xifiassamsung Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 παιδες μισο λεπτο..ο φραπες λεγεται βαρυς γιατι συνηθιζουν να βαζουν 2 κουταλακια γεματα ξερω γω,κ γινεται ενα μαυρο λασπονερο.λογικο ειναι να σε πιασει ταρακουλο κ το στομαχι σου. αν βαζεις λιγο γινεται πιο λαιτ,πχ μισο κοφτο κουταλακι η οσο το συνηθισει ο καθενας. επειτα κ ο εσπρεσο πεφτει βαρυς,αναλογα τη μαρκα.πχ στα σταρμπακς αν παρεις espresso fredo εχει 4 δοσεις espresso.τον πινεις κ δε ξανακοιμασαι ποτε κ δωρο ο καρδιολογος.νταξει ειπαμε.. γαλα εννοεται ποτε,ειναι ο συνδιασμος που σκοτωνει το στομαχι. μαυρη ζαχαρη ειναι μια απατη,αν κανεις οικονομια θερμιδων βαλε φρουκτοζη η ζαχαρινη,η ακομα καλυτερα μαθε να τον πινεις σκετο σταδιακα.. επισης εναλλακτικο πρωινο,ειναι βρωμη με νερο,η καποιο μιξ βρωμης με αλλα.φιλικο με το στομαχι κ γεματο τροφιμο.
11demian111 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 γαλα εννοεται ποτε,ειναι ο συνδιασμος που σκοτωνει το στομαχι. μαυρη ζαχαρη ειναι μια απατη,αν κανεις οικονομια θερμιδων βαλε φρουκτοζη η ζαχαρινη,η ακομα καλυτερα μαθε να τον πινεις σκετο σταδιακα.. επισης εναλλακτικο πρωινο,ειναι βρωμη με νερο,η καποιο μιξ βρωμης με αλλα.φιλικο με το στομαχι κ γεματο τροφιμο. Εντάξει, ο εσπρεσσο δεν πινεται σκέτος (χωρίς ζαχαρη), ειδικά ζεστός. Κρύος αντέχεται. Το γάλα είναι όντως περιττό. Και επίσης, η μαύρη ζάχαρη (όχι η καστανή, η κανονική μαύρη που είναι υγρή σχετικά) είναι πολυ καλύτερη απο την απλή, κυρίως σε γεύση.
Pa0ki Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μια χαρά πίνεται αν έχεις εκπαιδεύσει τη γλώσσα σου 1
ZAKKWYLDE Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Κατα σειρά είναι απο το υγιεινό προς πιο ανθυγιεινό: 1. Ελληνικός (παραδοσιακός στο γκάζι, όχι στη μηχανή) 2. Espresso (όχι capuccino επειδή έχει τη κρέμα) 3. Καφές φίλτρου (ο Γαλλικός δηλαδή) 4. Στιγμιαίος (Nes) 5. Φραπέ 1
Muchacho Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ο φραπες σκοτωνει,ο Ελληνικος χαλαει το στομαχι,ο φρεντο δεν πινετε,το γαλα με το καφε ανατιναζει το στομαχι και η μαυρη ζαχαρη σε παει σερπαντινα κτλ.Ολοι οι καφεδες αμα τους πινετε με μετρο ειναι μια χαρα,ολα τα αλλα ειναι γουστα.Επειδη ειχατε προβληματα με το χ καφε δεν σημαινει πως ολοι θα εχουν.Και εμενα με ενοχλουν οι πιπεριες,να τις αποκαλω ανθυγιεινες? Εγω προσωπικα αποφευγω τους ξενοφερτους instant καφεδες που συναντας σε γνωστες αλυσιδες και εχουν κατι ονοματα τυπου cremaτσοκοφραπουτσινο γιατι μονο καφε που δεν πινεις. 4
iordanis77 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Κατα σειρά είναι απο το υγιεινό προς πιο ανθυγιεινό:..............................4. Στιγμιαίος (Nes) 5. Φραπέ Kατσε φιλε για να καταλαβουμε... το 4. και το 5. ειναι ο ιδιος καφες. Γινεται νες/φραπες αναλογα με το τροπο που θα τον φτιαξεις, ο πρωτος με ζεστο νερο, ο δευτερος με κρυο. Δηλαδη αν τον κανεις με ζεστο νερο ειναι πιο υγιεινος απ οτι με κρυο? Εγω προσωπικα αποφευγω τους ξενοφερτους instant καφεδες που συναντας σε γνωστες αλυσιδες και εχουν κατι ονοματα τυπου cremaτσοκοφραπουτσινο γιατι μονο καφε που δεν πινεις. Πραγματι, υπαρχουν καποιοι καφεδες οπως οι φρεντοφραπουτσινο που ειναι καφεδες μονο κατα ενα μικρο μερος.
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ολους μου τους καφεδες σκετους τους πινω. Μια χαρα γευση εχουν. Καταλαβαινω τον καφε, δν αλλοιωνεται απο ζαχαρη,γαλα η γευση του. 2
king2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 παιδες μισο λεπτο..ο φραπες λεγεται βαρυς γιατι συνηθιζουν να βαζουν 2 κουταλακια γεματα ξερω γω,κ γινεται ενα μαυρο λασπονερο.λογικο ειναι να σε πιασει ταρακουλο κ το στομαχι σου. αν βαζεις λιγο γινεται πιο λαιτ,πχ μισο κοφτο κουταλακι η οσο το συνηθισει ο καθενας. επειτα κ ο εσπρεσο πεφτει βαρυς,αναλογα τη μαρκα.πχ στα σταρμπακς αν παρεις espresso fredo εχει 4 δοσεις espresso.τον πινεις κ δε ξανακοιμασαι ποτε κ δωρο ο καρδιολογος.νταξει ειπαμε.. γαλα εννοεται ποτε,ειναι ο συνδιασμος που σκοτωνει το στομαχι. μαυρη ζαχαρη ειναι μια απατη,αν κανεις οικονομια θερμιδων βαλε φρουκτοζη η ζαχαρινη,η ακομα καλυτερα μαθε να τον πινεις σκετο σταδιακα.. επισης εναλλακτικο πρωινο,ειναι βρωμη με νερο,η καποιο μιξ βρωμης με αλλα.φιλικο με το στομαχι κ γεματο τροφιμο. Βρομη με νερό δεν πίνετε ρε συ. Εγώ βάζω για πρωινό βρομη με γάλα κανέλα και μια κουταλιά μέλι μέσα στο γάλα με τη βρομη και γίνετε πολύ καλό. Τώρα αν κάποιος έχει δυσανεξια ας δοκιμάσει βρομη με νερό.
xifiassamsung Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Βρομη με νερό δεν πίνετε ρε συ. Εγώ βάζω για πρωινό βρομη με γάλα κανέλα και μια κουταλιά μέλι μέσα στο γάλα με τη βρομη και γίνετε πολύ καλό. Τώρα αν κάποιος έχει δυσανεξια ας δοκιμάσει βρομη με νερό. παιρνω μια που ειναι βρωμη με μερικα κομματακια μαυρης σοκολατας κ κατι κραμπερι μπερμπερι σταφιδες κλπ τετοια μεσα. τη ριχνω σε ζεστο νερακι χυλωνει κ με λιγο φαντασια το τρως.. βασικα το γαλα με χαλαει οχι αμεσα αλλα μου κανει φουσκωμα αν πινω μερες οποτε το καλοκαιρι το αποφευγω..
iordanis77 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 παιρνω μια που ειναι βρωμη με μερικα κομματακια μαυρης σοκολατας κ κατι κραμπερι μπερμπερι σταφιδες κλπ τετοια μεσα. τη ριχνω σε ζεστο νερακι χυλωνει κ με λιγο φαντασια το τρως.. Το καινουργιο κουακερ λες? Ειναι τιγκα στη ζαχαρη και τις ουσιες Η πλακα ειναι οτι ολα αυτα τα συσκευασμενα δημητριακα τα διαφημιζουν ως υγιεινη τροφη.
xifiassamsung Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 οχι ενα του καρφουρ ειναι..σε ενα πρασινο σακουλακι..
king2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 παιρνω μια που ειναι βρωμη με μερικα κομματακια μαυρης σοκολατας κ κατι κραμπερι μπερμπερι σταφιδες κλπ τετοια μεσα. τη ριχνω σε ζεστο νερακι χυλωνει κ με λιγο φαντασια το τρως.. βασικα το γαλα με χαλαει οχι αμεσα αλλα μου κανει φουσκωμα αν πινω μερες οποτε το καλοκαιρι το αποφευγω.. Το φούσκωμα εγγυτε στο γεγονός ότι έχει δυσανεξια ο οργανισμός οπότε λογικό να μην το μπορείς το γαλα. Έχω δοκιμάσει και με νερό αλλά δεν. Περνω σκέτη βρομη η χύμα από λαϊκή η σακουλάκια των 500γρ και τρώω 100γρ το πρωί. 1
iordanis77 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 οχι ενα του καρφουρ ειναι..σε ενα πρασινο σακουλακι.. Τα εχω ελεγξει ολα του Καρφουρ, ειναι ολα απαραδεκτα. Εκτος αν μιλας για καποιο προιον που ηρθε προχτες.
xifiassamsung Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 100γρ ποσα κουταλακια σου βγαινουν? ειναι νορμαλ ποιοτητας προσωπικα μαρεσε καλυτερα απτου παππου με τη περουκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις