bana1991 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 καλησπερα εχω αγορασει ενα λαπτοπ lenovo g50-45 και εχω θεμα με την φωτεινοτητα.Εχω βαλει τα win7 στ ρυθμιση οθονης στο control panel δεν μου βγαζει κατι και στα κουμπακια με τον ηλιο παταω το - ανεβαζει φωτεινοτητα που ειναι στο τερμα δλδ και με το + δεν κανει τιποτα...εχει κανεις καμια ιδεα?
dimosit Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δοκίμασε να κατεβάσεις του τελευταίους οδηγούς(drivers) για την κάρτα γραφικών. Για να δουλέψουν τα πλήκτρα με το ήλιο θα πρέπει να κρατάς πατημένο το πλήκτρο Fn και να πατάς το αντίστοιχο πλήκτρο του “ήλιου”. 1
SPANK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Και τσέκαρε απο το site της lenovo να ξανα περάσεις τους drivers για αυτα τα κουμπάκια γιατι εχουν δικό τους software
bana1991 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Και τσέκαρε απο το site της lenovo να ξανα περάσεις τους drivers για αυτα τα κουμπάκια γιατι εχουν δικό τους software εαν παταω το φν μαζι το ενα κανει μεγιστοποιηση οθονης και το αλλο τιποτα..οκ θα το κοιταξω εαν παταω το φν μαζι το ενα κανει μεγιστοποιηση οθονης και το αλλο τιποτα..οκ θα το κοιταξω http://support.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/lenovo-g-series-laptops/g50-45-notebook-lenovo?TabName=Downloads και τους 2 κατεβαζω?
makiskous Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Στα lenovo δεν χρειαζεται να πατησεις το FN, ειναι αναποδα απο τα υπολοιπα λαπτοπ.. Θεμα drivers ειναι.. Υποθετω το πηρες με free dos.. Δεν ειχε cd στη συσκευασια;
bana1991 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Στα lenovo δεν χρειαζεται να πατησεις το FN, ειναι αναποδα απο τα υπολοιπα λαπτοπ.. Θεμα drivers ειναι.. Υποθετω το πηρες με free dos.. Δεν ειχε cd στη συσκευασια; ειχε ναι τα 8.1 αλλα εβαλα τα 7αρα γιατι εμενα προσωπικα με βολευουν πολυ καλυτερα .
SPANK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Τότε ειναι θέμα drivers κατέβασε τους απο το site της lenovo
makiskous Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Αποψη μου ειναι να δοκιμασεις τους drivers απο το site που παραθεσες και αν δεν δουλεψουν και αυτους απο το cd.. Σε καθε περιπτωση οτι δεν σου δουλευει το κανεις απεγκατασταση.. Κανεις και ενα αντιγραφο για επαναφορα σε περιπτωση που κατι παει στραβα και μας λες πως πηγε..
dimosit Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Στα lenovo δεν χρειαζεται να πατησεις το FN, ειναι αναποδα απο τα υπολοιπα λαπτοπ.. Θεμα drivers ειναι.. Υποθετω το πηρες με free dos.. Δεν ειχε cd στη συσκευασια; Το λαπτοπ μου lenovο είναι και πρέπει να πατάς το Fn για να λειτουργούν τα shortcuts για την φωτεινότητα και τον ήχο.
Euclides Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Τα Lenovo, ειδικά όταν έχουν υβριδικά γραφικά, εχουν πρόβλημα με τους drivers από το update των Windows ή από τα site των κατασκευαστών των καρτών γραφικών. Να περάσεις τους drivers από το site της Lenovo.
makiskous Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Στα lenovo δεν χρειαζεται να πατησεις το FN, ειναι αναποδα απο τα υπολοιπα λαπτοπ.. Θεμα drivers ειναι.. Υποθετω το πηρες με free dos.. Δεν ειχε cd στη συσκευασια; Το λαπτοπ μου lenovο είναι και πρέπει να πατάς το Fn για να λειτουργούν τα shortcuts για την φωτεινότητα και τον ήχο. Και το δικο μου lenovo ειναι κ οταν χρησιμοποιω το Fn μου δινει τα F2 F3 κτλ.. Τα shortcuts μου τα δινει χωρις Fn.. Σε παλιο lenovo εχω δει τη νορμαλ λειτουργια που αναφερεις.. Στα καινουργια ειναι διαφορετικα.. Βεβαια δεν ειμαι κ 100% σιγουρος μιας και το δικο μπορει να αγοραστηκε απο ελληνικο καταστημα αλλα εχει πολωνικα αυτοκολλητα. :-) .. Στο θεμα μας, ειχαμε καμια εξελιξη με τη φιλη που ειχε το προβλημα;;
thelos257 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Το ειπα επανελημενες φορες και θα το ξανα πω μπας και καποιοι το καταλαβουν. Δεν αλλαζουμε τα Windows οπως ερχεται ο υπολογιστης μας ετσι τον αφηνουμε και γιατι 7 παρακαλω ; Αφου πρωτα υστερα θα πατε ολοι-ες σας στα windows 10.
SPANK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Στο ts κατέβασε τους drivers και πές μας αν έφτιαξε Το ειπα επανελημενες φορες και θα το ξανα πω μπας και καποιοι το καταλαβουν. Δεν αλλαζουμε τα Windows οπως ερχεται ο υπολογιστης μας ετσι τον αφηνουμε και γιατι 7 παρακαλω ; Αφου πρωτα υστερα θα πατε ολοι-ες σας στα windows 10. Δεν σημαίνει οτι επειδή θα έρθουν τα 10 θα τα βάλουν ή ολοι θέλουν τα 8.1 ορισμένοι προτιμούν τα 7 καλώς κακώς ή ακομα και τα xp. Υ.Γ : Και θα σε παρακαλέσω να μην ξανα κάνεις offtopic μηνύματα αν θέλεις απάντα στο πρόβλημα που έχει ο φίλος και έχεις κάποια λύση ή πρόταση 2
bana1991 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 ευχαριστω πολυ παιιδια αν κι καθυστερημενα δεν προκειται να παω στα δεκαρια γτ δεν τα προτειμω απλο και τελικα λυθηκε το προβλημα απλα ξανα εγξατεστησα τς ιδιους drivers και λυθηκε δεν ξερω τι παιχτηκε αλλα τωρα ολα οκ ευχαριστω και παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα