Hellaslover Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δεν είμαι σίγουρος αν κάνεις πλάκα αλλά η πρώτη παράγραφος με τη δεύτερη δεν έχουν καμία σχέση δεν αστειευομαι καθολου, απλα πρεπει να σκεφτεσε outside the box. Αν ανοιγεις μαγαζι σε επαρχια και αν δεν υπαρχει κατι παρομοιο γυρο τοτε εχεις πιθανοτητες να πετυχεις, μεσα στη πολη πρεπει να κανεις κατι να διαφερεις. Τα ονοματα και το αλυσοπριονο τα φερα σαν παραδειγμα αλλα κατι τετοιο extreme πρεπει να κανει πιστευω. Θελει να ειναι αλλος ενας σουβλατζης της γειτονιας η να χτισει ενα brand;. Και το red bull δε κολλαει με καρτουν..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 δεν υπαρχει κατι παρομοιο γυρο Tυπογραφικό ή λογοπαίγνιο; 1
chrisxkar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 ΕΝΤΑΤΙΚΗ με σλογκαν ενας τρωει δυο πεθαινουν γυροβομβιδα με σλογκαν σου καθεται σαν βομβα "Ο γυρος του θανατου" με σλογκαν αν τολμας φατον Ή "γυρογκρουπ" με εικονα http://enimerosi-news.gr/cms/uploads/2015/02/adespota1902.jpg 2
MT60RS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Άντε πάλι με την πατάτα! Σοβαρά, από τα σουβλατζίδικα που ξέρετε πόσα έχουν φρέσκια πατάτα;! (Δεν μιλάω για ταβέρνες, σε κλασσικά σουβλατζίδικα εγώ ελάχιστες φορές έχω δει πάντως...) τα περισσοτερα ειναι μικρα συνοικιακα 1
zio10 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 σοβαρευτειτε ρε, το ονομα του μαγαζιου πρεπει να ανοιγει την ορεξη και να περιεχει σα υποσυνεiδητο μηνυμα αυτο που προσφερει το μαγαζι (καλη γευση, γρηγορο σερβις η οτιδηποτε ειναι αυτο). Φτανει ποια με τα αστεια, catchy ονοματα που στη πραγματικοτιτα ειναι φαιλ. αν πχ. η πελατεια σου ειναι νεαρης ηλικιας και ερχονται να φανε μετα απο το club αργα το βραδυ για παραδειγμα, βαζε λιγο παραπανω κρεας και ονομασε το serial killer, animals,zombies η κατι τετοιο και κοβε το γυρο με ενα μικρο αλυσοπριονο αν επιτρεπετε απο το υγειονομικο δεν αστειευομαι καθολου, απλα πρεπει να σκεφτεσε outside the box. Αν ανοιγεις μαγαζι σε επαρχια και αν δεν υπαρχει κατι παρομοιο γυρο τοτε εχεις πιθανοτητες να πετυχεις, μεσα στη πολη πρεπει να κανεις κατι να διαφερεις. Τα ονοματα και το αλυσοπριονο τα φερα σαν παραδειγμα αλλα κατι τετοιο extreme πρεπει να κανει πιστευω. Θελει να ειναι αλλος ενας σουβλατζης της γειτονιας η να χτισει ενα brand;. Και το red bull δε κολλαει με καρτουν.. Οκ δεκτό, αλλά και πάλι μου φαίνεται πως το bold έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που λες παρακάτω! Από τη μία δηλαδή λες φτάνει με τα δήθεν έξυπνα, catchy ονόματα κι ότι το όνομα πρέπει να δείχνει μια σοβαρότητα κι από την άλλη λες για ζόμπι, αλυσοπρίονα και καρτούν...
chrisxkar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 κοιτα καλουτσικο θα ηταν το angry pigs και να κανεις ενα κατι σε στυλ http://www.computerandyou.net/wp-content/uploads/2012/07/angry_pigs_birds.jpg(χρωματα λογκο κτλ)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δεν βλέπω τον topic starter και αναρωτιέμαι αν βρήκε από αλλού όνομα ή απογοητεύτηκε. (ή απλά δεν έχει κάτσει online )
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Αυτό το thread αποτελεί καλό υλικό για κάποιον άλλον που θα θελήσει να ψάξει για όνομα σουβλατζίδικου και θα κάνει google search. Κατά τα άλλα, θυμάστε όταν ψάχναμε όνομα για μαγαζί νυχιών και η κορίτσι για Pc είπε οτι τελικά η φίλη της επέλεξε το nychanalysis ? Εγώ προτείνω στον ts να ονομάσει το σουβλατζίδικο, σουβλαnalysis. Με κάθε παραγγελία 20 ευρώ και άνω, δώρο μια επίσκεψη σε ψυχολόγο για ψυχανάλυση. 1
george200-13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 5F.<br><br> Φιλοι φερτε φιλους φατε φυγετε. Κλεμμενο ετσι;;; υπαρχει στην πολη μου
MT60RS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Κλεμμενο ετσι;;; υπαρχει στην πολη μου δημαρχος εισαι; Εγώ προτείνω στον ts να ονομάσει το σουβλατζίδικο, σουβλαnalysis. σουβλ-anal-isis 1
green gordon Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Κλεμμενο ετσι;;; υπαρχει στην πολη μου Αν βγεις απο τη πολη σου θα το συναντησεις και σε πολεις αλλων.Φυσικα ειναι κλεμμενο σιγα μην το εβγαζε ετσι,πλακιτσα κανουμε και ο t.s αφαντος!
Hellaslover Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Οκ δεκτό, αλλά και πάλι μου φαίνεται πως το bold έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που λες παρακάτω! Από τη μία δηλαδή λες φτάνει με τα δήθεν έξυπνα, catchy ονόματα κι ότι το όνομα πρέπει να δείχνει μια σοβαρότητα κι από την άλλη λες για ζόμπι, αλυσοπρίονα και καρτούν... ειπα δηθεν εξυπνα και δεν ειπα οτι το ονομα πρεπει να ειναι σοβαρο, για σουβλακι μπορει να βαλεις κατι εξυπνο και αστειο αρκει να μην ειναι κλισε. Σηκωνει να βαλει ενα αστειο ονομα γιατι δε θεωρειτε κατι σοβαρο το σουβλακι. Θα ταν διαφορετικα αν ηταν δικηγορικο γραφειο η γραφειο τελετων, πχ. το τερμινατορ δε θα ταν καλη ιδεα. Ολα αυτα τα ονοματα τυπου γυροanalysis γυροland γυρομαν γυροpean union η να παιζεις γενικα με τη λεξη καλαμακι δε λεει κατα τη γνωμη μου...πες οτι εγω θελω να ανοιξω μπυραρια και θελω να μου πειτε ονοματα τι θα προτεινατε; beerland, beerαναλuσις, beerμαν κτλ ετσι; Τετοιο ειδους ονοματα ειχατε πει και στη κοπελα που εκανε νυχια...αλλα με νυχι αντι για μπυρα. Με αλλα λογια, οτι σου ρχετε στο μυαλο με τη μια δε κανει για ονομα. Βαζω στοιχιμα οτι τα Jumbo, το πρωτο ονομα που ειχαν σκεφτει ηταν κατι σαν τoyland, παιχνιδουπολη, παιχνιδοαναλυσις κτλ..... Αυτοι που πινουν red bull, με αυτους που τρωνε γυρο αργα το βραδυ μετα το club ειναι πανω κατω η ιδια ηλικια και ηθελα να δειξω οτι τραβαει τετοιου ειδους μαρκετιng για αυτο το age group, και αυτοι στο red bull ξοδευουν εκατομμυρια για μαρκετing. Tυπογραφικό ή λογοπαίγνιο; τυπογραφικο, αλλα με παρεσυρε και το θεμα 1
L3f Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Καλησπερα και παλι σε ολους εχω μερικες μερες να μπω online λογω του οτι τρεχω για τις αδειες και τα διαδ εινικαστικα για το μαγαζι το μαγαζι μαλλον το βλεπω να πηγαινει για ονομασια (τα σουβλακιά της βεακή) η (σουβλάκι βεάκη) η παιζει ακομα ενα ακομα που παιζει ειναι το (απάχηδες) το οποιο ειναι μια ταινια στην οποια εχει παιξει ο αιμιλιος βεακης που ειναι και ο δρομος καποιο απο αυτα τα 3 θα παιξει βεβαια αυτο δε σημαινει οτι μπορειτε να στειλετε καμια προταση και ενοειται οτι οσοι ειπατε γνωμη και συμμετειχατε ειστε καλοδεχουμενοι με το nickname σας και υστερα απο συννενοηση μαζι να ερθετε να φατε με την παρεα σας τις πρωτες μερες λειτουργειας μας δωρεαν(μεχρι ενος σημειου βεβαια)μονο και μονο επειδη με βωηθησατε και θα με βοηθησετε αν πειτε κατι καλο μεχρι πριν αποφασισουμε το τελικο ονομα...αυτα απο εμενα.... Y.Γ:To μαγαζι ειναι το παλιο λεμονι στην αιμιλου βεακη 56 στο περιστερι Α και κατι ακομα που ξεχασα να πω δε το περιμενα να εχω τοσες προτασεις και τοσες αναγνωσεις....πραγματικα ευχαριστω..... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα