Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τα φώτα σας. Έχω κάποιες οφειλές προς την εφορία (γύρω στα 11χιλιάρικα) και θέλω να βάλω στην Prepaid Card μου 200 ευράκια ώστε να κάνω μια αγορά από το Internet. Υπάρχει περίπτωση να μου τα "ρουφήξει" η εφορία;

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ναι φυσικά... Εδω τα ρουφάνε για πολυ μικρότερες οφειλες και απο λογαριασμούς οψεως (κοινως σε πληρωνει ο πελατης σου κατι και δε μπορεις να το παρεις στα παιρνει η εφόρια/ικα κοκ)...

• Like 1
Δημοσ.

η prepaid δεν συνδέεται με τραπεζικο λογαριασμο ασχέτως ποσα χρηματα μπορεις να εχεις μεσα μεχρι 2500 μπορεις αν θυμαμαι καλα...

η εφορια κατασχει ότι βρισκει σε τραπεζικο λογαριασμο και όχι σε prepaid...φαντασου με αυτή τη λογικη εκανε κατασχεση ακομα και στην κλασσικη πιστωτικη που εχουν ολοι... προσωρα αφοβα

• Like 2
Δημοσ.

Πρεπει να δηλωσεις τον λογαριασμο σου βς ακατασχετο ωστε μεχρι 1500 ευρω να μην μπορουν να τα πειραξουν. Ίσως να μπορούν επειδή είναι προπληρωμενη κάρτα, δηλαδή έχει δικά σου λεφτά μέσα. Κάνε ρύθμιση για 100 δόσεις, με 110 το μήνα ξεμπερδευεις.

Δημοσ.

Eγω αν χρωσταγα 11 χιλικαρικα θα κοβα τις αγορες απο ιντερνετ και θα κοιταζα να ξεχρεωσω...

• Like 18
Δημοσ.

Ειναι για εξυπηρέτηση φίλου που δεν έχει κάρτα και θα του κάνω εγω τη παραγγελία.Αν μπορούσα να πληρώσω θα το είχα κάνει αλλά είναι δύσκολο με.μηδενικό εισόδημα και 5 χρόνια ανεργίας. Ναι, να το δηλώσω ακατασχετο αλλα πως που δεν έχω καν iban αφού κάρτα αποκλειστικά για αγορές μέσω internet.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι,αλλα δεν μου απαντησες το πως καταφερες να χρωστας τοσα πολλα χρηματα στην εφορια.Ηταν μικρο το ποσο,το αφησες χρονια και πηρε προσαυξησεις?Τι ποσο ηταν?

Οσο για τον φιλο σου μπορει να παει να βγαλει 1 καρτα.Οπως 1 γνωστος μου που του παρηγγειλα εγω 2-3 φορες με δικη μου Visa debit αλλα τον επρηξα να βγαλει δικη του καρτα και τελος.

Δημοσ.

Eγω αν χρωσταγα 11 χιλικαρικα θα κοβα τις αγορες απο ιντερνετ και θα κοιταζα να ξεχρεωσω...

Εσύ κάτσε να πεθάνεις και της πείνας για να πληρώνεις τα χαράτσια και τους φόρους για τα δάνεια των ξένων.

• Like 3
Δημοσ.

Εσύ κάτσε να πεθάνεις και της πείνας για να πληρώνεις τα χαράτσια και τους φόρους για τα δάνεια των ξένων.

Συμφωνώ... Το ψυγείο πρέπει να είναι γεμάτο, το στομάχι να μην γουργουριζει, μετά ότι περισσέψει και αν, να πληρωσουμε τα πανωτοκια

Ειναι για εξυπηρέτηση φίλου που δεν έχει κάρτα και θα του κάνω εγω τη παραγγελία.Αν μπορούσα να πληρώσω θα το είχα κάνει αλλά είναι δύσκολο με.μηδενικό εισόδημα και 5 χρόνια ανεργίας. Ναι, να το δηλώσω ακατασχετο αλλα πως που δεν έχω καν iban αφού κάρτα αποκλειστικά για αγορές μέσω internet.

Αρα δεν έχεις τραπεζικό λογαριασμό... Δεν υπάρχει πρόβλημα να φορτιζεις την κάρτα λοιπόν. Σου έχει έρθει ειδοποίηση για κατασχετηριο? Μήπως δεν θα έπρεπε να ανησυχεις για την κάρτα αλλά για κανά διαμέρισμα?

Δημοσ.

11k?2 χρονια στον οαεε ,μονο.ή 3 χρονια φορος ελ.επαγγ.με ζημιες,ενα σπιτι και χωρις οικογενεια.και εννοειται καλυτερα να τα φαω,παρα να τα δωσω......

καρτα χωρις λογαριασμο,δεν σε πειραζουν.

Δημοσ.

11k?2 χρονια στον οαεε ,μονο.ή 3 χρονια φορος ελ.επαγγ.με ζημιες,ενα σπιτι και χωρις οικογενεια.και εννοειται καλυτερα να τα φαω,παρα να τα δωσω......

καρτα χωρις λογαριασμο,δεν σε πειραζουν.

Συγχαρητηρια για τη σταση ζωης σου!

Τι εισαι,χαζος να πληρωσεις?

Θα πληρωσουν οι αλλοι...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...