Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι ένας κυνικός μπάσταρδος, έτσι μιλάω. Άμα το ροχαλητό ακούγεται μέχρι και έξω από την πόρτα, προφανώς παίζει θέμα πολυκατοικίας με κάκιστη ηχομόνωση. Επειδή όμως βλέπεις τα πράματα πολύ κοντόφθαλμα, όταν έρθει η στιγμή (πράμα που φυσικά απεύχομαι) που κάποιος ανώμαλος θα βρεθεί έξω από την πόρτα και θα καταλάβει ότι το σπίτι φρουρείται, θα εκτιμήσεις πολύ το ροχαλητό αυτό.

Αυτό που ρωτάς καλή μου, είναι αυτό ακριβώς που θα έπρεπε να είχες ρωτήσει τις 2 μανάδες, ακριβώς επειδή έχουν γνώση και εμπειρία, με χρόνια στο κουρμπέτι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη γνωρίζουν περιπτώσεις, είτε από φίλες τους, από συγγενείς ή ακόμα και από τους ίδιους τους άντρες τους. Κάποιο Μεσογειακό βουντού θα είναι σε θέση να κάνουν. Σε νοιάζει δηλαδή να μην τον "εκθέσεις" σε δύο τόσο κοντινά άτομα, αλλά δεν έχεις κανέναν ενδοιασμό να το κάνεις σε δεκάδες αγνώστους στο ιντερνέτ; Θα φτύσω τον ελληνικό μου με αυτά που διαβάζω.

κλν

Επεξ/σία από loveisforfree
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

καπνίζει? πίνει?

ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ 

• Αιγινήτειο Νοσοκομείο (Αθήνα), Ψυχιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Τηλ: 210-7289324
  • Νοσοκομείο Σωτηρία (Αθήνα), Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική, Τηλ: 210-7710012 
  • Νοσοκομείο Ευαγγελισμού (Αθήνα), Πανεπιστημιακή Κλινική Εντατικής Θεραπείας και Πνευμονολογίας, Τηλ: 210-7236743 
  • Σισμανόγλειο Νοσοκομείο (Αθήνα), Τηλ: 210-8043203
  • Ευγενίδειο Νοσοκομείο (Αθήνα), Τηλ: 210-7236743
  • Νοσοκομείο Παπανικολάου (Θεσσαλονίκη), Τηλ: 2310-358278
  • Νοσοκομείο Άγιος Παύλος (Θεσσαλονίκη), Τηλ: 2310-493500 
  • Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Κρήτης (Ηράκλειο), Τηλ: 2810-394824 
  • Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Θεσσαλίας (Λάρισα), Τηλ: 2410-301193

Πάρε σ ένα απ αυτά τα τηλέφωνα ενημερώσου...αν είναι βαρύ το ροχαλητό μπορεί να υποδηλώνει άλλες δυσλειτουργίες του οργανισμου....25 χρονών είναι πιτσιρικάς ακόμα για να κάνει σαν τανκ...

• Like 1
Δημοσ.

καπνίζει? πίνει?

ΚΕΝΤΡΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ

• Αιγινήτειο Νοσοκομείο (Αθήνα), Ψυχιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Τηλ: 210-7289324
  • Νοσοκομείο Σωτηρία (Αθήνα), Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική, Τηλ: 210-7710012 
  • Νοσοκομείο Ευαγγελισμού (Αθήνα), Πανεπιστημιακή Κλινική Εντατικής Θεραπείας και Πνευμονολογίας, Τηλ: 210-7236743 
  • Σισμανόγλειο Νοσοκομείο (Αθήνα), Τηλ: 210-8043203
  • Ευγενίδειο Νοσοκομείο (Αθήνα), Τηλ: 210-7236743
  • Νοσοκομείο Παπανικολάου (Θεσσαλονίκη), Τηλ: 2310-358278
  • Νοσοκομείο Άγιος Παύλος (Θεσσαλονίκη), Τηλ: 2310-493500 
  • Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Κρήτης (Ηράκλειο), Τηλ: 2810-394824 
  • Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Θεσσαλίας (Λάρισα), Τηλ: 2410-301193

Πάρε σ ένα απ αυτά τα τηλέφωνα ενημερώσου...αν είναι βαρύ το ροχαλητό μπορεί να υποδηλώνει άλλες δυσλειτουργίες του οργανισμου....25 χρονών είναι πιτσιρικάς ακόμα για να κάνει σαν τανκ...

αυτο λεω κι εγω μου κανει εντυπωση! δε το ειχε απο παντα ομως. ροχαλιζε αλλα σε λογικα πλαισια κι οχι συστηματικα. τους τελευταιους μηνες ομως κανει οπως ακριβως λες. μονο καπνιζει δε πινει και παλι πλεον καπνιζει ελαχιστα πιο πολυ καπνιζε παλια που ροχαλιζε λιγοτερο. το πιο λογικο αν παρω τηλεφωνο θα ειναι να μου πουν να παμε απο εκει και δεν υπαρχει περιπτωση να παει!

Δημοσ.

Μήπως τρώει πολύ το βράδυ;

καποιες φορες ναι τρωει αρκετα αλλα καποιες οχι. ειτε φαει ειτε οχι παλι ροχαλιζει ομως. και δεν εχει κανενα θεμα με τα κιλα δεν ειναι δηλαδη θεμα παχυσαρκιας ας πουμε. 

Δημοσ.

η μητερα του αγαπητε εχει το ιδιο θεμα με το πατερα του και κοιμουνται σε ξεχωριστα δωματια. ικανοποιηθηκες τωρα? οσο για αυτα που λες μονο γελιο μου προκαλουν. εχω αναγκη απο υπνο για να πηγαινω στη δουλεια μου ξεκουραστη δε τα ξυνω ολη μερα λυπαμαι! δε ξερω τι κανει η δικια σου στη ζωη της και σε εχει κανει να πιστευεις πως το ροχαλητο ειναι πλεονεκτημα αλλα λαθος τα ξερεις. κι εδω στο ιντερνετ κανεις δε ξερει ποια ειμαι ουτε σε ποιον αναφερομαι. πολυ εξυπνος μας βγηκες εσυ

Μπορεί ο άνθρωπος να πηγαίνει αλλού να κοιμηθεί επειδή είναι κι αυτή μια μέγαιρα που μιλάει πολύ. Θλίβομαι γιατί γράφτηκες με nick "loveisforfree", αλλά τελικά προκύπτει πως η αγάπη αυτή μόνο δωρεάν δεν είναι. Βαθύτατα ενοχική, με τόνους καταπίεσης και τόση εκμετάλλευση που δεν έχουν βιώσει ούτε τα παιδάκια στα διάφορα sweatshops της Ασίας.

Άμα καταλάβαινες ότι η αντιμετώπιση του ζητήματος είναι πρωτίστως θέμα νοοτροπίας ίσως χαλάρωνες λίγο.

• Like 3
Δημοσ.

Άμα έχει κρεατάκια....αμυγδαλές...και άλλα ωραία...τί να κάνουμε..να του τα βγάλουμε από δω???

Φοβησε τον...πεστου ότι καταλαβαίνεις ότι σταματάει να αναπνέει...άμα πάθει τπτ στον ύπνο του θα την πληρώσεις εσύ??

Δημοσ.

καποιες φορες ναι τρωει αρκετα αλλα καποιες οχι. ειτε φαει ειτε οχι παλι ροχαλιζει ομως. και δεν εχει κανενα θεμα με τα κιλα δεν ειναι δηλαδη θεμα παχυσαρκιας ας πουμε. 

Να πίνει αρκετό νερό όλη την ημέρα (14-16 ποτήρια) και να κάνει ζεστό μπάνιο πριν κοιμηθεί. Επίσης καλό είναι αλλάξεις εντελώς μαξιλάρια, γιατί μπορεί να αυξήθηκε λόγω καμίας αλλεργίας.

Δημοσ.

Άμα έχει κρεατάκια....αμυγδαλές...και άλλα ωραία...τί να κάνουμε..να του τα βγάλουμε από δω???

Φοβησε τον...πεστου ότι καταλαβαίνεις ότι σταματάει να αναπνέει...άμα πάθει τπτ στον ύπνο του θα την πληρώσεις εσύ??

του τα λεω ολα αυτα αλλα θυμωνει οπως ειπα και μαλωνουμε μετα. γιαυτο εχω απελπιστει κι ειπα να ρωτησω εδω μηπως ειχε κανενας το ιδιο θεμα και το ελυσε καπως χωρις γιατρο! ανησυχω και για την υγεια του γιατι δεν ειναι λογικο να κανει ετσι τοσο μικρος αλλα δε καταλαβαινει!

Δημοσ.

Να πίνει αρκετό νερό και να κάνει ζεστό μπάνια πριν κοιμηθεί. Επίσης καλό είναι αλλάξεις εντελώς μαξιλάρια, γιατί μπορεί να αυξήθηκε λόγω καμίας αλλεργίας.

το εκανα κι αυτο αλλαξα μαξιλαρια μηπως δε το βολευαν αλλαξα και στρωμα μηπως δε κοιμοταν ανετα αλλα και παλι τιποτα. ρωτησα μηπως υπαρχει κατι φαρμακευτικο που θα βοηθησει τη κατασταση και το εχει δοκιμασει ηδη καποιος.

ε τότε...να μην του κάθεσαι μέχρι να δει γιατρό!!!χαχαχαχ βάλε τα μεγάλα μέσα!!!

χαχαχα δε νομιζω πως θα επιφερει αποτελεσμα μαλλον πιο πολλους καβγαδες!

Μπορεί ο άνθρωπος να πηγαίνει αλλού να κοιμηθεί επειδή είναι κι αυτή μια μέγαιρα που μιλάει πολύ. Θλίβομαι γιατί γράφτηκες με nick "loveisforfree", αλλά τελικά προκύπτει πως η αγάπη αυτή μόνο δωρεάν δεν είναι. Βαθύτατα ενοχική, με τόνους καταπίεσης και τόση εκμετάλλευση που δεν έχουν βιώσει ούτε τα παιδάκια στα διάφορα sweatshops της Ασίας.

Άμα καταλάβαινες ότι η αντιμετώπιση του ζητήματος είναι πρωτίστως θέμα νοοτροπίας ίσως χαλάρωνες λίγο.

απο που το εσκασες εσυ ?

• Like 1
Δημοσ.

ε τότε καλό κουράγιο...καλή τύχη...και καλούς ύπνους!!!

ωτοασπίδες κτλ...δεν πιάνουν...άσε που αν γίνει τίποτα έκτακτο το βράδυ πάει την πάτησες...

φαρμακευτικά κατασταλτικά...ούτε αυτά ...

βάλτου ένα κράνος και άστον να χαίρεται....

Δημοσ.

ε τότε καλό κουράγιο...καλή τύχη...και καλούς ύπνους!!!

ωτοασπίδες κτλ...δεν πιάνουν...άσε που αν γίνει τίποτα έκτακτο το βράδυ πάει την πάτησες...

φαρμακευτικά κατασταλτικά...ούτε αυτά ...

βάλτου ένα κράνος και άστον να χαίρεται....

ξερω κι  εγω οι ωτοασπιδες δε θα μετριασουν εστω το θορυβο ? απλως θελω να μου πουν καλες ωτοασπιδες οχι τις κλασσικες γιατι αυτες τιποτα δε θα κανουν..

Δημοσ.

απο που το εσκασες εσυ ?

Το έσκασα από ένα προσωπικό μαρτύριο όπου μεταξύ άλλων, το πάθος μου για το body building και οι μεγάλες ποσότητες κοτόπουλου που κατανάλωνα ενοχλούσαν. Γιατί; Επειδή ήταν βετζιτέριαν. Γνωρίζω πολύ καλά λοιπόν τι πάει να πει ψυχολογικός πόλεμος και έχω το δικαίωμα, σε αυτή την περίπτωση και με τα δεδομένα που παρουσιάζονται να παίρνω το δικό του μέρος.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...