Keravnoulhs Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Θέλω να μάθω να παίζω πιάνο. Θα αγοράσω ένα ηλεκτρικό πιάνο γιατί το κλασικό είναι πανάκριβο και ογκώδες.. πρωτού αρχίσει η διαμάχη ηλεκτρικό vs κλασικό μπλεχτούν συζητήσεις για αρμόνια, πλήκτρα κτλ.. ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που ξέρει κάτι από αυτά το θεωρεί δυνατό. Θέλω δηλαδή να φτάσω σε ένα σημείο που να μπορώ να παίζω κομμάτια (όχι τα δυσκολότερα όλων αλλα να είμαι σε ικανοποιητικό βαθμό). Παίζω ήδη ένα όργανο οπότε έχω μουσική αντίληψη, αίσθηση του ρυθμού, ξέρω φυσικά να διαβάζω παρτιτούρες.. τι λέτε λοιπόν;
MT60RS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 (δεν εχω ιδεα απο αυτα) μηπως για αρχη να παρεις κανα φτηνο απο αυτα που συνδεονται στον υπολογιστη, ισα-ισα να συνηθισουν τα δαχτυλα σου και να δεις αν οντως σου αρεσει;
Keravnoulhs Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Το ξέρω ότι μου αρέσει.. έχω ένα synthesizer της κακιάς ώρας που μου αρέσει να παίζω και ήθελα κάτι καλύτερο.. έχει έκταση μόνο 2,5 οκτάβες
bilakos10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Θέλω να μάθω να παίζω πιάνο. Θα αγοράσω ένα ηλεκτρικό πιάνο γιατί το κλασικό είναι πανάκριβο και ογκώδες.. πρωτού αρχίσει η διαμάχη ηλεκτρικό vs κλασικό μπλεχτούν συζητήσεις για αρμόνια, πλήκτρα κτλ.. ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που ξέρει κάτι από αυτά το θεωρεί δυνατό. Θέλω δηλαδή να φτάσω σε ένα σημείο που να μπορώ να παίζω κομμάτια (όχι τα δυσκολότερα όλων αλλα να είμαι σε ικανοποιητικό βαθμό). Παίζω ήδη ένα όργανο οπότε έχω μουσική αντίληψη, αίσθηση του ρυθμού, ξέρω φυσικά να διαβάζω παρτιτούρες.. τι λέτε λοιπόν; Η πλειοψηφία των χρηστών του insomnia κάνει το ίδιο. Δεν μας λέει και τίποτα αυτό...! 1
Pa0ki Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Τα πάντα μπορείς να μάθεις πλέον αν έχεις θέληση και Internet
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Θέλω να μάθω να παίζω πιάνο. Θα αγοράσω ένα ηλεκτρικό πιάνο γιατί το κλασικό είναι πανάκριβο και ογκώδες.. πρωτού αρχίσει η διαμάχη ηλεκτρικό vs κλασικό μπλεχτούν συζητήσεις για αρμόνια, πλήκτρα κτλ.. ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που ξέρει κάτι από αυτά το θεωρεί δυνατό. Θέλω δηλαδή να φτάσω σε ένα σημείο που να μπορώ να παίζω κομμάτια (όχι τα δυσκολότερα όλων αλλα να είμαι σε ικανοποιητικό βαθμό). Παίζω ήδη ένα όργανο οπότε έχω μουσική αντίληψη, αίσθηση του ρυθμού, ξέρω φυσικά να διαβάζω παρτιτούρες.. τι λέτε λοιπόν; Nektar lx88 Και μάλλον θα βολευτεις...
anwnymh29 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Aν λες οτι εχεις ιδεα απο μουσικη βεβαιως και μπορεις να μαθεις..Αδυνατον θα ηταν αν ησουν εντελως ασχετος και θα επρεπε να ξεκινησεις με τα βασικα..Θεωρια , σολφεζ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα