vasioula1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 γεια σας παιδιά με πήραν από μια εταιρία που έκανα αίτηση για δουλειά και είπαν ότι θα περάσω μεθαύριο συνέντευξη μεσω skype μου είπαν ακόμα ότι αύριο θα μου δώσουν ένα id το οποίο δε θα προσθέσω στις επαφές μου ξέρεις κανείς τι εννοούν με αυτό; πως θα γίνει η κλήση δηλαδή;
SPANK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Έ θα σου δώσουν ένα όνομα skype και θα σε καλέσουν οπως γίνεται με όλες τις κλήσεις skype
vasioula1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 το ονομα που θα μου δώσουν δεν πρεπει να το προσθεσω στις επαφες μου για να μιλησω;
vasioula1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 αυτό λέω. πως τηλεφωνικά μου είπαν να μην το προσθέσω θα μου στείλουν αύριο το id τέλος πάντων θα δω αύριο
infin1tyGR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Αν κάνεις αναζήτηση στο Skype (πάνω αριστερά) και κάτω από τα αποτελέσματα πατήσεις «Αναζήτηση Skype» θα σου βγάλει όλους τους λογαριασμούς που ταιριάζουν με την αναζήτηση ακόμη κι αν δεν τους έχεις προσθέσει στις επαφές. Αφού βρεις αυτόν που θες (κάνοντας αναζήτηση με το id που θα σου δώσουν) κάνεις απλά δεξί κλικ πάνω του > Κλήση. 1
defacer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 αυτό λέω. πως τηλεφωνικά μου είπαν να μην το προσθέσω Την επόμενη φορά, και ιδιαίτερα εφόσον μιλάμε για δουλειές, όταν κάποιος σου λέει κάτι που δεν καταλαβαίνεις ρώτα τον τι ακριβώς εννοεί. Αν λες "ναι οκ" και μετά ψάχνεσαι είναι θέμα χρόνου να γίνει η στραβή. Καλή επιτυχία!
InfernoN Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 δεν χρειαζεται να προσθεσεις καποιον στο skype για να τον καλεσεις, αυτο σου ειπαν, και καλα σε "σεβονται" και δεν θα σε "ενοχλησουν", απλα θα σε καλεσουν χωρις προσθηκη επαφης aw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα