Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι μου. Ειμαι ανηλικος, 14 ετων, και θελω να παρω μια prepaid card. Εχω αποφασισει ποια θελω. Την Πειραιως Prepaid Reloadable card. αλλα εχω μερικες ερωτησεις.

1) Αφου ειμαι 14, μπορει η μαμα μου να μου την βγαλει για εμενα. Αλλα τι χαρτια χρειαζεται ακριβως αφου δεν ειναι η μαμα μου πελατης την πειραιως;

2) οταν θελω να ξαναγεμισω την καρτα, πρεπει να παει η μαμα μου η μπορω εγω; Επειδη νομιζω οτι δεν μπορω, μπορει η μαμα μου να με δηλωσει ως συνδικαιουχο η κατι αλλο;

3) μπορω να την χρησιμοποιησω στο ebay?

Αυτα λοιπον. Να και ενα λινκ για την καρτα. http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/propliromenes-kartes/piraeus-prepaid-reloadable-cardΘα περιμενω την απαντηση σας.

Χρηστος

Δημοσ.

Απο την στιγμή που εισαι ανήλικος δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις τιποτα απο τα παραπάνω εσυ , η μητέρα σου πρέπει να πας στην πειραιώς με αυτα τα δικαιολογητικά http://www.piraeusbank.gr/~/media/Gr/Idiwtes/Files/Kartes/Dikaiologitika-Anavathmisis-Gift-Se-Reloadable.pdf, οταν θέλεις να γεμίσεις την κάρτα πρέπει να πας στο ταμείο να βάλεις τα χρήματα αλλα σου κρατάει προμήθεια €2 για κάθε εκφόρτιση  δηλαδή αν θέλεις να βάλεις 100 euro θα πληρώσεις 102 euro ( επειδή εισαι ανήλικος όμως πολύ πιθανόν να μην μπορείς να καταθέτεις εσυ χρήματα αλλα καποιος ενήλικος δεν χρειάζεται να ειναι η μητέρα σου).

Τέλος ναι την κάρτα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και στο ebay αλλα και παντού που δέχονται visa

Δημοσ.

1 %  κραταει η Πειραιως οταν κανω φορτιση μεσω e banking   ητοι στα 100 φορτισης μου κραταει1 ευρω και βαζει 99 καθαρα

στο γκισε να κρατανε παραπανω //??  

Δημοσ.

Την ιδια έχω και εγώ. 1% σου κρατάει όταν της βάζεις λεφτά, και νομίζω μέχρι τα 300 ευρώ. Δηλαδή:

100 ευρώ -> 1 ευρώ

200 ευρώ -> 2 ευρώ

300 ευρώ -> 3 ευρώ

400 ευρώ -> 3 ευρώ

500 ευρώ -> 3 ευρώ κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...