tz3s Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 στην αμφιλοχια εχεις κανενα απο τα πρωτα 2 εκει στο κυκλικο?
Pa0ki Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Souvlike/Souvlike it Souvlucky Σουβλιστό πορτοκάλι 1
L3f Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Γιατι δεν βαζεις το επιθετο σου (αν ειναι κανα πιασαρικο) ? Ή τον τοπο καταγωγης σου? (εκτος αν ειναι Γιαννενα γτ δν το εχουμε πολυ το πιτογυρο εκει πανω) Ή καποιο ονομα των αλλων μαγαζιων (αφου εχουν ηδη επιτυχια) με τον συνδιασμο "στο Περιστερι" ε ειναι μεγαλο το επιθετο γενικα και επειδη ειναι συνεργατικο δε θα ηθελα να ειναι το δικο μου επιθετο οπως και αντιστοιχα δεν θα ηθελα να ειναι του συνεργατη μου.Τοπο καταγωγης εχω απο μυτιληνη...αυτο που λες με τα μαγαζι σε συνδιασμο με το περιστερι το ψαχνω... Εμπειρία Σουβλάκι land Γευσιγνωσία Το πιρούνι Δον Λευτέρης Ο φάρος Περί ορέξεως, Λευτέρης ΚΨΜ γενικα θελω να αποφυγω να βαλω το ονομα μου η αληθεια ειναι....καποια απο αυτα που ειπες παντως δεν ειναι ασχημα... Λευτερης ο Γυρολογος ε ειναι λιγο καπως η αληθεια ειναι... Αν πουλάς καλό πράμα κανένας δε θα ασχοληθεί με το όνομα.Έχουν καταντησει τα σουβλατζίδικα να πουλάνε σκουπίδια,τρως και ψαχνεις για zantac στα καπάκια.μια ερώτηση φιλέ πατάτες πουλάς προκατ η φρεσκιες? ναι δεν εχεις αδικο η αληθεια ειναι εγω δε στο λεω επειδη ειναι δικο μου το μαγαζι αλλα την ποιτητα που εχουμε σε λιγα μαγαζια θα την βρεις...πατατα ενοειται φρεσκια κομενη στο χερι κιολας οχι με μηχανημα...απλα υπαρχει θεμα στο περιστερι επειδη ειναι μακρινες οι αποστασεις εκει η φρεσκια πανιαζει μεσα στην συσκευασια Αμφι-ΛΟΧΙΑ Το αυθεντικο Μοντερνο σουβλακι Του τζαμπα (και βαλε τη ιστορια που τοσοι τζαμπες γραφουν) χμμμ θελω και αλλες ..... στην αμφιλοχια εχεις κανενα απο τα πρωτα 2 εκει στο κυκλικο? εχουμε το πρωτο στην γωνια το οποιο ανακαινισαμε προσφατα το ξερεις ? Το χειροποιητο υπαρχει αν δεν υπηρχε το ειχα και σκεφτει και εγω....αλλα υπαρχει σχεδον σε καθε περιοχη... Souvlike/Souvlike it Souvlucky Σουβλιστό πορτοκάλι το souvlike υπαρχει κατι αντιστοιχο στα σπατα ενα σουβλατζιδικο και εμενα μου αρεσε....το σουβλιστο πορτοκαλι μου θυμιζει που επαιζα μπιλιαρδο σε ενα μαγαζι στην πανορμου που το ελεγαν ετσι....το δευτερο που ειπες καλο ειναι απλα σκεφτομαι μηπως κανω κατι ελληνικο καλυτερα γενικα....
MT60RS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 για να μην πανιαζουν (ολα τα τηγανιτα) στο take away/delivery, να χρησιμοποιειτε συσκευασιες με πολλα και μεγαλα ανοιγματα για να φευγουν οι υδρατμοι. Μπορεις να χρησιμοποιησεις και χαρτινα διχτακια
L3f Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 για να μην πανιαζουν (ολα τα τηγανιτα) στο take away/delivery, να χρησιμοποιειτε συσκευασιες με πολλα και μεγαλα ανοιγματα για να φευγουν οι υδρατμοι. Μπορεις να χρησιμοποιησεις και χαρτινα διχτακια οτι και να κανεις δεν ειναι τοσο ευκολο να ξερεις γενικα η φρεσκια ειναι δυσκολη στο delivery δε παει ετσι οπως θα ειναι οταν την φας στο πιατο...
paylidis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 μιας και θα είναι διπλα στο μετρο: Με-Τρως (ή με λατινικά καπως), σταθμός (ή σταση) στην πείνα, ή μετρό-σουβλάκι, στάση-καλαμακι εναλλακτικά Ο γύρος του Περιστερίου ή καλαμακι-περιστέρι (αν και μοιαζει σα να κανεις γύρο απο περιστέρια), Γυροσυνάντηση ή κατι άλλο ... κατι άλλο χαρακτηριστικό στην περιοχή (δε ξερω απο περιστέρι, μια φορά εχω έρθει) 1
L3f Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 μιας και θα είναι διπλα στο μετρο: Με-Τρως (ή με λατινικά καπως), σταθμός (ή σταση) στην πείνα, ή μετρό-σουβλάκι, στάση-καλαμακι εναλλακτικά Ο γύρος του Περιστερίου ή καλαμακι-περιστέρι (αν και μοιαζει σα να κανεις γύρο απο περιστέρια), Γυροσυνάντηση ή κατι άλλο ... κατι άλλο χαρακτηριστικό στην περιοχή (δε ξερω απο περιστέρι, μια φορά εχω έρθει) ξερεις το σταθμος μου θυμιζει λιγο κατι βρωμικα που υπαρχουν στο δρομο δηλαδη παραπεμπει εκει...σκεφτομουν αυτο το καλαμακι-περιστερι θυμιζει οντως οτι τα καλαμακια ειναι απο περιστερι....απο περιστερι ουτε εγω ηξερα δεν εχω καμια σχεση αγια παρασκευη μενω απλα ειναι ενα σημειο αυτη την στιγμη που εχει αρχισει να γινεται πολυ καλο ποστο απο αποψη κοσμου για αυτο θα παω εκει Συνεταιρικο Το σουβλακι της παρεας ωραιο και αυτο απλα απλα θελω να εχω πολλα ωστε να ξεκαθαρισω καποιο και να φτασω στο στοχο ....
tz3s Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ωραιο και αυτο απλα απλα θελω να εχω πολλα ωστε να ξεκαθαρισω καποιο και να φτασω στο στοχο .... αστα αυτα... σ αρεσε και πας να αθετησεις την υποσχεση σου!! Αντωνακη (Σαμαρα) εσυ?? 2
paylidis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ή με λιγο χιουμοριστικο στύλ Pidgeon Souvlaki Bar 1
L3f Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 αστα αυτα... σ αρεσε και πας να αθετησεις την υποσχεση σου!! Αντωνακη (Σαμαρα) εσυ?? χα χα ουτε κανα πραγματικα....μακαρι να βρω κατι ωραιο και να το βαλω και αυτο που ειπα δε το παιρνω πισω... "Περι-γυρος Περιστεριου" παντως βλεπω οτι ο περισσοτερος κοσμος οταν λεει σουβλακι εχει το μυαλο του στο γυρο ενω ο γυρος να ξερετε γενικα δεν εχει τοσο καλο κρεας οσο ενα καλαμακι....στους γυρους βαζουν διαφορα κρεατα μεσα... ή με λιγο χιουμοριστικο στύλ Pidgeon Souvlaki Bar το bar στο τελος μου ακουγεται πολυ κολωνακιοτικο-γλυφαδιοτικο και πιστευω δεν αναδικνυει αυτο που πουλας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα