Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι γενικα ειναι γνωστο οτι στα στριπτιτζαδικα ολοι δουλευουν νομιμα... μετα απο καθε χωρο σου ρωταν αν θες να κοψουν τιμολογιο ή αποδειξη!  (για αυτο τα εβαλα μαζι με μπαρ-κλαμπ-μπουζουκια) Επισης και τα ποτα τους τα λεμε βομβες γιατι ειναι απο τα καλα

Διάβαζε καλύτερα τι γράφω; Μπορείς να ανοίξεις νόμιμα στριπτιτζάδικο, οι κοπέλες να δηλωθούν ως χορεύτριες με ένσημα και όλα. Η απόδειξη είναι άσχετη και κανονικά φταίει και αυτός που δεν ζητάει, μαζί με την τιμή στο ποτό υπάρχει και η αμοιβή για τις στριπτιτζούδες. Μπορούν να κόβουν απόδειξη και να είναι όλα νόμιμα. Τώρα αν δεν το κάνουνε αυτό ή απασχολούν μαύρα το προσωπικό είναι άλλο θέμα. Με την ίδια λογική να θεωρήσουμε παράνομο και το επάγγελμα του υδραυλικού που πάλι εκεί δεν κόβουν απόδειξη ή να βγάλουμε παράνομες και τις καφετέριες ταβέρνες επειδή θα είναι ανασφάλιστο το προσωπικό.

Δημοσ.

Καλημερα παιδες. Μια ερωτηση. Δωσανε σε ενα φιλο μου ενα πλαστο χαρτονομισμα και δεν ξερει τι να κανει. Εγω που ρωτησα εναν γνωστο μου γινεται λεει να το δωσεις στην Τραπεζα της Ελλαδος (Αθηνα). Αλλα δεν ξερω ειναι σιγουρο αυτο? Διοτι αν ειναι να παω να το αλλαξω αξιζει ο κοπος. Αλλα αν δεν ειναι μην μπω και μεσα με τα εξοδα... Γνωριζει κανεις τιποτα? Πιο παλια που ειχα βρει εγω ενα 20 ευρω και το πηγα στην αστυνομια μου ειπανε πεταξε το στα σκουπιδια.Αυτο ομως ειναι μεγαλυτηρης αξιας. Και θα ηθελα να εξαντλισω ολα τα ενδεχομενα..

Μια χαρα γνησιο ειναι αμα γραφει ευρω επανω κωλοχαρτο το ενα κωλοχαρτο το αλλο.

Στην ουσια ανταλλαζουμε ενα κωλοχαρτο και ζουμε :) οποτε δωστο και εσυ με τη σειρα σου σε καποιον αλλο :)

Δημοσ.

Μια χαρα γνησιο ειναι αμα γραφει ευρω επανω κωλοχαρτο το ενα κωλοχαρτο το αλλο.

Στην ουσια ανταλλαζουμε ενα κωλοχαρτο και ζουμε :) οποτε δωστο και εσυ με τη σειρα σου σε καποιον αλλο :)

Δώστου τηλέφωνο να στο φέρει. 

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά θα το πέταγα, εκτός αν μπορούσα με μάρτυρα να αποδείξω ποιός μου το έδωσε οπότε θα πήγαινα στην αστυνομία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...