JohnConstantine Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Καλημερα παιδες. Μια ερωτηση. Δωσανε σε ενα φιλο μου ενα πλαστο χαρτονομισμα και δεν ξερει τι να κανει. Εγω που ρωτησα εναν γνωστο μου γινεται λεει να το δωσεις στην Τραπεζα της Ελλαδος (Αθηνα). Αλλα δεν ξερω ειναι σιγουρο αυτο? Διοτι αν ειναι να παω να το αλλαξω αξιζει ο κοπος. Αλλα αν δεν ειναι μην μπω και μεσα με τα εξοδα... Γνωριζει κανεις τιποτα? Πιο παλια που ειχα βρει εγω ενα 20 ευρω και το πηγα στην αστυνομια μου ειπανε πεταξε το στα σκουπιδια.Αυτο ομως ειναι μεγαλυτηρης αξιας. Και θα ηθελα να εξαντλισω ολα τα ενδεχομενα..
tz3s Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ΔΕΝ στο αλλαζουν... Θα πρεπει να το φερεις στην ΤτΕ για καταστροφη του! Μπορει να αναφερεις απο ποιον το πηρες! Για τι χαρτονομισμα μιλαμε? 50ευρω?
paylidis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 δε νομιζω οτι η ΤτΕ αλλαζει τα πλαστα... (αυτό θα ήταν ξεπλυμα ουσιαστικα) αυτο που αλλαζει σίγουρα ειναι τα κατεστραμένα...
JohnConstantine Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ΔΕΝ στο αλλαζουν... Θα πρεπει να το φερεις στην ΤτΕ για καταστροφη του! Μπορει να αναφερεις απο ποιον το πηρες! Για τι χαρτονομισμα μιλαμε? 50ευρω? δε νομιζω οτι η ΤτΕ αλλαζει τα πλαστα... (αυτό θα ήταν ξεπλυμα ουσιαστικα) αυτο που αλλαζει σίγουρα ειναι τα κατεστραμένα... 100ευρω ειναι αλλα ειναι αλλα ειναι κριμα . Κατεστραμενο και εγω εχω αλλαξει. Το μονο σιγουρο αλλα αυτο που ειπατε για το πλαστο και εμενα δεν μου κολλαγε αφου το ανεφερα κιολας (αστυνομια) αλλα ειπα μηπως και γινει καποιο θαυμα. Αλλα απο οτι φαινεται δεν.... :/. Οπως και να εχει παιδια ευχαριστω. Φαινεται κιολας οτι ειναι πλαστο απο την αφη. Απλα αυτος το πηρε μαζι με αλλα λογο της δουλειας του και τωρα την πατησε ...
tz3s Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ε ας κανει μηνυση στο ατομο απο το οποιο το πηρε... Κριμα να κινδυνευσει να το πασαρει αλλου! (τρως καλη καμπανα αν σε τσιμπησουν)
JohnConstantine Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ε ας κανει μηνυση στο ατομο απο το οποιο το πηρε... Κριμα να κινδυνευσει να το πασαρει αλλου! (τρως καλη καμπανα αν σε τσιμπησουν) To θεμα ειναι οτι δεν θυμαται και 2ον εννοειται οτι δεν το πασαρεις αλλου διοτι μπορεις να βρεις μεγαλο μπελα. Δεν το ρισκαρεις με τιποτα διοτι τον αλλον το βαζεις και μεσα.....
tz3s Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Στην ΤτΕ τοτε να νιωσει και καλος ανθρωπος που σωζει την οικονομια! Δωρο συναντηση με τον Γιανη (με το ενα ν) 1
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Η κατοχή πλαστών μπορεί να επιφέρει σύλληψη και αυτοφορο, τώρα αυτά με την ΤτΕ και την ανταλλαγη μάλλον σαν ανέκδοτο ακούγονται ΠΕΤΑ ΤΟ 5
insomnia888 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δεν θυμάται από ποιόν πήρε το 100ευρω? Περίεργο... Ότι ποσό και να γράφει πάνω δεν έχει απολύτως καμία αξία, ενα κωλοχαρτο είναι. Η ΤτΕ δέχεται τις πλαστές χρυσές λίρες επειδή έχουν χρυσό αν και λιγότερο από τις γνήσιες. Χαρτονομίσματα πλαστά τα δέχονται μόνο για καταστροφή. Εγώ θα θυμομουν πάντως ποιός μου έδωσε 100ευρω... 1
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Και βέβαια πρέπει να θυμάται ποιος του έδωσε τα 100ευρω γιατί αποκλείεται να είναι απο ρέστα, σίγουρα είναι απο κάποια αμοιβή
shine Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 σιγά μη σου αλλάζουν τα πλαστά χαρτονομίσματα. τι άλλο θα ακούσουμε. τόσα λεφτά περνάνε από τα χέρια του και δε θυμάται από ποιον το πήρε; να ήταν μέχρι 50€ να το έσπρωχνε κάπου. τώρα για το 100αρι δε νομίζω να είναι τόσο εύκολο. με την έννοια ότι ο άλλος θα του δώσει παραπάνω σημασία. άσε που αν το δώσεις γνωρίζοντας ότι είναι πλαστό ίσως καρφωθείς από τη συμπεριφορά σου. το να κάνεις μεγάλη αγορά και να το βάλεις μέσα με άλλα χαρτονομίσματα δε λέει γιατί σίγουρα τότε θα το τσεκάρουν οπότε ή το πετάς / το πας στην αστυνομία ή το πασάρεις κάπου 1
eidikos33 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 γιατι κ κατεστραμενο να ειναι κομμενο στην μεση πχ στο αλλαζει η ΤτΕ;
shine Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 γιατι κ κατεστραμενο να ειναι κομμενο στην μεση πχ στο αλλαζει η ΤτΕ; στη μέση όχι. πρέπει να έχεις μεγαλύτερο κομμάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα