Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομιζω ότι πλεον λυθηκε το θεμα, αν και όχι με τον τρόπο που περίμενα.

Το θέμα μπορεί να κλείσει!

Δώσε περισσότερες πληροφορίες για την αιτία του προβλήματος και την λύση που τελικά βρήκες!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά αντικατεστησα τον χαλασμένο επεξεργαστή με νέο, καθάρισα την ψυκτρα και πλέον ο υπολογιστής δεν σταματά την λειτουργία του αιφνιδιαστικα...

Δημοσ.

καλά,στραβωμένα ήταν τα πινακια,όχι κομμένα..

Μια απλή αλλαγή θερμοαγώγιμης ήθελε,τώρα τι καθάρισες πριν ένα μήνα και η ψύκτρα ήθελε πάλι καθάρισμα,είναι άλλο ερώτημα.

• Like 2
Δημοσ.

οχι δεν εχω αλλαξει. θα ελεγξω την ψυκτρα και θα ενημερωσω

Νομίζω εδώ ήταν το πρόβλημα. Όταν λέμε αν το καθάρισες, εννοούμε και αλλαγή πάστας. Αν έβγαλες την ψύκτρα για να την καθαρίσεις την πρώτη φορά και την τοποθέτησες χωρίς να βάλεις καινούργια πάστα, λογικό να έχει υψηλές θερμοκρασίες.

• Like 3
Δημοσ.

Λοιπόν παίδες χρειάζεστε επειγόντως εκμάθηση ελληνικών. Κι αυτό γιατί :

Στην αρχή ερωτήθηκα αν έχω καθαρίσει πρόσφατα το εσωτερικό του υπολογιστή και απάντησα ναι. Μετά μου πρότειναν να ασχοληθώ με την ψήκτρα (βγάλω βάλω), ωστόσο ως htpc είναι σχετικά μικρό, με αποτέλεσμα βγάζοντας την ψήκτρα να στραβωσουν πολλά από τα πινακια της cpu. Προτιμητεο δεν ηταν να δώσω λίγα ευρώ για να πάρω ένα μεταχειρισμενο cpu από το να ισιωνω τόσα πολλά πιν;

Επίσης όταν γράφει κάποιος "καθαρίζω την ψήκτρα" προφανώς εννοεί να αφαιρέσει τυχόν συσσωρευμενες σκόνες και όχι να βάλει πάστα...

Τέλος αν ξέρετε 10 πράγματα περισσότερα στους η/υ, δεν σας δίνει το δικαίωμα να είστε ειρωνικοι απέναντι μου. Κρίμα για το επίπεδο του φόρουμ του ινσομνια που συνεχώς ολισθαινει...

Δημοσ.

Και μια χαρά ελληνικά διάβασα,και ειρωνία δεν είδα πουθενά.

Η ψύκτρα βγαίνει χωρίς τον επεξεργαστή.

Για να στράβωσες τα πιν,σημαίνει πως τράβηξες λες και σήκωνες μπαταρία αυτοκινήτου και όχι ένα ηλεκτρονικό εξάρτημα με βάρος αναπτήρα.

Και θεώρησες λογικότερο να ψάξεις και να αγοράσεις άλλον επεξεργαστή με 15 ευρώ,από το να πάρεις μια κάρτα και να πιέσεις τα πιν γραμμή γραμμή να επανέλθουν ή να ποστάρεις ένα "έκανα μαλακία,το σώζω;".

Το λες και ένα λεπτό δουλειά.

Αν δεν ξέρεις ούτε ένα πράγμα από υπολογιστές ,γράφεις ένα "είμαι άσχετος,δεν ξέρω να συνδέω ούτε την πρίζα,εξηγήστε μου αναλυτικά".

Οι λοιποί θεώρησαν,και δικαίως,πως δεν μιλάνε σε παιδί δημοτικού,και παρέλειψαν τα προφανή,όπως μια συνταγή για σουτζουκάκια δεν εξηγεί τι είναι ο κιμάς ή πως το "βράζω ρύζι" απαιτεί νερό.

Η κοινή λογική είναι υπερδύναμη,τελικά.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν βρίσκω κάποια δυσκολία στο να ισιώσεις μερικά πινς από το να σπαταλήσεις χρήματα για καινούριο επεξεργαστή, υπάρχουν μέθοδοι όπως πιστωτική, μηχανικό μολύβι, κατσαβιδάκι με ίσια κεφαλή κλπ. Εμείς δεν προσπαθήσαμε να σε θίξουμε, αντιθέτως είπαμε την γνώμη μας για την κίνηση την οποία πραγματοποίησες. Πιο σύμφορο θα ήταν το ίσιωμα των στραβομένων πινς του χαλασμένου επεξεργαστή παρά η αγορά νέου. Τέλος πάντων, εμείς απλώς είπαμε την γνώμη μας και ότι ήταν λάθος για την τσέπη σου, από εκεί και πέρα το πάθημα μάθημα για μια τέτοια περίπτωση. Πιστεύω πως αυτό που γράφει η υπογραφή σου ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση πέραν αρκετών της καθημερινότητας, αν σου τύχει κάτι τέτοιο δεν θα ξαναπράξεις έτσι παρά πιο σοφά. Αυτά φιλικά από άνθρωπο που έχει ισιώσει μια φαρμακερή φορά pentium 4 socket 478 από παρόμοια περίπτωση, βλέπεις έβγαλα την ψύκτρα με κρύο μηχάνημα αντί ζεστό για να είναι η πάστα ρευστή.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ παιδιά έχετε δίκιο, εσείς ξέρετε καλύτερα άλλωστε. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια. Καλή συνέχεια!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...