L3f Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Καλησπερα σε ολους ετοιμαζομαι να ανοιξω ενα σουβλατζιδικο αλλα δεν εχω βρει ακομα ονομα ψαχνω κατι που να μην υπαρχει στην αγορα και να ειναι ωραιο να μην ειναι σα κατι χαζομαρες που βλεπω.Για αυτο το λογο θα ηθελα τις προτασεις σας...Οποιανου βαλω στο μαγαζι μου το ονομα που μου προτεινε υποσχομαι οτι θα τρωει σε εμενα δωρεαν...
paylidis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 δωσε μας μερικα ακομα στοιχεια... περιοχή, στυλ μαγαζιού, ιδιαιτερα χαρ/κα, το ονομα σου κλπ
tz3s Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 σε ποια περιοχη? αν δν με βολευεις δν σου δινω τις ιδεες μου :Ρ
Gtr34 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Σουβλατζίδικο : H γυροβολιά Το νόστιμο Ο φαγάς Η πιπεριά Το κουτούκι Το σπιτικό Φρέσκος Η ελιά
L3f Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 xα χα...το ονομα μου ειναι λευτερης ειναι στο περιστερι ειναι κοντα στο μετρο του περιστεριου οποτε ερχεστε απο οπου θελετε... το στυλ του μαγαζιου ειναι μοντερνο μεσα αρκετα μοντερνο και το προιον που εχουμε να ξερεται οτι ειναι πολυ δυνατο εχουμε ηδη ακομα 2 μαγαζια με το ιδιο προιον και εχει πολυ μεγαλη απηχηση.Τα καλαμακια τα φτιαχνουμε μονοι μας και το χοιρινο και το κοτοπουλο και εχουμε καλαμποκοπιτα για πιτα Σουβλατζίδικο : H γυροβολιά Το νόστιμο Ο φαγάς Η πιπεριά Το κουτούκι Το σπιτικό Φρέσκος Η ελιά καποια απο αυτα υπαρχουν στην αγορα...αλλα σε ευχαριστω πολυ για τις προτασεις θα τις εχω υποψιν μου...
Zein Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 gyrobank για αναληψεις απο κοντοσουβλια αλλα ναι πηγαινε σε κατι πιο ελληνικο ισως.
Pa0ki Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 xα χα...το ονομα μου ειναι λευτερης ειναι στο περιστερι ειναι κοντα στο μετρο του περιστεριου οποτε ερχεστε απο οπου θελετε... το στυλ του μαγαζιου ειναι μοντερνο μεσα αρκετα μοντερνο και το προιον που εχουμε να ξερεται οτι ειναι πολυ δυνατο εχουμε ηδη ακομα 2 μαγαζια με το ιδιο προιον και εχει πολυ μεγαλη απηχηση.Τα καλαμακια τα φτιαχνουμε μονοι μας και το χοιρινο και το κοτοπουλο και εχουμε καλαμποκοπιτα για πιτα καποια απο αυτα υπαρχουν στην αγορα...αλλα σε ευχαριστω πολυ για τις προτασεις θα τις εχω υποψιν μου... Εγώ θα έβαζα και στα 3 μαγαζιά το ίδιο όνομα πάντως
L3f Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Γυρο Γυρο Ολοι gyrobank για αναληψεις απο κοντοσουβλια αλλα ναι πηγαινε σε κατι πιο ελληνικο ισως. υπαρχουν αυτα που ειπατε...Γενικα ναι ψαχνω κατι ελληνικο η αλληθεια εινια αλλα αν βρω και κατι με αγγλικους χαρακτηρες που να ειναι καλο γιατι οχι...
tz3s Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Γιατι δεν βαζεις το επιθετο σου (αν ειναι κανα πιασαρικο) ? Ή τον τοπο καταγωγης σου? (εκτος αν ειναι Γιαννενα γτ δν το εχουμε πολυ το πιτογυρο εκει πανω) Ή καποιο ονομα των αλλων μαγαζιων (αφου εχουν ηδη επιτυχια) με τον συνδιασμο "στο Περιστερι"
Gtr34 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Εμπειρία Σουβλάκι land Γευσιγνωσία Το πιρούνι Δον Λευτέρης Ο φάρος Περί ορέξεως, Λευτέρης ΚΨΜ
L3f Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Εγώ θα έβαζα και στα 3 μαγαζιά το ίδιο όνομα πάντως Δεν ειναι τοσο ευκολο....το ενα ειναι στην αμφιλοχια το αλλο χαλανδρι και το αλλο περιστερι τα αλλα 2 εχουν διαφορετικα ονοματα το ενα μαγαζι ειναι του συναιτερου μονο που ειναι στην αμφιλοχια και εχει το επωνυμο του και στο χαλανδρι εχει το ονομα του δρομο στον οποιο βρισκεται που εν τελει σκεφτηκαμε οτι ισως ειναι λιγο χαζο να ειναι το ονομα του δρομου γιατι αν μεταφερεις το μαγαζι σου σε αλλο δρομο μετα απο καποια χρονια σου μενει το ονομα του παλιου δρομου
green gordon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Αν πουλάς καλό πράμα κανένας δε θα ασχοληθεί με το όνομα.Έχουν καταντησει τα σουβλατζίδικα να πουλάνε σκουπίδια,τρως και ψαχνεις για zantac στα καπάκια.μια ερώτηση φιλέ πατάτες πουλάς προκατ η φρεσκιες? 6
tz3s Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Αμφι-ΛΟΧΙΑ Το αυθεντικο Μοντερνο σουβλακι Του τζαμπα (και βαλε τη ιστορια που τοσοι τζαμπες γραφουν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα