Προς το περιεχόμενο

E3: Τι να περιμένουμε από τη φετινή “γιορτή” του gaming


Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για 'μένα είναι Division, Forza 6, Need for Speed και Rise of the Tomb Raider. Για το Uncharted δεν καίγομαι άμεσα. Πιο πολυ΄ προτιμώ να περιμένω τη συλλογή με τα upscales που θα βγει το φθινόπωρο και όταν τελειώσω μ' αυτά, παίζω και το φινάλε της σειράς.

 

Πάντως το lineup της Sony θυμίζει λίγο φτωχό συγγενή ή είναι η ιδέα μου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Σιγά, σου θιψαμε ΤΗΝ εταιρία,που ούτε μια κονσόλα δε μπορεί να βγάλει να στεριώσει πλέον.Ααα μην ξεχάσω τι έκανε και στο youtube! Επίσης διάβασε καλύτερα, τα 2 αυτά παιχνίδια τα γράφουν για εξαίρεση..

 

Ναι μωρε παει για κλεισιμο. Το Wii ηταν με διαφορα η κονσολα με τις περισσοτερες πωλησεις στην 7η γενια ενω στην 8η το Wii U που ειναι καταστροφη εχει 9.5 μυρια σε αντιθεση με το επιτυχημενο Xbone που εχει πουλησει 10 (και εχει και ανετα τα καλυτερα exclusives για εμενα αλλα αυτο οκ, ειναι υποκειμενικο, σαν PC gamer δεν βρισκω τον παραμικρο λογο να παρω PS4 η Xbone, ενω το WiiU μου το εχω λιωσει). Κολοσσιαια διαφορα. Α να μην πιασουμε το 3ds που εχει διαλυσει τον οποιο ανταγωνισμο και εχει πουλησει περισσοτερα απο τους υπολοιπους μαζι.

 

Αστα δραμα η κατασταση.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μονο τα nintendo games τα παιζουν μεγαλοι  (hardcore gamers) τωρα πια  ολα τα αλλα pew pew pew και loot τα παιζουν τα 10χρονα που εχουν ορεξη εμεις οι παππουδες μονο για καμια nintendo ειμαστε και καμια dota ολα τα αλλα ειναι gtp σαν το witcher 3 ας πουμε hype που θα το παιξουν παιδακια και μονο παλι.
 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Η Nintendo έχοντας πάρει απόφαση ότι το Wii U δεν σώζεται", μέχρι εκεί διάβασα.. με 3 καινούργια παιχνίδια σώζεται, Mario (τύπου Galaxy κατά προτίμηση ),Metroid (ένα στον δρόμο των Prime) και φυσικά το Zelda. Α ρε και να δώσουν στην Ε3 τι έχει να γίνει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

'''Αδιάφοροι δείχνουν στην πλειοψηφία τους οι τίτλοι της Nintendo, με μοναδικές εξαιρέσεις ίσως τα Mario Maker και Star Fox του Wii U. Τα υπόλοιπα παιχνίδια απευθύνονται σε niche κοινά, '''

 

Υπαρχει αναλυτικη λιστα με το τι παιχνιδια θα δειξει η Nintendo στην E3???Αν οχι τοτε που βασιζεται το αδιαφοροι  τιτλοι???

 

Σου θίξαμε την εταιρεία; Να ζήσεις να τη θυμάσαι...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...