Giannis316 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Η πλειοψηφία των συσκευών στην αρχή έχει διάφορα τέτοια προβλήματα. Για αυτό το λόγο άλλωστε και οι περισσότεροι περιμένουν να περάσουν 1-2 μήνες και μετά να πάρουν την συσκευή (πέρα από το γεγονός ότι θα έχει πέσει σε τιμή 100-200 ευρώ)
voldemort Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Περισσότερο για εκθειασμός του s6 μου μοιάζει παρα για review του g4 G4 S6 s6 edge. Προσωπικα θα πηγαινα edge και λογω μπαταριας(ακομη καλυτερη). Παντως εαν πεσουν σε λιγο οι τιμες και του s6(edge ή μη)και του G4 νομιζω οτι το g4 θα χασει διοτι περιμενα κατι περισσοτερο απο την Lg.Η κυκλοφορια γενικα του g4 δεν ηταν σε σχεση με το g3 αυτο που λεμε το ουαου και η διαφορα.Λιγη βελτιωση στην καμερα.(εμφανιση μπροστα τουλαχιστον και τα bezels μετρια πραγματα). Γενικα οσα εχω δει reviews εδω και 3 ημερες μην σου φανει παραξενο αν ακουσεις περιπου τα ιδια λογια.Ο brownlee τουλαχιστον που τον παραλολουθω παρα πολυ καιρο ειναι αρκετα αντικειμενικος και οταν κατι του κανει μεγαλη αισθηση και ειναι ικανοποιημενος σε κατι το λεει.
Giannis316 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 G4 S6 s6 edge. Προσωπικα θα πηγαινα edge και λογω μπαταριας(ακομη καλυτερη). Παντως εαν πεσουν σε λιγο οι τιμες και του s6(edge ή μη)και του G4 νομιζω οτι το g4 θα χασει διοτι περιμενα κατι περισσοτερο απο την Lg.Η κυκλοφορια γενικα του g4 δεν ηταν σε σχεση με το g3 αυτο που λεμε το ουαου και η διαφορα.Λιγη βελτιωση στην καμερα.(εμφανιση μπροστα τουλαχιστον και τα bezels μετρια πραγματα). Γενικα οσα εχω δει reviews εδω και 3 ημερες μην σου φανει παραξενο αν ακουσεις περιπου τα ιδια λογια.Ο brownlee τουλαχιστον που τον παραλολουθω παρα πολυ καιρο ειναι αρκετα αντικειμενικος και οταν κατι του κανει μεγαλη αισθηση και ειναι ικανοποιημενος σε κατι το λεει. Για ποιο λόγο θα έδινες +180 ευρώ σε σχέση με το S6 ;
voldemort Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Για ποιο λόγο θα έδινες +180 ευρώ σε σχέση με το S6 ; Τωρα δεν θα εδινα. Μολις πεσει η τιμη και αν δεν ειχα αλλο κινητο θα τα εδινα.Γι'αυτο ειπα οτι θα περιμενα να πεσει κι αλλο. Για ποιον λογο τωρα αν θα εδινα και οταν διαμορφωθει σωστα η τιμη η απαντηση ειναι διοτι...το επιασα στα χερια μου και απλα ειναι κατι τελειως διαφορετικο και ξεχωριστο.Το ενοιωσα πολυ καλυτερα στο χερι μου(μην νομιζεις βεβαια εχω παλαμη ψιλογιγαντα)και οπως σβηνει στις ακρες η οθονη ειχα καλυτερα χειρισμο σε ολα.Το s6 στα puplic με το s6edge ηταν διπλα διπλα.Το edge με κερδισε απευθειας.Ασε που λογω οθονης ειναι πιο παραμετροποιησιμο που το σεταρεις οπως θελεις στα μετρα σου.Γουστα βεβαια...αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.Παναλαφρο και αρκετα αρκετα ποιοτικο. Επιασα μετα και καπακι το Iphone 6 και ξενερωσα...νομιζα οτι απο στιγμη σε στιγμη θα μου πεσει.Αυτο το αλουμινιο που εχει γλιστραει σαν τον διαολο που λεμε.(ασχετο με το iphone 6 απλα συνεκρινα 2 κορυφαια κινητα σε ποιοτητα).
Giannis316 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Νομίζω ότι όσο πέφτει η τιμή του edge τόσο θα πέφτει και η τιμή στο s6 άρα θα είσαι και πάλι στο ίδιο σημείο. Θεωρώ ότι η κυρτή οθόνη του edge δεν έχει ουσιαστική χρήση. Είναι καθαρά design. Σου προσφέρει 3-4 λειτουργίες (??) και αυτό είναι. Ειδικά αυτό που όταν το έχεις ανάποδα και έχεις κλήση φωτίζεται με ξεπερνά...Ποιος έχει το κινητό ανάποδα!;;!!! ...Στο Note Edge έχεις περισσότερες επιλογές για το κυρτό κομμάτι...Επίσης σημείωσε ότι την μια πλευρά μπορείς να χρησιμοποιείς στο S6 edge ... Τώρα εαν κάποιος θέλει να δώσει +180 για το design ναι ...αλλά ότι έχει χρήσιμες λειτουργίες το κυρτό κομμάτι επέτρεψε μου να το αμφισβητίσω.... Όλο το θέμα με κυρτές οθόνες έιναι ακόμα σε αρχικό στάδιο αλλά σίγουρα σε 1-2 χρόνια θα δούμε όντως αξιόλογες εφαρμογές αυτής της τεχνολογίας... 1
voldemort Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μην περιμενεις να μπω σε λεπτομερειες καθως δεν ειχα την δυνατοτητα να το περιεργαστω σε συγκεκριμενο χρονικο διαστημα και εις βαθος ρυθμισεων. Εκεινο που με κερδισε ειναι το edge.Ουτε γιατι καποιος θα πει για μουρι,επειδη ειναι ακριβο κλπ...τιποτε απο αυτα. Στο συνολο οσο το επιασα στο χερι μου μου αρεσε περισσοτερο. Τωρα το κατα ποσο θα διατηρηθει η διαφορα τιμης των 2 νομιζω θα εξαρτηθει και απο τις πωλησεις. Εγω παντως λογω μπαταριας και sd δεν θα το επαιρνα.Εαν καποιος δεν εχει τετοια κολληματα ειναι ενα αριστο κινητο σε επεξεργαστη,καμερα,απροβληματιστο lolipop(οσο προλαβα να το δοκιμασω). Επι του θεματος για το g4 θα συμφωνησω μαλλον με τον ταξιδιωτη,οτι κι εγω προσωπικα που βλεπω και οτι αλλο ειδα απο reviews για το G4 πανω κατω τα ιδια θα ακουσεις.Δεν ειναι και το ουαου ως καινουριο μοντελο. Η lg περιμενα να κυνηγησει πολυ περισσοτερα απο ενα δερματακι πισω και μια βελτιωση στην καμερα. 1
qsis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Τωρα δεν θα εδινα. Μολις πεσει η τιμη και αν δεν ειχα αλλο κινητο θα τα εδινα.Γι'αυτο ειπα οτι θα περιμενα να πεσει κι αλλο. Για ποιον λογο τωρα αν θα εδινα και οταν διαμορφωθει σωστα η τιμη η απαντηση ειναι διοτι...το επιασα στα χερια μου και απλα ειναι κατι τελειως διαφορετικο και ξεχωριστο.Το ενοιωσα πολυ καλυτερα στο χερι μου(μην νομιζεις βεβαια εχω παλαμη ψιλογιγαντα)και οπως σβηνει στις ακρες η οθονη ειχα καλυτερα χειρισμο σε ολα.Το s6 στα puplic με το s6edge ηταν διπλα διπλα.Το edge με κερδισε απευθειας.Ασε που λογω οθονης ειναι πιο παραμετροποιησιμο που το σεταρεις οπως θελεις στα μετρα σου.Γουστα βεβαια...αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.Παναλαφρο και αρκετα αρκετα ποιοτικο. Επιασα μετα και καπακι το Iphone 6 και ξενερωσα...νομιζα οτι απο στιγμη σε στιγμη θα μου πεσει.Αυτο το αλουμινιο που εχει γλιστραει σαν τον διαολο που λεμε.(ασχετο με το iphone 6 απλα συνεκρινα 2 κορυφαια κινητα σε ποιοτητα). Πολύ ωραίο στο χέρι είναι αλλά ή παραμόρφωση που κάνει στην εικόνα αυτή ή καμπυλότητα στα βίντεο και τις φωτό είναι απαράδεκτη Ο ορισμός του gimmick και της ανουσιότητας ( το ίδιο ισχύει και για τις κυρτές των lg, αλλά τουλάχιστον δεν ενοχλούν στον ίδιο βαθμό εκτός αν έχεις τη συσκευή σε κάνα τραπέζι
voldemort Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Πολύ ωραίο στο χέρι είναι αλλά ή παραμόρφωση που κάνει στην εικόνα αυτή ή καμπυλότητα στα βίντεο και τις φωτό είναι απαράδεκτη Ο ορισμός του gimmick και της ανουσιότητας ( το ίδιο ισχύει και για τις κυρτές των lg, αλλά τουλάχιστον δεν ενοχλούν στον ίδιο βαθμό εκτός αν έχεις τη συσκευή σε κάνα τραπέζι Και βιντεο που ειδα και φωτογραφιες επισης δεν εντοπισα κατι τετοιο που περιγραφεις.Ειλικρινα. Δεν με προβληματισε τιποτε.Σαν μια κανονικη οθονη. Aσε που οπως βλεπω το OIS στο G4 κουναει σαν τρελο που σε "τρελαινει". https://www.youtube.com/watch?v=BY6rAE8FNkg και γενικα ειναι πιο σκοτεινο σε σχεση με το s6 που ειναι πιο φωτεινο και απροβληματιστο.
taksidiotis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Οχι παιδιά.δεν εκθειάζω το s6 επειδή είναι samsung. Μου αρέσει όμως καλύτερα κι επειδή τυγχάνει να είναι και ναυαρχίδα αντίπαλης εταιρείας σαφώς κι εχει θέση σαν σύγκρισή.
Giannis316 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Γενικά η LG νομίζω επικεντρώθηκε στα παράπονα που είχαν οι χρήστες στο G3....ειδικά το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η οθόνη και σε αυτό το κομμάτι θεωρητικά είναι μεγάλη βελτίωση.... Τώρα τι άλλο νομίζεις ότι μπορούσε να βελτιώσει ; Καλύτερη camera έβαλε, επιλογή (της τελευταίας στιγμής) με δέρμα έδωσε και κράτησε sd και removable battery...αυτά που δεν έχει πλεον ο ανταγωνισμός .....Εβάλαν και το δίκο τους στίγμα στο design ψιλοκυρτή οθόνη που ίσως από άποψη χειρισμού να έχει μεγαλύτερο νοήμα από το edge .... Όσο αφορά το chipset δεν νομίζω ότι είχαν και άλλη επιλογή ...παρά snapdragon 810 με προβλήματα καλύτερα αυτόν trouble free.... Τιμή έχει ήδη πέσει στα επίπεδα s6 σε 10 μέρες κυκλοφορίας.... Καλα το πάει γενικά νομίζω θεωρείς ότι μπορούσαν να δώσουν περισσότερα; Σε ποια χαρακτηριστικά ;
voldemort Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Οχι παιδιά.δεν εκθειάζω το s6 επειδή είναι samsung. Μου αρέσει όμως καλύτερα κι επειδή τυγχάνει να είναι και ναυαρχίδα αντίπαλης εταιρείας σαφώς κι εχει θέση σαν σύγκρισή. Εγω παντως επιασα το Point σου χωρις να εχω λογο να σε χαρακτηρισω fanboy κλπ.(οχι οτι το εκανε καποιος φιλος). Οταν θελεις να περιγραψεις κατι παντα συνειρμικα το συγκρινεις με κατι αλλο για να φανει η διαφορα(υπερ κατα) Οπως π.χ το βιντεο με τις καμερες που εβαλα λιγο πιο πανω.Η καμερα του G4 στο θεμα βιντεο που βλεπω ειναι ψιλοτραγικη.Νομιζω οτι το G3 πρεπει να κανει ληψη βιντεο καλυτερα.
qsis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Και βιντεο που ειδα και φωτογραφιες επισης δεν εντοπισα κατι τετοιο που περιγραφεις.Ειλικρινα. Δεν με προβληματισε τιποτε.Σαν μια κανονικη οθονη. Aσε που οπως βλεπω το OIS στο G4 κουναει σαν τρελο που σε "τρελαινει". και γενικα ειναι πιο σκοτεινο σε σχεση με το s6 που ειναι πιο φωτεινο και απροβληματιστο. Μεροληπτείς τώρα χωρίς λόγο, στις άκρες παραμορφώνει και σχετικά έντονα
voldemort Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μεροληπτείς τώρα χωρίς λόγο, στις άκρες παραμορφώνει και σχετικά έντονα Μεροληπτω στο οτι το ois ειναι τραγικο και το βιντεο σκοτεινο; Για παραμορφωση σε ποιο σημειο το βλεπεις;για πες χρονικο σημειο;
Giannis316 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Και βιντεο που ειδα και φωτογραφιες επισης δεν εντοπισα κατι τετοιο που περιγραφεις.Ειλικρινα. Δεν με προβληματισε τιποτε.Σαν μια κανονικη οθονη. Aσε που οπως βλεπω το OIS στο G4 κουναει σαν τρελο που σε "τρελαινει". https://www.youtube.com/watch?v=BY6rAE8FNkg και γενικα ειναι πιο σκοτεινο σε σχεση με το s6 που ειναι πιο φωτεινο και απροβληματιστο. 3 axis stabilization ......νομίζω τον άξονα z ξέχασαν να τον ρυθμήσουν ...χάπια ναυτίας θέλεις να δεις το βίντεο !!! Ελπίζω να είναι θέμα software...! 1
voldemort Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Παρ'οτι f/1.8(g4) και f/1.9(s6) το s6 τα παει πολυ καλυτερα στην διαχειριση του φωτος(ακομη και η μπροστινη).Αλλωστε η καμερα στο s6 αυτη την στιγμη ακομη θεωρειται η καλυτερη και οχι τυχαια. Αν ειναι θεμα soft ειλικρινα δεν το γνωριζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα