το screen on time σε πραγματική χρήση με ανάλογες συνθήκες

το g3 είχε 3,5-4 άντε μόνο με wifi 4.5

δε περιμένω θαύματα από το 4, αλλά το samsung δε περιμένω να κάνει κάτι το ιδιαίτερο με τόσο μικρή μπαταρία

κακά τα ψέματα ο βασιλιας της αυτονομίας είναι η sony, 5 ώρες οθόνη άντε 4.5 στη χειρότερη χαλαρά

Συμφωνώ απόλυτα. Το G3 αντέχει τόσο πολύ; Εμπειρικά το λες αυτό ; Είχα την εντύπωση(από φίλους που έχουν το κινητό και αυτά που έβλεπα εγώ στα κινητά τους) ότι το πολύ μέχρι 3 ώρες βγάζει ...

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα. Το G3 αντέχει τόσο πολύ; Εμπειρικά το λες αυτό ; Είχα την εντύπωση(από φίλους που έχουν το κινητό και αυτά που έβλεπα εγώ στα κινητά τους) ότι το πολύ μέχρι 3 ώρες βγάζει ...

μέχρι 3 ώρες βγάζει άμα το σκίσεις και είσαι συνέχεια σε 4g με κακό σήμα, το 3ωρακι το έχεις σίγουρο σε κάθε περίπτωση

3.5-4 είναι το σύνηθες

To G4 και S6 στις ιδιες τιμες τα βλεπω στο σκρουτζ, 520 ευρω . 

Το edge ειναι βεβαια +180 ευρα. Θα πεσει στο μελλον, αλλα παντα θα ειναι +100 σε σχεση με το S6. 

έκανα λάθος δεν υπάρχει 16αρι s6

Δημοσ.

xaxaxa σκεψου να δωσεις τοσα λεφτα και να σου κανει τετοια χαχα κλαιω :P και το αρθρο λεει οτι το εχουν πολλες συσκευες χμμμ ποιοτητα κατασκευης λιγο προβληματικη κριμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...