Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σοβαρευτειτε ρε, το ονομα του μαγαζιου πρεπει να ανοιγει την ορεξη και να περιεχει σα υποσυνεiδητο μηνυμα αυτο που προσφερει το μαγαζι (καλη γευση, γρηγορο σερβις η οτιδηποτε ειναι αυτο).  Φτανει ποια με τα αστεια, catchy ονοματα που στη πραγματικοτιτα ειναι φαιλ.

 

αν πχ. η πελατεια σου ειναι νεαρης ηλικιας και ερχονται να φανε μετα απο το club αργα το βραδυ για παραδειγμα, βαζε λιγο παραπανω κρεας και ονομασε το serial killer, animals,zombies η κατι τετοιο και κοβε το γυρο με ενα μικρο αλυσοπριονο αν επιτρεπετε απο το υγειονομικο

Δεν είμαι σίγουρος αν κάνεις πλάκα αλλά η πρώτη παράγραφος με τη δεύτερη δεν έχουν καμία σχέση :)

  • Like 2
Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αν κάνεις πλάκα αλλά η πρώτη παράγραφος με τη δεύτερη δεν έχουν καμία σχέση :)

 

πως δεν εχουν? ειναι ακριβως αντιθετες... dr jekyll mr hyde?

  • Like 1
Δημοσ.

Ο αστραπογυρος

 

Του γυρου η μανα καθονταν

 

Ο γυρος του αθανατου

 

Το καλαμακι του βαρκαρη

 

Χιλιες και μια πιτες

Δημοσ.

P.I.G.S

 

Pigeoncity η peristeri

Incredible

Gyros

Souvlaki

 

Και λέει να του αρέσει αυτό,να πάω να κεράσει και να

μου βγάλει προκατ πατάτα...

Άντε πάλι με την πατάτα! :P Σοβαρά, από τα σουβλατζίδικα που ξέρετε πόσα έχουν φρέσκια πατάτα;!

 

(Δεν μιλάω για ταβέρνες, σε κλασσικά σουβλατζίδικα εγώ ελάχιστες φορές έχω δει πάντως...)

Δημοσ.

Άντε πάλι με την πατάτα! :P Σοβαρά, από τα σουβλατζίδικα που ξέρετε πόσα έχουν φρέσκια πατάτα;!

 

(Δεν μιλάω για ταβέρνες, σε κλασσικά σουβλατζίδικα εγώ ελάχιστες φορές έχω δει πάντως...)

 

dimis καλαμαρια

Δημοσ.

Ε ρε με το ζορι να φαω κατεψυγμενο.

Όχι δεν λέω αυτό, αλλά μου κάνει εντύπωση! :)

 

dimis καλαμαρια

Άντε ένας, οι περισσότεροι έτοιμη δεν έχουν;

Δημοσ.

Οι πατάτα πλαστικούρα έχει πιο ωραία γεύση :P

Στο συγκεκριμένο φαγητό κι εγώ νομίζω την προτιμώ! Σαν να δένει η μια σαβούρα με την άλλη και κάνουν ένα ωραίο σύνολο! :D

 

 Να είναι φρεσκοτηγανισμένη όμως (εννοείται σε λάδι που έχει καιρό να αλλαχτεί! :P  )

  • Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα σουβλατζίδικα χρησιμοποιούν κρέας βαθιάς κατάψυξης, αγνώστου προελεύσεως και ημερομηνίας .Το λάδι πού χρησιμοποιείται είναι συνήθως φοινικέλαιο, οπότε η έλλειψη φρέσκιας πατάτας είναι το λιγότερο πού πρέπεινα σε απασχολεί :D

  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...