giannis_33 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 καλημερα εχω το iphone 6 κ καιρο τωρα μπενω στο σιτε απο το κινητο μου...ξαφνικα χθες μου εβγαζε κατι περιεργα error απο το safari αμεσως μολις αποσυνθεθηκα απο το wireless του αεροδρομιου κ δεν εμφανιζοταν καν το σιτε...με μια επανεκκινηση της συσκευης εμφανιζοταν χωρις ομως να κανει συνδεση στο λογαριασμο μου..εμφανιζονται οι εντολες κ μολις παταω συνδεση με βγαζει κανονικα χωρις ομως να εχει κανει log in...τα ιδιο συμβενει κ με το app...αντιμετωπιζει κανενας το ιδιο προβλημα?
zillakarpen Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Το ιδιο συμβαινει και σε μενα . Και από το ipad αλλα και από το iPhone.
giannis_33 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 εφτασα στο σημειο να κανω restore στο τηλ..ελπιζω να διορθωθει
Hal9000 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Είναι δικό μας θέμα και το κοιτάμε edit: Πρέπει να είναι Ok, δοκιμάστε ξανά σύνδεση αφού σβήσετε τα cookies και το ιστορικό από τις ρυθμίσεις του Safari
zillakarpen Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Όντως από το απόγευμα είναι όλα εντάξει πλέον. Ευχαριστούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις