Miracle Worker Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Λοιπόν, πάω να κάνω log in στο account μου στο site dikaiologitika.gr και μου βγάζει ότι είμαι συνδεδεμένος ήδη ως κάποιος χρήστης ονόματι John!! Πατάω στα στοιχεία λογαριασμού και μου βγάζει μόνο το John και ένα e-mail *******@opayq.com. Αφού πάτησα να πάω πίσω στα θέματα και μετά ξαναπάτησα στη σύνδεση, δεν ήμουνα πια συνδεδεμένος, χωρίς να κάνω αποσύνδεση. WTF?
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δεν νομίζω να μπορεί να βοηθήσει κανείς αφού μιλάμε για άλλη ιστοσελίδα. Κάτι παρόμοιο όμως που μου έχει συμβεί με το gmail και το yahoo mail. Αν συνδέεσαι με άλλο κοινόχρηστο ip το οποίο το χρησιμοποιούνε και άλλοι και έχουν επίσης account στο site, π.χ με http proxy και VPN, τότε αν μπείς με αυτά στο site αυτό έχει αποθηκεύσει και νομίζει οτι εσύ είσαι ο άλλος και σε εμφανίζει με το άλλο profile με autologin. Αν μπαίνεις με το κανονικό ΙΡ σου θεώρησε άκυρα όλα τα παραπάνω.
Miracle Worker Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Πιο πολύ φοβήθηκα μην είναι τίποτα κακόβουλο. Είμαι λίγο φοβητσιάρης με αυτά. Δε βοηθάει ότι έχει και περίεργο e-mail. Και εγώ είπα μήπως γίνεται κάτι με τις IP όπως λες. Εγώ πάντως συνδέομαι πάντα από το σπίτι και δεν έχω καν ανοιχτό το wifi.
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Κάνε logout και μετά πάλι login, θα διορθωθεί το πρόβλημα. Μπορεί να είναι κενό ασφαλείας στην σελίδα τους.
Miracle Worker Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δεν υπάρχει κάποιο πρακτικό πρόβλημα. Δε χρειάστηκε καν να αποσυνδεθώ. Μόλις βγήκα και ξαναμπήκα μου έβγαζε κανονικά τα αποθηκευμένα στοιχεία σύνδεσης μου και συνδέθηκα. Αυτοί δεν έχουν καν κάποιο e-mail για τεχνικά προβλήματα. Αυτό με το @opayq.com είναι φυσιολογικό; Διάβασα ότι είναι λέει ένας τρόπος κρυπτογράφησης του πραγματικού σου e-mail. Μπας και με χάκαραν για να κάνουν επιθέσεις στο συγκεκριμένο σάιτ;
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μπας και με χάκαραν για να κάνουν επιθέσεις στο συγκεκριμένο σάιτ; Οχι, αν δεν είσαι εκεί πέρα ο admin ή moderator δεν θα κάτσει κανείς να χακάρει το account σου για να πειράξει την σελίδα, θα ακολουθήσει άλλες τακτικές. 1
Miracle Worker Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ο ύποπτος λογαριασμός John μόλις δημιούργησε ένα θέμα και απ' ότι φαίνεται είναι η μόνο του δραστηριότητα. Μάλλον έγινε κάποιο μπέρδεμα όταν έκανε Εγγραφή. We live to die another day it seems. Ή μήπως θέλει να μου ρίξει στάχτη στα μάτια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα