Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας μανία με τη καθαριότητα απλά θα τα έπλενα όλα με χλωρίνη και φυσικά θα χρησιμοποιούσα δικές μου πετσέτες κ τα λοιπά.

Στη τουαλέτα θα καθόμουν στο αέρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως είμαστε λίγο υπερβολικοί με τα μικρόβια; Στα ΜΜΜ τι κάνετε; Δεν τα χρησιμοποιείτε;

Δεν θα μας βγει σε καλό.

Επεξ/σία από firewalker
  • Like 1
Δημοσ.

detol spray, η πρωτη σκεψη που μου ηρθε οταν ειδα το θεμα.

Φυσικα, για 'απλες' καταστασεις.

----

Ρε παιδια ομως, τι στο καλο, τοσοι και τοσοι αφηνουν σχολια στο booking, πως γινεται πχ σε εμας να βρεθει βρωμια, κι ολοι οι αλλοι να ειναι ευχαριστημενοι;

Δημοσ.

Όσοι λέτε ότι παίρνετε δικές σας πετσέτες/σεντόνια, για να καταλάβω καλά, με πόσες βαλίτσες ταξιδεύετε;;;;; Μία βαλίτσα η προίκα σας και μία τα ρουχα/παπούτσια για το ταξίδι;

Και να ψάχνετε σε διάφορα site για κριτικές, όχι μόνο στο booking.

Δημοσ.

αρνητικό σχόλιο και ένα αστεράκι στο tripadvisor, ο ξενοδόχος είναι υποχρεωμένος να απολυμαίνει την τουαλέτα επειδή δεν μπορείς να ξέρεις τί αρρώστειες κουβαλάει ο καθένας

Δημοσ.

Σπρέι χλωρίνης για την τουαλέτα (και δεν κάθομαι μετά) και το ντους (εννοείται δεν μπαίνεις σε μπανιέρα). Πρίν από 8 χρόνια σε 4στερο ξενοδοχείο κοντά στο Gatwick, φύγαμε δύο από τα άτομα της παρέας με μύκητες στα πόδια και τις γάμπες. Ο δερματολόγος στην Ελλάδα είπε ότι ήταν είτε από πετσέτα ή από τη μπανιέρα στην οποία πατήσαμε, όσο κι αν ακούγεται κουλό. Παιδευόμασταν για μήνες για να φύγει το "θέμα" και δεν ήταν ό,τι πιο ευχάριστο. Από τότε, παίρνω πάντα μαζί μου πετσέτες και πλαστικές παντόφλες του ευρώ για να μπω στο ντους (τις οποίες πετάω πριν φύγω), καθώς μένω σε ξενοδοχεία τουλάχιστον μια φορά το μήνα λόγω δουλειάς. 

Δημοσ.

Σπρέι χλωρίνης για την τουαλέτα (και δεν κάθομαι μετά) και το ντους (εννοείται δεν μπαίνεις σε μπανιέρα). Πρίν από 8 χρόνια σε 4στερο ξενοδοχείο κοντά στο Gatwick, φύγαμε δύο από τα άτομα της παρέας με μύκητες στα πόδια και τις γάμπες. Ο δερματολόγος στην Ελλάδα είπε ότι ήταν είτε από πετσέτα ή από τη μπανιέρα στην οποία πατήσαμε, όσο κι αν ακούγεται κουλό. Παιδευόμασταν για μήνες για να φύγει το "θέμα" και δεν ήταν ό,τι πιο ευχάριστο. Από τότε, παίρνω πάντα μαζί μου πετσέτες και πλαστικές παντόφλες του ευρώ για να μπω στο ντους (τις οποίες πετάω πριν φύγω), καθώς μένω σε ξενοδοχεία τουλάχιστον μια φορά το μήνα λόγω δουλειάς. 

Εχεις κανενα λινκ απο ebay, που να πουλαει φτηνες παντοφλες 'μιας χρησης' (του ευρω ή και λιγοτερο);

Δημοσ.

Εχεις κανενα λινκ απο ebay, που να πουλαει φτηνες παντοφλες 'μιας χρησης' (του ευρω ή και λιγοτερο);

Jumbo, όσες θέλεις και σε όποιο χρώμα θέλεις. Με 1,5-2 ευρώ. Διαφορετικά στο μεγάλο Σκλαβενίτη στο Πέραμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...