Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γυρισα πριν λιγο σπιτι και ειδα γραμμα απο την εφορια , το ανοιγω και το γραμμα μεσα ηταν μισο σκησμενο το προσπερναω αυτο και κοιταω και λεει οτι χρωσταω 350 ευρω και οτι με εψαχναν κιολας και εντος 15 ημερων να παω στο δικαστηκο τμημα.

1) Δεν χρωσταω τιποτα εκτος απο ενα προστιμο 110 ευρω το οποιο πηγα πριν 5 μερες στην εφορια για να κανω συμψηφισμο με την επιστροφη του ενφια και τωρα χρωσταω 45 ευρω.

2) Οταν πηγα στον υπαλληλο για το συμψηφισμο δεν μου ειπε οτι χρωσταω κατι αλλο

3) Μεσα στον λογαριασμο μου στο gsis κοιταξα και παλι δεν λεει κατι.

Εννοειται οτι αυριο θα παω απο εκει αλλα αναρωτιεμαι τι σκατα μπορει να ειναι , ελπιζω να μην πληρωσω μαλακιες εξαιτιας λαθους απο υπαλληλο  :mad:

edit 

Κοιταξα το εγγραφο πιο καλα και λεει Δ1 εψαξα στο νετ και μου βγαζει  Υποβολή Συγκεντρωτικών Καταστάσεων Πελατών / Προμηθευτών, τι σκατα ειναι αυτο ? :shock:  :shock:  :shock:

edit 2

Τελικα ειναι για οσου εχουν μαγαζια πως τους καυλωσε οτι εγω εχω μαγαζι ?

Δημοσ.

Πλήρωνε και μη ερεύνα. :P

Αν ημουν μεγαλητερης ηλικιας μπορει να ειχα παθει και κανενα εμφραγμα , μα να μου στελνουν δικαστικο χαρτι απο εφορια χωρις να με εχουν ενοχλησει ποτε ξανα και χωρις να υπαρχει λογος αυτο μονο στην ελλαδα γινονται.

Πλακα θα εχει να πρεπει τωρα να αποδειξω οτι δεν εχω εταιρεια  :shock:

• Like 1
Δημοσ.

Τουλάχιστον τώρα με το τάξις τα ξύνουν όλη μέρα, οπότε σε όσες εφορίες έχω πάει είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικοί. Καλά ξεμπερδέματα!

λες να εχω καμια οφσορ και να το εχω ξεχασει :P

Άσ' τα αυτά. Καμιά θεσούλα να βολέψεις κάνα συμφορουμίτη έχεις; Μαύρα πάντα. :P

• Like 3
Δημοσ.

Τουλάχιστον τώρα με το τάξις τα ξύνουν όλη μέρα, οπότε σε όσες εφορίες έχω πάει είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικοί. Καλά ξεμπερδέματα!

Άσ' τα αυτά. Καμιά θεσούλα να βολέψεις κάνα συμφορουμίτη έχεις; Μαύρα πάντα. :P

Να δω πως θα ξεμπερδεψω γιατι αυτη ειναι τρελη μπορει να μου κανουν και κατασχεση το σπιτι  :confused:

Υ.γ

Υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις για λαθη του κρατους πχ να τους πας δικαστικα ?

Δημοσ.

Πήγαινε στην εφορία. Η "Υποβολή Συγκεντρωτικών Καταστάσεων Πελατών / Προμηθευτών" δεν έχει σχέση με τα φυσικά πρόσωπα αλλά για όσους έχουν εταιρείες. Είχες κάνει ποτέ σου έναρξη επαγγέλματος για κάποιο διάστημα, μήπως σου έκαναν έλεγχο εκείνο το διάστημα; Ελπίζω να ξεμπερδέψεις σύντομα.

Δημοσ.

Πήγαινε στην εφορία. Η "Υποβολή Συγκεντρωτικών Καταστάσεων Πελατών / Προμηθευτών" δεν έχει σχέση με τα φυσικά πρόσωπα αλλά για όσους έχουν εταιρείες. Είχες κάνει ποτέ σου έναρξη επαγγέλματος για κάποιο διάστημα, μήπως σου έκαναν έλεγχο εκείνο το διάστημα; Ελπίζω να ξεμπερδέψεις σύντομα.

το λεω στην αρχη δεν ειχα ποτε εταιρεια

Μεχρι τα 27 (2012) ημουν φοιτητης, μετα ανεργος χωρις να εχω γραφτει και το 2013 γραφτηκα στον ΟΑΕΔ.

Δημοσ.

Προφανώς είτε πρόκειται για συννονυμία με τρίτο πρόσωπο που τον ψάχνουν χωρίς να έχουν έγκυρη διεύθυνση, ή κάποιος έκανε σύσταση εταιρείας με τα στοιχεία σου (πλήρη ή μερικώς, μπορεί π.χ. να έχετε το ίδιο ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο και να δήλωσε τη διεύθυνσή σου και το ΑΦΜ σου αντί για τα δικά του).

Καλά ξεμπερδέματα, αν επιμένουν στην εφορία πως τα χρωστάς κατευθείαν δικηγόρο μην προκύψουν και άλλα στην πορεία (απλήρωτα τιμολόγια, πιστωτικές κλπ).

Δημοσ.

Η συγκεντρωτική κατάσταση δεν είναι μόνο για εταιρίες. 

Αφορά και ελεύθερους επαγγελματίες

Δημοσ.

Πριν λιγο γυρισα τελικα ηταν χρεος της γιαγιας μου για εκτακτη εισφορα + φορο εισοδηματος πριν πεθανει μαζι με προσαυξησεις. ΟΤΙ ΝΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!   :mad:   :mad:   :mad:  

Την ρωταω κανεις ποτε δεν μου ειπε οτι η γιαγια μου χρωσταει και εγω κληρωνομησει το χρεος ουτε στο μητρωο που εκανα διαγραφη λογω θανατου, ουτε στο εισοδημα αλλα ουτε πουθενα αλλου αφου εκανα αποδοχη κληρονομιας, εβγαλα και ενφια και 2 χρονια κανω φορολογικη δηλωση, ουτε στο gsis ενω πριν 5 μερες ημουν στην εφορια για συμψιφισμο επιστροφης ενφια με ενα προστιμο.

Και η τραγικη τους απαντηση, δυστηχως τα τμηματα δεν εποικοινωνουν μεταξυ τους και δεν το ειχαν δει, και ολα αυτα στην Ελλαδα του 2015!

Τελικα εκανα ρυθμιση σε δεκα δωσεις 22 ευρω το μηνα ελπιζω να ειναι η τελευταια τους μαλακια αν και πολυ φοβαμαι οτι δεν θα ειναι.

Υ.γ 

Οσοι εχετε κανει αποδοχη τελευταια ψαχτητε μην υπαρχει κανενα χρεος και θα ερθει καμια εκπληξη οπως εμενα.

Δημοσ.

Μα ειδες που εισαι παραλογος ομως;

Αφου ηταν απο αλλο τμημα, πως θελεις να το ξερει ο υπαλληλος που σε εξυπηρετησε; Και τι εννοεις "δυστυχως δεν επικοινωνουν μεταξυ τους";; Αλλο παλι και τουτο. Καλε, φιλεναδες ειναι τα τμηματα για να επικοινωνουν; Στην εφορια ειναι σοβαροι ανθρωποι φιλε μου, δεν εχουν χρονο για χασομερι. Οριστε μας!

Κατα τ'αλλα, μπραβο στην εφορια που σε εξυπηρετησε και σου εκαναν διακανονισμο παρα τις παραληψεις σου. Τελικα, υπαρχουν Ανθρωποι την σημερον ημερα!!

Α, καλο θα ειναι να τους ενημερωσεις για την εταιρια σου. Μην περιμενεις να την ανακαλυψουν μονοι τους και μετα να τρεχεις..

Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαµβάνειν!

υγ1: Συλλυπητηρια για την γιαγια.

υγ2: Δεν χανεις τιποτα να τσεκαρεις αν ειναι ολα οκ και με την εταιρια της γιαγιας...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...