Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας αρέσει να κανιβαλίζετε τα θεματάκια ε :P

Aπο το ΟP ηταν κανιβαλισμενο, δεν χρειαζομασταν εμεις…..   :ph34r:

Δημοσ.

Σας αρέσει να κανιβαλίζετε τα θεματάκια ε :P

Aπο το ΟP ηταν κανιβαλισμενο, δεν χρειαζομασταν εμεις…..   :ph34r:

Ti ennoeis egw ypefera otan to anoixa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ μόνιμα το νοιώθω, αλλά φταίει η ιδιοσυγκρασία μου. Το παλεύω, και πάντα λέω στον εαυτό μου ότι είναι λάθος μου είναι ψέμα είναι υποκειμενικό, κλπ κλπ. 

Μην αγχώνεσαι, απλά μάθε να ζεις με αυτό το παράσιτο, και υποστήριζε τον εαυτό σου. 

Και όταν λέω παράσιτο, σούχω και παράδειγμα. Μιάς και είμαστε φορουμίτες, κάτι σχετικό.

Πως βρε παιδί μου σε κάθε φόρουμ και για θέματα σοβαρά που έχουν απασχολήσει φιλοσόφους ιερείς και ψυχολόγους κοινωνιολόγους ψυχιάτρους, υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να υποβιβάσουν το θέμα με τον δικό τους τρόπο παγιο δείγμα γενικής τους συμπεριφοράς; ε! αυτοί είναι παράσιτα.

Κατάλαβες; Τα παράσιτα αποδυναμώνονται όταν τα αγνοείς.

Όλοι έχουμε κάτι που μας ενοχλεί πάνω μας. Να παρακαλείς να είναι το ελάττωμά σου η αίσθηση μοναξιάς, και όχι να είσαι παράσιτο. Ξεφτίλα.

Επεξ/σία από kyriakh
Δημοσ.

Εγώ μόνιμα το νοιώθω, αλλά φταίει η ιδιοσυγκρασία μου. Το παλεύω, και πάντα λέω στον εαυτό μου ότι είναι λάθος μου είναι ψέμα είναι υποκειμενικό, κλπ κλπ. 

Μην αγχώνεσαι, απλά μάθε να ζεις με αυτό το παράσιτο, και υποστήριζε τον εαυτό σου. 

Και όταν λέω παράσιτο, σούχω και παράδειγμα. Μιάς και είμαστε φορουμίτες, κάτι σχετικό.

Πως βρε παιδί μου σε κάθε φόρουμ και για θέματα σοβαρά που έχουν απασχολήσει φιλοσόφους ιερείς και ψυχολόγους κοινωνιολόγους ψυχιάτρους, υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να υποβιβάσουν το θέμα με τον δικό τους τρόπο παγιο δείγμα γενικής τους συμπεριφοράς; ε! αυτοί είναι παράσιτα.

Κατάλαβες; Τα παράσιτα αποδυναμώνονται όταν τα αγνοείς.

Όλοι έχουμε κάτι που μας ενοχλεί πάνω μας. Να παρακαλείς να είναι το ελάττωμά σου η αίσθηση μοναξιάς, και όχι να είσαι παράσιτο. Ξεφτίλα.

wow

Δημοσ.

εγώ είμαι συνεχώς με πολύ κόσμο αλλά πάλι μοναξιά νιώθω γιατί ο καθένας είναι στον κόσμο του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...