zio10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 σοβαρευτειτε ρε, το ονομα του μαγαζιου πρεπει να ανοιγει την ορεξη και να περιεχει σα υποσυνεiδητο μηνυμα αυτο που προσφερει το μαγαζι (καλη γευση, γρηγορο σερβις η οτιδηποτε ειναι αυτο). Φτανει ποια με τα αστεια, catchy ονοματα που στη πραγματικοτιτα ειναι φαιλ. αν πχ. η πελατεια σου ειναι νεαρης ηλικιας και ερχονται να φανε μετα απο το club αργα το βραδυ για παραδειγμα, βαζε λιγο παραπανω κρεας και ονομασε το serial killer, animals,zombies η κατι τετοιο και κοβε το γυρο με ενα μικρο αλυσοπριονο αν επιτρεπετε απο το υγειονομικο Δεν είμαι σίγουρος αν κάνεις πλάκα αλλά η πρώτη παράγραφος με τη δεύτερη δεν έχουν καμία σχέση 2
Donalhioy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δεν είμαι σίγουρος αν κάνεις πλάκα αλλά η πρώτη παράγραφος με τη δεύτερη δεν έχουν καμία σχέση πως δεν εχουν? ειναι ακριβως αντιθετες... dr jekyll mr hyde? 1
Donalhioy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 5F. Φιλοι φερτε φιλους φατε φυγετε. αυτο το ονομα εχει πολλαπλασιαστει σαν τα κουνελια..
mgs4 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ο αστραπογυρος Του γυρου η μανα καθονταν Ο γυρος του αθανατου Το καλαμακι του βαρκαρη Χιλιες και μια πιτες
green gordon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 P.I.G.S Pigeoncity η peristeri Incredible Gyros Souvlaki Και λέει να του αρέσει αυτό,να πάω να κεράσει και να μου βγάλει προκατ πατάτα...
zio10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 P.I.G.S Pigeoncity η peristeri Incredible Gyros Souvlaki Και λέει να του αρέσει αυτό,να πάω να κεράσει και να μου βγάλει προκατ πατάτα... Άντε πάλι με την πατάτα! Σοβαρά, από τα σουβλατζίδικα που ξέρετε πόσα έχουν φρέσκια πατάτα;! (Δεν μιλάω για ταβέρνες, σε κλασσικά σουβλατζίδικα εγώ ελάχιστες φορές έχω δει πάντως...)
Donalhioy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Άντε πάλι με την πατάτα! Σοβαρά, από τα σουβλατζίδικα που ξέρετε πόσα έχουν φρέσκια πατάτα;! (Δεν μιλάω για ταβέρνες, σε κλασσικά σουβλατζίδικα εγώ ελάχιστες φορές έχω δει πάντως...) dimis καλαμαρια
zio10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ε ρε με το ζορι να φαω κατεψυγμενο. Όχι δεν λέω αυτό, αλλά μου κάνει εντύπωση! dimis καλαμαρια Άντε ένας, οι περισσότεροι έτοιμη δεν έχουν;
zio10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Οι πατάτα πλαστικούρα έχει πιο ωραία γεύση Στο συγκεκριμένο φαγητό κι εγώ νομίζω την προτιμώ! Σαν να δένει η μια σαβούρα με την άλλη και κάνουν ένα ωραίο σύνολο! Να είναι φρεσκοτηγανισμένη όμως (εννοείται σε λάδι που έχει καιρό να αλλαχτεί! ) 1
Gtr34 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα σουβλατζίδικα χρησιμοποιούν κρέας βαθιάς κατάψυξης, αγνώστου προελεύσεως και ημερομηνίας .Το λάδι πού χρησιμοποιείται είναι συνήθως φοινικέλαιο, οπότε η έλλειψη φρέσκιας πατάτας είναι το λιγότερο πού πρέπεινα σε απασχολεί 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα