Basilhs23___ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Λοιπόν, η ΤτΕ δεν αλλάζει πλαστά χαρτονομίσματα, διότι αν ήταν εφικτό αυτό, τότε η μισή Ελλάδα θα το είχε κάνει σύστημα να δημιουργεί πλαστά χαρτονομίσματα και από τον οικιακό inkjet εκτυπωτή και μετά θα έλεγε στην ΤτΕ, πλαστό είναι αλλάξτε το. Η ΤτΕ αντικαταστεί μόνο φθαρμένα χαρτονομίσματα, τα οποία φυσικά αν τα πας για αλλαγή τα περνάνε και από έλεγχο γνησιότητας. Τώρα για το θέμα του "ξεφορτώματος", δυστυχώς είσαι πολύ άτυχος αν μιλάμε για 100ρικο. Όχι μόνο οτι είναι πολλά τα χρήματα αλλά δεν υπάρχει τρόπος να το δώσεις πουθενά χωρίς να το ελέγξουν. Η ιδανικότερη περίπτωση για εμένα είναι να δοκιμάσεις σε άτομα που πουλάνε κλεψιμαίικες συσκευές, κινητά gadgets κτλ, οχι οτι εκεί δεν θα το ελέγξουν αλλά σε περίπτωση που το βρουνε δεν θα καλέσουν την αστυνομία γιατί οι ίδιοι είναι παράνομοι, αλλά μάλλον θα φας κράξιμο. Είναι να μην σου τύχει πάντως.
MrSeanKon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Σιγα μην τα αλλαζει η ΤτΕ..... Ε τοτε θα τυπωναμε πλαστα ολοι.... Κριση εχουμε, να ευκολο μεροκαμματο. Μην ειμαστε αφελεις λοιπον. Το προβλημα ειναι η αξια του, γιατι 100ρικο δυσκολα να το πασαρεις. Πριν χρονια ειχα σηκωσει απο ΑΤΜ 20ρικα κι ενα ηταν πλαστο. Πηγα καρφι για ψωνια, μπαμ το χτυπησε η ταμιας.... Ε το πασαρα αλλου! Που? Σε ΧΧΧ LOL....
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Τα πλαστά σε atm(πέρα από το ότι είναι απαράδεκτο φαινόμενο) παίζει να τα βάζει επίτηδες ο υπάλληλος που φορτώνει τα λεφτά και να τσεπώνει το πραγματικό χαρτονόμισμα; 1
insomnia888 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Τα πλαστά σε atm(πέρα από το ότι είναι απαράδεκτο φαινόμενο) παίζει να τα βάζει επίτηδες ο υπάλληλος που φορτώνει τα λεφτά και να τσεπώνει το πραγματικό χαρτονόμισμα; Δύσκολο γιατί τα περισσότερα ΑΤΜ τα φορτώνουν εταιρείες σεκουριτι που φέρνουν το χρήμα έτοιμο σε δεσμίδες δεν ξέρω απο πού. Αρα απο το υποκατάστημα αποκλείεται.
Sorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Αν δεν μπορείς να βρεις ποιος στο έδωσε και να μπορείς και να το αποδείξεις βέβαια, τότε απλά πέτα το. Αν σε πιάσουν να προσπαθείς να σπρώξεις πλαστό χρήμα, θα μπλέξεις πάρα πολύ άσχημα. Όσο για αυτούς που προτείνουν να το σπρώξει κάπου όπου δεν θα τον πάρουν χαμπάρι, ή να το έκανε άνετα αν ήταν μικρό ποσό, φαντάζομαι δεν θα είχατε θέμα να το δώσει σε εσάς έτσι.......; 1
tz3s Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 λοιπον διαβαζοντας ολα τα απο πανω... 2 καλες επιλογες ειναι: να το ριξεις στην εκκλησια, καπου να μην σε ξερουν αλλα να σε δουν ολοι τι καλος χριστιανος που εισαι, ή μια παρομοια επιλογη να το πας σε στριπτιτζαδικο,κλαμπ,μπαρ και να κερασεις ενα μπουκαλακι τους φιλους σου!! δωστο τουλαχιστον στους ηδη κλεφτες (γιατι ολοι αυτοι ειναι κλεφτες)
Sorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Καλήμερα να τον πιάσει η αστυνομία, παρά οι του στριπτιτζάδικου. Το τι ξύλο θα φάει στη 2η περίπτωση απο τους μπράβους δεν λέγεται....
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Παράνομοι δεν είναι στο στριπτιτζάδικο, γιατί μπορείς να ανοίξεις νόμιμα. Τώρα αν σε κάποιο χ, ψ, ω τέτοιο μαγαζί είναι μπλεγμένοι με κυκλώματα λευκής σαρκός και διάφορες άλλες τανζανιές αυτό είναι άλλο θέμα.
tz3s Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Παράνομοι δεν είναι στο στριπτιτζάδικο, γιατί μπορείς να ανοίξεις νόμιμα. Τώρα αν σε κάποιο χ, ψ, ω τέτοιο μαγαζί είναι μπλεγμένοι με κυκλώματα λευκής σαρκός και διάφορες άλλες τανζανιές αυτό είναι άλλο θέμα. ναι γενικα ειναι γνωστο οτι στα στριπτιτζαδικα ολοι δουλευουν νομιμα... μετα απο καθε χωρο σου ρωταν αν θες να κοψουν τιμολογιο ή αποδειξη! (για αυτο τα εβαλα μαζι με μπαρ-κλαμπ-μπουζουκια) Επισης και τα ποτα τους τα λεμε βομβες γιατι ειναι απο τα καλα
mathsrule Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Παίδες, δεν ξέρω για να σας πω, αλλά είχα ακούσει παλιά να προσέχουμε τα ρέστα από τα βενζινάδικα γιατί πολλοί τα σπρώχνουν εκεί τα πλαστά. Υπάρχει φορητό μηχανηματάκι για έλεγχο γνησιότητας;
Unabomber Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Παίδες, δεν ξέρω για να σας πω, αλλά είχα ακούσει παλιά να προσέχουμε τα ρέστα από τα βενζινάδικα γιατί πολλοί τα σπρώχνουν εκεί τα πλαστά. Υπάρχει φορητό μηχανηματάκι για έλεγχο γνησιότητας; http://www.skroutz.gr/c/304/xrhmatokivotia.html?keyphrase=ανιχνευτης+χαρτονομισματων
Silverage Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Λοιπόν, η ΤτΕ δεν αλλάζει πλαστά χαρτονομίσματα, διότι αν ήταν εφικτό αυτό, τότε η μισή Ελλάδα θα το είχε κάνει σύστημα να δημιουργεί πλαστά χαρτονομίσματα και από τον οικιακό inkjet εκτυπωτή και μετά θα έλεγε στην ΤτΕ, πλαστό είναι αλλάξτε το. Η ΤτΕ αντικαταστεί μόνο φθαρμένα χαρτονομίσματα, τα οποία φυσικά αν τα πας για αλλαγή τα περνάνε και από έλεγχο γνησιότητας. Τώρα για το θέμα του "ξεφορτώματος", δυστυχώς είσαι πολύ άτυχος αν μιλάμε για 100ρικο. Όχι μόνο οτι είναι πολλά τα χρήματα αλλά δεν υπάρχει τρόπος να το δώσεις πουθενά χωρίς να το ελέγξουν. Η ιδανικότερη περίπτωση για εμένα είναι να δοκιμάσεις σε άτομα που πουλάνε κλεψιμαίικες συσκευές, κινητά gadgets κτλ, οχι οτι εκεί δεν θα το ελέγξουν αλλά σε περίπτωση που το βρουνε δεν θα καλέσουν την αστυνομία γιατί οι ίδιοι είναι παράνομοι, αλλά μάλλον θα φας κράξιμο. Είναι να μην σου τύχει πάντως. Είχα πάει να αλλάξω 20αρικο που έλλειπε κομμάτι. Το δίνω στο ταμία, το πετάει στην άκρη και μου δίνει άλλο. Μια χαρά το έσπρωχνα αν ήταν πλαστό.
Expertr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δύσκολο γιατί τα περισσότερα ΑΤΜ τα φορτώνουν εταιρείες σεκουριτι που φέρνουν το χρήμα έτοιμο σε δεσμίδες δεν ξέρω απο πού. Αρα απο το υποκατάστημα αποκλείεται. Δεν ισχυει. Εχω δει live "φορτωμα" atm και τα εβαζε μια υπαλληλος.
Silverage Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δεν ισχυει. Εχω δει live "φορτωμα" atm και τα εβαζε μια υπαλληλος. Οι εταιρείες απλά τα μεταφέρουνε, ο υπεύθυνος υπάλληλος του καταστήματος τα φορτώνει στο atm.
blazexX23Xx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 OXI στριπτιτζαδικο ή οικο ανοχης. Καλήμερα να τον πιάσει η αστυνομία, παρά οι του στριπτιτζάδικου. Το τι ξύλο θα φάει στη 2η περίπτωση απο τους μπράβους δεν λέγεται....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα