Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βασικα , απο Ιανουαριο μεχρι Οκτωβρη εχουν οιστρους οι γατες για κανα 20μερο μαξ την φορα . Οποτε υπομονη .

Δημοσ.

καλα καλα αμα βγει κανα βιντεο στυλ κσσσ και κανω "νιαουυυ" και "sound, θα σε σκισω γαμιολη" εγω θα ειμαι

• Like 1
Δημοσ.

Εδω και 1 με 1.5 μηνα ειναι μια γατα που κραζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ (κυριως βραδυ).. καθε 10 λεπτα αρχιζει και κανει τον ιδιο σπαστικο ηχο (σε συνδιασμο λες και κλαιει μωρο)... Τωρα αν ειχα την ορεξη να σηκωθω απο το κρεβατι και να της χωσω 2 κλωτσιδια θα το ειχα κανει ηδη, αν ειχα ανακαλυψει και ποια ειναι! ΟΧΙ δεν μισω τα ζωα, ναι θα επαιρνα γατα ή σκυλο καποτε στο σπιτι, αλλα αυτο το πραγμα εχει παραγινει!! Αντε να το δεχτω τον εναν μηνα που ολες κραζουν επειδη ψαχνουν για κοκο, αλλα αυτη εκει συνεχιζει! Περιοχη, Αθηνα κεντρο!

Αμα λοιπον της κανω ολα αυτα που φανταζομαι καθε φορα που την ακουω, θα φταιω? Εκτος αν ολοι εσεις οι υπερ-φιλοζωοι μου δωσετε ενα τηλεφωνακι και σας παρω τηλ να ρθειτε να την μαζεψετε

Νερομπαλα και εισαι αρχηγος. Μια στην μαπα και τελος. Ουτε την πονας ουτε τπτ απλα της φευγουνε οι καψες. 

Υ.Γ Νερομπαλα που παιζαμε μπουγελο. Ελπιζω να εχεις σημαδι. Αν θες βαλε και κανενα παγακι μεσα. Πιο συντομη λυση αλλιως σακουλα με νερο και παγακια. Το εχουμε πεταξει σε κουκουβαγια επειδη καθοταν στο σπιτι ενος γειτονα το καλοκαιρι και το θεωρησαμε γρουσουζια. Η κουφαλα ομως ξανα ηρθε το επομενο βραδυ!

• Like 1
Δημοσ.

Όταν ήμουν μικρός το 90 είχαμε μια γάτα και για ένα διάστημα έβγαινε συνέχεια το βράδυ στο μπαλκόνι και φώναζε για ώρες σαν να έκλαιγε μωρό, νόμιζα σε κάποια φάση οτι οι από κάτω είχαν ξεχάσει το μωρό τους στο μπαλκόνι, το έκαναν και άλλες γάτες αυτό από άλλα σπίτια. Όταν πλησιάζει άνθρωπος κοντά στην γάτα και τον αντιλαμβάνεται σταματάει το νιαούρισμα, αν φύγεις μετά ξεκινάει πάλι. Ο κτηνίατρος που είχαμε ρωτήσει τότε μας είπε οτι είναι η περίοδος που ζευγαρώνουν τα γατιά και κάνουν αυτόν τον θόρυβο κάθε χρόνο. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό το θέμα εκτός αν η γάτα ανήκει σε κάποιον ιδιοκτήτη και βγαίνει στο μπαλκόνι, μπορείς να μιλήσεις με τον ιδιοκτήτη και να του πεις να την έχει μέσα στο σπίτι το βράδυ και να μην την αφήνει να βγαίνει στις βεράντες, αν η γάτα είναι μέσα σε σπίτι κλεισμένη δεν φωνάζει. Σε εμάς κάποτε όταν φώναζε μια γάτα κάτω από ένα μπαλκόνι βγήκε κάποιος και έριξε νερό, η γάτα σταμάτησε αστραπιαία. Δοκίμασε το κόλπο με το νερό αν είναι κοντά σου, να ξέρεις αυτό δεν σταματάει την γάτα απλά φεύγει και φωνάζει σε άλλο σημείο ποιο μακριά από το σπίτι σου.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

μια πισίνα να ρίξεις δεν πρόκειται να σταματήσουν, μόνο στείρωση...

γάτοι που μας φοβόντουσαν ερχόντουσαν για την γάτα που ταΐζουμε και πέρναγαν δίπλα μας σαν να μην υπάρχουμε, κάποιοι μας άφηναν να τους χαϊδέψουμε κιόλας...

δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση, καύλα uber alles...

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή και εγώ είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, ευτυχώς μεσημεριανές ώρες κυρίως έχω να πω το εξής: Γιατί πιστεύετε ότι αυτός ο ήχος αφορά σεξουαλικό κάλεσμα μόνο; Εγώ πάντως αυτή που έχω κάτω από το σπίτι μου ξέρω ότι το κάνει όταν θέλει να φάει και δεν έχει οπότε και αρχίζουν οι στομαχικοί πόνοι λίγια ώρα μετά και για αυτό αρχίζει και κάνει έτσι.

Δημοσ.

Επειδή και εγώ είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, ευτυχώς μεσημεριανές ώρες κυρίως έχω να πω το εξής: Γιατί πιστεύετε ότι αυτός ο ήχος αφορά σεξουαλικό κάλεσμα μόνο; Εγώ πάντως αυτή που έχω κάτω από το σπίτι μου ξέρω ότι το κάνει όταν θέλει να φάει και δεν έχει οπότε και αρχίζουν οι στομαχικοί πόνοι λίγια ώρα μετά και για αυτό αρχίζει και κάνει έτσι.

Εσύ έχεις το υγρό πυρ. Και δεινόσαυρο σταματάς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...