atheatos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ναι, είναι τόσο μείον, που ενσωματώθηκε το metro από τα 8 σε ολόκληρο το λειτουργικό με τα 10. Εγώ το λάτρεψα απ'την πρώτη στιγμή και μόνο χαίρομαι για την πορεία που ακουλούθησε. Για τους άλλους, ξυδάκι. Τι δεν έχει το Linux;;; Μόνο η κοινότητα είναι υπεραρκετή... Επίσης, ποιόν είδες να παρατάει Windows 8 για Linux; Απ'το μυαλό σας τα βγάζετε κάτι τέτοια; Ωραία λοιπόν οι οποιες αλλαγες στην εμφάνιση του 10 σε σχεση με το 8, έγιναν γιατι λατρεψες εσυ και καποιοι άλλοι το μετρό UI. ok.... Δεν γεννηθηκαμε με το Mac αγκαλια για να μην παρεξηγούμαστε. Οι πλοιονοτητα των Mac users χρησιμοποιει ακομα windows ειτε για παιχνίδια είτε στην δουλειά στο γραφείο.Ζουμε και στους δύο κοσμους και οχι σαν μερικους windows users που ζουνε μονο στον δικό τους. Οι κοινοτητα στο linux μπορει να ειναι αρκετη αλλα δεν έχει τηλεφωνο να την πάρεις και να σε εξυπερετησει.....(τουλάχιστον οχι ακομα) Καταλαβαινω οτι μισεις τα mac και μπηκες να βγάλεις την χολή σου αλλα μην μπερδευεις ενα λειτουργικό που ξαναφτιαχτηκε το 2000 περιπου, σχεδον απο την αρχή κρατωντας μονο το UI του, με ενα λειτουργικο που απο το 1985 ψαχνει να βρει την ταυτοτητα στο UI ,εξελισοντας μονο την βαση του(windows NT).\ ΥΓ. Μηπως θες να σου αναφέρω και ονοματα για τον ποιον είδα να πηγαίνει σε Linux..... τωρα θες να μου πεις οτι η apple που εχει το ιδιο ui (δηλαδη οτι το εχει βρει εδψ και τοσα χρονια) ειναι καλο πραμα? ΜΗΔΕΝ εξελιξη του ui της φιλε. Μονο μικρες αλλαγες στα σημεια και γι αυτο αλλωστε δινεται και δωρεαν. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Σε λιγο θα μας πουν οτι και το iOS ειναι full OS. Οπως και να 'χει δωρεαν ειναι παλι το νεο mac osX αρα θα το βαλουν ολοι μαζι κι εγω βεβαια. ΑΠΛΑ δεν ειμαι κολλημενος να λεω mac mac mac οπως κανουν ΣΧΕΔΟΝ ολοι οσοι ξερω και απο το site αυτο ή σε αλλα sites που γραφω. Ουτε μετοχες να ειχατε ρε παλικαρια. Δηλαδή αν αλλαξει UI θα το πληρώσουμε? Ποσα θέλετε να μας τρελάνεται? τωρα θες να μου πεις οτι η apple που εχει το ιδιο ui (δηλαδη οτι το εχει βρει εδψ και τοσα χρονια) ειναι καλο πραμα? ΜΗΔΕΝ εξελιξη του ui της φιλε. Μονο μικρες αλλαγες στα σημεια και γι αυτο αλλωστε δινεται και δωρεαν. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Σε λιγο θα μας πουν οτι και το iOS ειναι full OS. Οπως και να 'χει δωρεαν ειναι παλι το νεο mac osX αρα θα το βαλουν ολοι μαζι κι εγω βεβαια. ΑΠΛΑ δεν ειμαι κολλημενος να λεω mac mac mac οπως κανουν ΣΧΕΔΟΝ ολοι οσοι ξερω και απο το site αυτο ή σε αλλα sites που γραφω. Ουτε μετοχες να ειχατε ρε παλικαρια. Δηλαδή αν αλλαξει UI θα το πληρώσουμε? Ποσα θέλετε να μας τρελάνεται? γιατί στο τέλος τα αγοράζεις τα windows γιατί είναι όμορφα και όχι λειτουργικά, i see.. 29 κατασκευαστές πλυντηριών συνιστούν skip αυτοί ξερουν , για αυτό και αγοράζω .....skip. Οι περισσότεροι έβαζαν linux απο xp γιατί τα μηχανήματα τους δεν άντεχαν τα 7αρια και επειδή μόλις πέρυσι σταμάτησε η υποστήριξη ένος λειτουργικού που είναι 13-14 χρονών. Τα 8 οι περισσότεροι τα θεωρούν άσχημα γιατί κανείς δεν τους είπε πως να κάνουν αναβάθμιση σε 8.1 (ένα major update, ενώ σε mac σύμφωνα με τα δικά σου λεγόμενα έπρεπε να περάσουν 3). Τα windows πλέον είναι ότι πιο σταθερό μπορείς να βάλεις σε pc (όχι φτιαγμένο αποκλειστικά για mac) και επίσης μπορείς να έχεις τα πάντα σε ένα pc με 400 ευρώ (δεν βάζω ποιότητα κατασκευής υπολογιστή και τα σχετικά καθώς μιλάμε μόνο για το λειτουργικό) και όχι 1000+ (split view πχ, γελάει ο κόσμος). Τόσο πολύ μπορεί να μην είναι, αλλά είναι πίσω. Για να δείς τις δυνατότητες σου λένε ότι πρέπει να βγείς απο τον κύκλο άνεσης σου. Μόλις θα μπορέσουμε να τα κάνουμε port (όπως τα windows) σε άλλους υπολογιστές χωρίς προβλήματα, τότε θα δείς το φως το αληθινό (αστειεύομαι προφανώς). Πάντως πρέπει να ζορίστηκαν πολύ στην Apple με την Cortana και τα features των Windows 10, για να κάνουν ολόκληρο συνέδριο. Την google δεν την είδα τόσο αγχωμένη. Ότι αναβάθμιση προσφέρουν καλοδεχούμενη είναι, προφανώς, απλά πρέπει να είμαστε λίγο ρεαλιστές. Επειδή με κάτι κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας, δεν σημαίνει ότι όλα τα άλλα είναι άχρηστα. Εγώ ξέρω ότι όποιος πήρε windows δεν είχε ποτέ τεράστιο παράπονο ότι δεν μπόρεσε να κάνει τη δουλειά του (μιλάω για τα τελευταία 8-10 χρόνια) και πάρα πολλοί κρατάνε και τους υπολογιστές τους για χρόνια. Δεν άκουσα κανέναν να πεί "αχ, και να είχα το apple πόσο πιο γρήγορα θα έκανα την δουλειά μου". Η πρώτη επιλογή στην αγορά ενός pc είναι τα windows κακά τα ψέμματα. και εγω νομιζα οτι ξηλώσανε το 8 για να βάλουνε 7 ή linux....sorry μαλλον ζω στον κόσμο μου..... Μολις θα μπορέσετε να το κανετε port θα ειναι αργά γιατι θα σας εχουν προλαβει άλλοι.... Η siri τα βρήκε σκουρα αφου να φανταστείς για να την κάνουν ακόμα πιο εξυπνη θα την κάνουν port και σε άλλες πλατφορμες για να μαθαίνει...
DJTaurus Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Οι Mac χρήστες που θέλουν την καλύτερη δυνατή αυτονομία ας προτιμήσουν τον Safari. Use Safari instead of Chrome, and get an extra hour of battery life.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα