Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά

με πήραν από μια εταιρία που έκανα αίτηση για δουλειά και είπαν ότι θα περάσω μεθαύριο συνέντευξη μεσω skype

μου είπαν ακόμα ότι αύριο θα μου δώσουν ένα id το οποίο δε θα προσθέσω στις επαφές μου

ξέρεις κανείς τι εννοούν με αυτό; πως θα γίνει η κλήση δηλαδή;

Δημοσ.

Έ θα σου δώσουν ένα όνομα skype και θα σε καλέσουν οπως γίνεται με όλες τις κλήσεις skype

Δημοσ.

αυτό λέω. πως τηλεφωνικά μου είπαν να μην το προσθέσω

θα μου στείλουν αύριο το id 

τέλος πάντων θα δω αύριο :)

Δημοσ.

Αν κάνεις αναζήτηση στο Skype (πάνω αριστερά) και κάτω από τα αποτελέσματα πατήσεις «Αναζήτηση Skype» θα σου βγάλει όλους τους λογαριασμούς που ταιριάζουν με την αναζήτηση ακόμη κι αν δεν τους έχεις προσθέσει στις επαφές. Αφού βρεις αυτόν που θες (κάνοντας αναζήτηση με το id που θα σου δώσουν) κάνεις απλά δεξί κλικ πάνω του > Κλήση.

• Like 1
Δημοσ.

αυτό λέω. πως τηλεφωνικά μου είπαν να μην το προσθέσω

Την επόμενη φορά, και ιδιαίτερα εφόσον μιλάμε για δουλειές, όταν κάποιος σου λέει κάτι που δεν καταλαβαίνεις ρώτα τον τι ακριβώς εννοεί. Αν λες "ναι οκ" και μετά ψάχνεσαι είναι θέμα χρόνου να γίνει η στραβή.

Καλή επιτυχία!

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να προσθεσεις καποιον στο skype για να τον καλεσεις, αυτο σου ειπαν, και καλα σε "σεβονται" και δεν θα σε "ενοχλησουν", απλα θα σε καλεσουν χωρις προσθηκη επαφης aw  -_-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...