Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.

Μόλις έκανα εγγραφή στο mazon πρώτη φορά,συνηθος κάνω αγορές απο ebay αλλά τώρα εχω βρεί κάτι που θέλω να πάρω φτινότερο στο αμαζουν.

Τι παίζει γενικά?δέν μπορώ να βρώ το πώς θα εποικινονίσω με κάποιο πωλητη?

Ειναι το ίδιο αξιόπιστο όσο το ebay?

Δημοσ.

Θα έλεγα οτι ειναι πιο αξιόπιστο απο το ebay μιας και πρόκειται για ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει τα προιόντα συνήθως το ίδιο και δεν ειναι δημοπρασίες απο διαφορερικούς πωλητές οπως το ebay , απο εκει και πέρα να μπείς να αγοράζεις απο τα ευρωπαικά amazon και οχι το amazon.com γιατι ειναι το αμερικάνικο και θα χρεωθείς δασμούς τελωνεία κτλπ ενω απο ευρωπαική ένωση πληρώνεις μονο μεταφορικά.

Αν θέλεις να ρωτήσεις κατι το amazon για οποιοδήποτε προιόν απλα του στέλνεις ενα mail η αν θυμάμαι καλα καπου έχει μια φόρμα contact us

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ πιο έμπιστο από το ebay. καταρχάς, μέσα στη βδομάδα έχεις το προϊόν σου. Ενώ από ebay περνάει μήνας :P Δεν ξέρω κατά πόσο σου βγαίνει πιο οικονομικά πάντως, λόγω μεταφορικών. Στο ebay έχει πολλά προϊόντα χωρίς μεταφορικά (ειδικά όσα είναι από Κίνα μεριά)... 

Δημοσ.

η τιμή που έγραφε έλεγε χωρίς μεταφορικά..Μόλισ προχορούσε η πληρωμή έβγαζε μεταφορικά+φόρο οπότε η τιμή ανέβηκε αρκετά.

Ραμ θέλω να πάρω 4gb ddr3 στα 1600mhz αλλά δέν..Θέλω γύρο στα 15 κομμάτια γιάυτο της ψαχνω απο έξω..αλλά τζίφος πάνω κάτω τα ίδια βγαίνουν και απο εδώ να της πάρω

Δημοσ.

Αν αγοράζεις απο το amazon.com ειναι το αμερικάνικο που πληρώνεις μεταφορικά + φόρο +  τελωνείο κτλπ , εσυ σε ποιο κοιτάς ?

Δημοσ.

κοταξα στο .com τωρα κοιταω στο ευροπαικό αλλά δέν μπορώ να βγάλω άκρη θέλω πχ να βάλω να τα κατανέμει με βάση την τιμή και δέν μπορώ να βρώ που είναι η αν υπάρχει αυτή η επιλογή.

Στο ευροπαικό δέν έχει φόρο?

ασε που στο ευρωπαικο στο γερμανικο ειναι στα γερμανικα και δεν μπορω να τα βαλω στα Ελληνικα,

Δημοσ.

Όπως σου είπε ο SPANK, το αμερικάνικο χρεώνει μεταφορικά (δωρεάν είναι για την Αμερική) και από κάποιο ποσό και πάνω και τον ελληνικό ΦΠΑ. Έτσι, οι αρχικές τιμές που φαίνονται χαμηλές, αυξάνονται αρκετά και δεν αξίζει να αγοράσεις από εκεί εάν μπορείς να βρεει αυτό που θέλεις είτε στην ευρωπαική είτε στην ελληνική αγορά.

Εάν θέλεις, δώσε link γι' αυτό που θέλεις να αγοράσεις, μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε.

Δημοσ.

Θελω να πάρω 15 τεμάχια μνήμες ράμ ddr3 4gb 1600mhz δέν έχω δεί καποιο συγκεκριμένο λινκ η κάποια συγκεκριμένη μάρκα δέν ψάχνω το τέλειο ας μήν είναι και γνωστή μάρκα τη δουλεια τους να κάνουν θέλω!

Θέλω να δώσω για την κάθε μία 25 και κάτω μαζί με μεταφορικά σε άλη περίπτωση της πέρνω απο Ελλάδα..

Δημοσ.

ασε που στο ευρωπαικο στο γερμανικο ειναι στα γερμανικα και δεν μπορω να τα βαλω στα Ελληνικ

Εάν χρησιμοποιήσεις τον chrome μπορείς να έχεις μετάφραση στη γλώσσα που θέλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...