loveisforfree Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) π Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2015 από loveisforfree
zmok Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 να τον πας σε γιατρο για εξετασεις φιλε μου. ωτορινολαρυγγολόγος ειναι αυτος που θα σου πει τι να κανεις. εμενα ο πατερας μου ειχε προβλημα με το ροχαλητο και αναγκαστηκε να κανει εγχειρηση. μην υποτιμας το προβλημα. και φυσικα μην το αφησεις ετσι. αυτη ειναι η συμβουλη μου
Kostasspil Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Αν δεν μπορείτε να καταφύγετε στη λύση του χειρουργείου (που αργά ή γρήγορα πρέπει να γίνει), τότε οι ωτασπίδες είναι ό,τι πρέπει
loveisforfree Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) ? Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2015 από loveisforfree
slipknot Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Καταρχάς κάνε λίγο στην άκρη το τουπέ σου, κοπελίτσα μου. Το ροχαλητό δεν είναι κάτι που ελέγχεις, για ποιο πράμα μαλώνεις ακριβώς; Μπορείς να του συστήσεις να πάει σε γιατρό ή απλά να σταματήσεις να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Από ένα σημείο και μετά στη σχέση κάνεις και παραχωρήσεις. Που ξέρεις εσύ ότι δε ροχαλίζεις η ίδια, αλλά ο άλλος δεν κάνει την τρίχα-τριχιά για να σου κάνει μανούρα; Τον ρώτησες μια φορά αν επιθυμεί να βλέπει τις ματωμένες σερβιέτες σου στο καλαθάκι του μπάνιου ή αν έχει όρεξη να μπαίνει στην μπανιέρα πηδώντας τα εμπόδια των σαμπουάν, μαλακτικών, μασκών για τα μαλλιά, ισιωτικών κρεμών, λακ και όλων των εκατοντάδων άλλων προϊόντων περιποίησης που στοιβάζεις, απομυζώντας τον προϋπολογισμό του σπιτιού; Κανονικά θα έπρεπε να χαίρεσαι με το ροχαλητό γιατί κάνει αισθητή την παρουσία του στο σπίτι. Μπορείς να το εκμεταλλευτείς, το ξέρεις ότι οι ambient ήχοι βοηθούν ιδιαίτερα στον ύπνο; Αντί να ακούς μαλακίες στο κινητό, βάλ' το στην άκρη, κλείσε τα μάτια και χαλάρωσε. Η μόνη συμβουλή που οφείλω να σου δώσω, είναι να μεγαλώσεις. 5
Kostasspil Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 δε θελει να ακουσει τιποτα για γιατρο και με λεει υπερβολικη! δεν συνεβαινε απο παντα αυτο, αλλα εχει αρκετο καιρο που γινεται τωρα. ειναι 25 χρονων δε ξερω δεν ειναι πολυ νωρις για χειρουργειο ? εκτος αυτου δε νομιζω πως υπαρχει περιπτωση να το κανει. οι ωτοασπιδες θα κανουν οντως δουλεια? γιατι απο οσο ξερω ειναι για εξωτερικους θορυβους. δεν υπαρχει κανενα φαρμακο ή κατι παρομοιο απο φαρμακειο που να βοηθαει καθολου ? Καταρχήν τράβα τον κανα βίντεο ν ακούσει πως κάνει Ξαδερφός μου που είχε το ίδιο πρόβλημα είχε πάρει το ΟΚ για επέμβαση απ τα 18 και μετά. Καταρχάς κάνε λίγο στην άκρη το τουπέ σου, κοπελίτσα μου. Το ροχαλητό δεν είναι κάτι που ελέγχεις, για ποιο πράμα μαλώνεις ακριβώς; Δεν παύει να ναι ενοχλητικό όμως
loveisforfree Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 για ποιο τουπε μιλας ακριβως??? να μη μιλαω δηλαδη και να καθομαι ξυπνια και να πηγαινω στη δουλεια αυπνη. πολυ λογικο. οσο για το λογο που μαλωνουμε δεν ειναι επειδη ροχαλιζει δεν μαλωνω εγω αλλα εκεινος νευριαζει οταν του λεω πως παλι δε κοιμηθεικα επειδη ροχαλιζει (ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ) !! θυμωνει ομως και μαλωνουμε!! Αμα δεν εχεις να δωσεις μια συμβουλη μη πεταγεσαι να κρινεις και να πεταξεις την εξυπναδα σου γιατι δε τη χρειαζομαι οκ ? Καταρχήν τράβα τον κανα βίντεο ν ακούσει πως κάνει Ξαδερφός μου που είχε το ίδιο πρόβλημα είχε πάρει το ΟΚ για επέμβαση απ τα 18 και μετά. Δεν παύει να ναι ενοχλητικό όμως Καταρχάς κάνε λίγο στην άκρη το τουπέ σου, κοπελίτσα μου. Το ροχαλητό δεν είναι κάτι που ελέγχεις, για ποιο πράμα μαλώνεις ακριβώς; Μπορείς να του συστήσεις να πάει σε γιατρό ή απλά να σταματήσεις να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Από ένα σημείο και μετά στη σχέση κάνεις και παραχωρήσεις. Που ξέρεις εσύ ότι δε ροχαλίζεις η ίδια, αλλά ο άλλος δεν κάνει την τρίχα-τριχιά για να σου κάνει μανούρα; Τον ρώτησες μια φορά αν επιθυμεί να βλέπει τις ματωμένες σερβιέτες σου στο καλαθάκι του μπάνιου ή αν έχει όρεξη να μπαίνει στην μπανιέρα πηδώντας τα εμπόδια των σαμπουάν, μαλακτικών, μασκών για τα μαλλιά, ισιωτικών κρεμών, λακ και όλων των εκατοντάδων άλλων προϊόντων περιποίησης που στοιβάζεις, απομυζώντας τον προϋπολογισμό του σπιτιού; Κανονικά θα έπρεπε να χαίρεσαι με το ροχαλητό γιατί κάνει αισθητή την παρουσία του στο σπίτι. Μπορείς να το εκμεταλλευτείς, το ξέρεις ότι οι ambient ήχοι βοηθούν ιδιαίτερα στον ύπνο; Αντί να ακούς μαλακίες στο κινητό, βάλ' το στην άκρη, κλείσε τα μάτια και χαλάρωσε. Η μόνη συμβουλή που οφείλω να σου δώσω, είναι να μεγαλώσεις.
Adon1s Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Να παει σε ΩΡΛ . Και εγω που ειχα θεμα με την αναπνοη απο την μυτη πηγα , εκανα επεμβαση οταν ημουν στα 17 , βελτιωθηκε καπως αλλα παλι εχω σοβαρο προβλημα και ροχαλιζω σαν τρακτερ. Ειμαι η αιτια να μη θελουν οι φιλοι μ στις διακοπες να ειμαστε στο ιδιο δωματιο . Εν πασει περιπτεωσει η λυση του ΩΡΛ ειναι μονοδρομος. Αποκει και περα , ειτε θα βαλεις ωτοασπιδες , ειτε να αγορασει(ς) απο το φαρμακειο κατι αυτοκολλητες ταινιες για την μυτη που ανοιγουν τα ρουθουνια , ειτε να του λες να κοιμαται μπρουμητα . Οταν εισαι μπρουμητα δεν ροχαλιζεις.
loveisforfree Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Να παει σε ΩΡΛ . Και εγω που ειχα θεμα με την αναπνοη απο την μυτη πηγα , εκανα επεμβαση οταν ημουν στα 17 , βελτιωθηκε καπως αλλα παλι εχω σοβαρο προβλημα και ροχαλιζω σαν τρακτερ. Ειμαι η αιτια να μη θελουν οι φιλοι μ στις διακοπες να ειμαστε στο ιδιο δωματιο . Εν πασει περιπτεωσει η λυση του ΩΡΛ ειναι μονοδρομος. Αποκει και περα , ειτε θα βαλεις ωτοασπιδες , ειτε να αγορασει(ς) απο το φαρμακειο κατι αυτοκολλητες ταινιες για την μυτη που ανοιγουν τα ρουθουνια , ειτε να του λες να κοιμαται μπρουμητα . Οταν εισαι μπρουμητα δεν ροχαλιζεις. δε θελει να παει σε γιατρο δυστυχως! με λεει υπερβολικη και θυμωνει! δοκιμασαμε τις ταινιες της μυτης και δε κανουν τιποτα. οπως και να κοιμαται ροχαλιζει παρα πολυ γιαυτο ρωταω μηπως ξερει καποιος κατι αλλο εκτος απο χειρουργειο που ειχε το ιδιο προβλημα και τον βοηθησε. εσυ δηλαδη δεν εχεις δοκιμασει κατι αλλο ?
miike Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 παιδια εχω ενα σημαντικο προβλημα και θελω να σας το πω μηπως εχετε να προτεινετε καποια λυση. τους τελευταιους μηνες το αγορι μου ροχαλιζει παρα πολυ και δε μπορω να κλεισω ματι πλεον! μαλωνουμε συνεχεια γιάυτο το θεμα. ροχαλιζει πολυ δυνατα με αποτελεσμα να εχω χασει τον υπνο μου για τα καλα. το σπιτι ειναι πολυ μικρο και δεν υπαρχει αλλο δωματιο για να μπορω να πηγαινω και να ηρεμω λιγο! προσπαθω να κοιμαμαι τις ωρες που λειπει ή που δε κοιμαται αυτος. υπαρχει καποιο φαρμακο που να βοηθαει το ροχαλητο ? οι ωτοασπιδες θα βοηθουσαν καθολου κι αν ναι ποιες ακριβως θα εκαναν δουλεια γιατι μιλαμε για πολυ δυνατο θορυβο! να τον πας σε γιατρο για εξετασεις φιλε μου. ωτορινολαρυγγολόγος ειναι αυτος που θα σου πει τι να κανεις. εμενα ο πατερας μου ειχε προβλημα με το ροχαλητο και αναγκαστηκε να κανει εγχειρηση. μην υποτιμας το προβλημα. και φυσικα μην το αφησεις ετσι. αυτη ειναι η συμβουλη μου Μόνο εγώ το είδα ^^ 1
Adon1s Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Οχι.Σε κανα μηνα θα ξαναπαω σε ΩΡΛ. Και μπρουμητα ροχαλιζει;Περιεργο.
loveisforfree Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Καταρχήν τράβα τον κανα βίντεο ν ακούσει πως κάνει Ξαδερφός μου που είχε το ίδιο πρόβλημα είχε πάρει το ΟΚ για επέμβαση απ τα 18 και μετά. Δεν παύει να ναι ενοχλητικό όμως το εχω κανει κι εχει παραδεχτει πως ροχαλιζει πολυ αλλα μετα καθε φορα που παω τη συζητηση για το γιατρο θυμωνει κι αρχιζει ο καβγας! Οχι.Σε κανα μηνα θα ξαναπαω σε ΩΡΛ. Και μπρουμητα ροχαλιζει;Περιεργο. ναι ροχαλιζει παρα πολυ οπως και να κοιμηθει αλλιως δε θα το εκανα καθολου θεμα! ειναι σχεδον ασταματητο ολη τη νυχτα διαρκει! Μόνο εγώ το είδα ^^ χαχαχα Καταρχάς κάνε λίγο στην άκρη το τουπέ σου, κοπελίτσα μου. Το ροχαλητό δεν είναι κάτι που ελέγχεις, για ποιο πράμα μαλώνεις ακριβώς; Μπορείς να του συστήσεις να πάει σε γιατρό ή απλά να σταματήσεις να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Από ένα σημείο και μετά στη σχέση κάνεις και παραχωρήσεις. Που ξέρεις εσύ ότι δε ροχαλίζεις η ίδια, αλλά ο άλλος δεν κάνει την τρίχα-τριχιά για να σου κάνει μανούρα; Τον ρώτησες μια φορά αν επιθυμεί να βλέπει τις ματωμένες σερβιέτες σου στο καλαθάκι του μπάνιου ή αν έχει όρεξη να μπαίνει στην μπανιέρα πηδώντας τα εμπόδια των σαμπουάν, μαλακτικών, μασκών για τα μαλλιά, ισιωτικών κρεμών, λακ και όλων των εκατοντάδων άλλων προϊόντων περιποίησης που στοιβάζεις, απομυζώντας τον προϋπολογισμό του σπιτιού; Κανονικά θα έπρεπε να χαίρεσαι με το ροχαλητό γιατί κάνει αισθητή την παρουσία του στο σπίτι. Μπορείς να το εκμεταλλευτείς, το ξέρεις ότι οι ambient ήχοι βοηθούν ιδιαίτερα στον ύπνο; Αντί να ακούς μαλακίες στο κινητό, βάλ' το στην άκρη, κλείσε τα μάτια και χαλάρωσε. Η μόνη συμβουλή που οφείλω να σου δώσω, είναι να μεγαλώσεις. για ποιο τουπε μιλας ακριβως??? να μη μιλαω δηλαδη και να καθομαι ξυπνια και να πηγαινω στη δουλεια αυπνη. πολυ λογικο. οσο για το λογο που μαλωνουμε δεν ειναι επειδη ροχαλιζει δεν μαλωνω εγω αλλα εκεινος νευριαζει οταν του λεω πως παλι δε κοιμηθεικα επειδη ροχαλιζει (ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ) !! θυμωνει ομως και μαλωνουμε!! Αμα δεν εχεις να δωσεις μια συμβουλη μη πεταγεσαι να κρινεις και να πεταξεις την εξυπναδα σου γιατι δε τη χρειαζομαι οκ ?
Silverage Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Πολύ ευαίσθητη είσαι για να μην σε αφήνει να κοιμηθείς το ροχαλητό.
loveisforfree Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Πολύ ευαίσθητη είσαι για να μην σε αφήνει να κοιμηθείς το ροχαλητό. η αληθεια ειναι πως ειμαι απο τα ατομα που χρειαζονται ησυχια για να κοιμηθουν. με ενοχλουν οι θορυβοι. αλλα αν ηταν ανα διαστηματα ή αν δεν ηταν τοσο δυνατο δε θα με πειραζε. το θεμα ειναι πως ειναι πολυ δυνατο και συστηματικα ασταματητο πιστευω ο καθενας θα ειχε θεμα με αυτο ποσο μαλλον εγω που ειμαι και κοπελα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις