bilya Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 παιδια έχω ένα κάρο κέρματα(απο 1 λεπτο εως 50) αν τα παω στην τράπεζα πρέπει να τα χω μετρημενα ενα ενα ή τα ζυγίζουν???
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δεν ξέρω αλλά λογικά αν τους τα πας σε σακουλάκια που να είναι τα ίδια κέρματα μέσα σε κάθε σακουλάκι θα είσαι οκ ! και χύμα όλα μαζί μπορείς να τους τα πας φαντάζομαι , η δουλειά τους είναι να σε εξυπηρετήσουν , άπλα από μέσα τους θα σε βρίζουν ..
David20 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 παιδια έχω ένα κάρο κέρματα(απο 1 λεπτο εως 50) αν τα παω στην τράπεζα πρέπει να τα χω μετρημενα ενα ενα ή τα ζυγίζουν??? Ειμαι σιγουρος οτι σε πρωτη φαση αν θες να πας κερματα κλεινεις ραντεβου με τηλεφωνο.Τουλαχιστον, εδω στη Θεσσσαλονικη ετσι γινεται.(Για την παραδοση κερματων μιλαω βεβαια). Τωρα, αν θες, τα ξεχωριζεις σε σακουλακια (θα τελειωσεις και γρηγοροτερα στην τελικη).
TeZaS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Πήγαινε και μην ζητήσεις να σου τα αλλάξουν αλλα να τα κάνεις κατάθεση στον λογαριασμό σου. Εκεί δεν μπορούν με τίποτα να σου το αρνηθουν. Ξέρω οτι αν πας μόνο να στα αλλάξουν μπορούν να στο αρνηθουν αν είναι πολύ ταλαιπωρία. Αλλιώς φτιάχνεις σε μικρά σακουλάκια ή σε μασουράκια τα κέρματα και τα πας μήπως και σε εξυπηρετήσουν και σου τα αλλάξουν εκείνη την ώρα. *Έχω δει σε τράπεζα στην Κύπρο μηχάνημα που πάει ο πελάτης πετάει όλα τα κέρματα και σιγά σιγά αυτό υπολογίζει πόσα είναι και βγάζει απόδειξη οτι έβαλες τόσα λεφτά, μετά πας ταμείο και εισπράτεις.
GreyHorse Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Τα ζυγίζουν, και δεν έχει σημασία αν είναι διαφορετικής αξίας, τα ρίχνουν σε ένα μηχάνημα και αυτό τα ξεδιαλέγει και βγάζει το ποσό. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο το έχουν όλες οι τράπεζες και όλα τα υποκαταστήματά τους, ρώτα να μάθεις πριν πας.
bilya Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις για κατάθεση το σκεφτόμουν γιατί πιστεύω οτι δεν μπορούν να στο αρνηθούν .....οπότε ρωτάω κ παω το παγκαρακι μου
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Από περιέργεια, για πόσα λεφτά περίπου μιλάμε?
David20 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Υπ οψιν οτι δεν μιλαω για οποια να ναι τραπεζα,για την Τραπεζα Ελλαδος μιλαω (Τσιμισκη θεσσαλονικη ).
insomnia888 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Είδα στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο έχουν ενα μηχάνημα που τα μετράει... Κάνε κατάθεση
bilya Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Από περιέργεια, για πόσα λεφτά περίπου μιλάμε? πριν απο κανα χρόνο 1-2-5 λεπτα ήταν γύρω στα 25Ε αμα βάλεις και 10-20-50 λιγότερα μεν αλλά πιστεύω φτάνω το 50 ...τα μαζεύω απο το 2008
Giorgos_Volos96 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 παιδια έχω ένα κάρο κέρματα(απο 1 λεπτο εως 50) αν τα παω στην τράπεζα πρέπει να τα χω μετρημενα ενα ενα ή τα ζυγίζουν??? Το καλύτερο σπάσιμο είναι στα διόδια...δώστα έτσι. Αν σου πουν κάτι τότε τους απαντάς πως είναι υποχρεωμένοι να τα δεχτούν γιατί είναι νόμιμα νομίσματα
bluesattack Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δεν τα αλλαζεις στον φουρνο της γειτονιας σου να σου πουν και ευχαριστω ? : p 2
HALF EVIL Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Αυτό που δεν καταλαβαίνω ρε μάγκες είναι το σπάσιμο. Σε ποιόν νομίζετε ότι την σπάτε; στο σύστημα; στον άτυχο συνάνθρωπό σας , άσε που αν ήσουν στην ουρά και στο έκαναν εσένα θα έβριζες θεούς και δαίμονες για την καθυστέρηση. Ο άλλος λέει στα διόδια . Να γίνει ουρά χιλιομέτρου και να βρίζουν όλοι τον μαλάκα. Το καλύτερο σ' αυτή την περίπτωση είναι η Τράπεζα της Ελλάδος, όχι Εμπορική Τράπεζα. 5
Gtr34 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Στα ψιλικατζίδικα της γειτονιάς τα σπρώχνω, μου λένε και ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα